Fariones Apartamentos

Fariones Apartamentos

  • • Populær frokostbuffé
  • • God service

Velkommen til Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

Ukens Deal! Lanzarote

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle hotellene våre på Lanzarote i vinter.

Kampanjen gjelder til 31. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 1. desember - 30. april 2022.
Se alle hotellene med rabatt her


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet frokosten og størrelsen på leiligheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fariones Apartamentos er et leilighetshotell av høy klasse og har et herlig bassengområde med basseng og barnebasseng. Her er det gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. For gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. En kort spasertur fra hotellet ligger stranda.

Hotellet har en liten restaurant som serverer enklere retter samt en kafé og en bar. Aktiviteter på dag- og kveldstid for både barn og voksne. Biljard mot avgift. Lekeplass.

Gratis wifi i resepsjonen og baren. Hotellet ligger nært Puerto del Carmens nyere deler med butikker, shoppingsenter og restauranter. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.