Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 126 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Hyggelig og fine leiligheter
-
Alt var ok.

Bekreftet gjest: 2020-03-14


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-14


10 av 10

+
Alt var bra
-

Bekreftet gjest: 2020-03-14


10 av 10

+
Rolig og alt tilgjengelig selv om det var litt flystøy
-
Savnet kaffetrakter, det var kanne og filterholder så det ble kaffe på oss.

Bekreftet gjest: 2020-03-14


10 av 10

+
Oppgradering, god plass ved bassenget, moderne leilighet, rent og ryddig.
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Lungt och nära poolen. Trevlig personal, snyggt och välstädat, ingenting att klaga på. Kunde inte svara på mat och drikka eftersom vi inte använde hotellet.
-
Absolut ingenting där vi bodde. Hoppas att vi kan välja rum nästa gång. nu hade vi tur.

Bekreftet gjest: 2020-03-07


9 av 10

+
Rommet og maten
-
Det var noe støy fra vedlikeholds arbeide. Vi var på 2 utflukter. Katamaran og Vulkan og lava landskap (Heldagsturer) Det var dårlige "guider" som fortalte lite eller ingenting om landskap og opplevelsene. Vi ble stort sett overlatt til oss selv. Ved ankomst var det litt forvirring om hvor skulle finne bussen vi skulle med. Fikk et nr på bussen og ble overlatt til oss selv.

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-29


10 av 10

+
Det var god plass rundt bassenget. Det var positivt med turister fra flere land enn Norden. Kort vei til restauranter. Meget god transportmuligheter til sentrum.
-

Bekreftet gjest: 2020-02-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

2905 vurderinger
Utmerket
 
2197
Veldig bra
 
575
Bra
 
97
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

27.01.2020

av 953christinea Lanzarote, Spania

Store fin rom

Bodde her i to uker i en leilighet med utsikt mot basseng og spisesal. Stor leilighet med gode senger og koselig frokostveranda. Ved inngangsdøra satt vi å så solnedgangen. Veldig fornøyd med renholdet og likte at de hadde små såpeflasker på badet når vi kom. En flaske vann lå i kjøleskapet.Vi hadde ingen måltider inkludert, men hotellet hadde en liten butikk som stekte baguetter om morgenen til frokost. Mye engelskmenn her som sikkert var grunn til at middagsmenyen var engelsk,og litt kjedelig.

 
08.04.2019

av LineH79 Norge

Rolig og fint hotell

Vi har akkurat kommet hjem etter en uke på Costa Sal. Hotellet ligger stille og rolig til, en kort spasertur opp fra Matagorda-stranda. Anlegget er stort, og holdt i den lave byggestilen som er vanlig på Lanzarote. Dette gir hotellene et koselig preg, og man får følelsen av å bo i en liten landsby. Vi ble tildelt leilighet 421. Utsikten er mot hotellet i forkant, med et gløtt av hav og palmer. I og med at hotellene foran er lave, føltes det helt OK å bo på bakkenivå. Leiligheten er romslig, med lite bad, et romslig soverom med god skap-plass, og kjøkken og oppholdsrom i ett. Helt greie møbler, og en terrasse med sittegruppe og to solsenger. Terrassen er overbygd, og føltes derfor litt kald når vi var der, men er nok god å ha når temperaturene stiger, og man søker litt skygge. Stor seng, men spesielt hodeputene var i hardeste laget for min del. På badet var en glassvegg mellom servant og dusj, men denne viste seg å ikke være tett. Fullt opp med vann på gulvet hvis man ikke er forsiktig med vannet i dusjen. Det var aircondition, men denne er kun i oppholdsrom, og virket ikke særlig bra. Hotellet kunne ellers by på muligheter for spill og biljard, et lite supermarked, og restaurant. Det var også underholdning noen kvelder i uka. Vi var en tur på Queen/Robbie Willliams tribute, og opptreden basert på ABBA. Begge deler skapte god stemning, og var bedre enn forventet. I restauranten hvor dette foregikk, var det derfor til tider høy lyd, men de hadde også tilbud om en «stillere avdeling». Vi prøvde restauranten flere ganger, og var meget fornøyd (egen anmeldelse). Personalet vi var i kontakt med var hyggelige og hjelpsomme. Må spesielt nevne de i restauranten på kveldstid. Flere med godt humør og glimt i øyet. Når det gjelder renhold var vi ikke helt fornøyde. Vi la merke til støvdotter i noen hjørner da vi ankom, og de forsvant ikke underveis. Det kan godt tas litt nøyere i kriker og kroker, spesielt ved bytte av gjester. Sånn generelt sett kan Costa Sal absolutt anbefales. Et rent og pent anlegg, god verdi for pengene, og en kort og rimelig taxitur (evt. buss som går rett nedenfor hotellet) unna sentrum av Puerto del Carmen. Tidvis en del støy fra flyplassen, men også litt artig å følge med på flyene. Flott strandpromenade kort vei unna, hvor man kan løpe/sykle/gå både i retning Arrecife og sentrum av PDC.

 
25.11.2018

av Kari K

Costa Sal

Har nettopp kommet hjem fra Lanzarote etter to flotte uker på Costa Sal. Vi bodde i toroms superior leilighet. Anlegget var så rent og ryddig. Hyggelig personale. Frokosten var upåklagelig. Stille og rolig sted. Gode senger, og veldig bra WiFi. Kommer helt sikkert tilbake

 
06.05.2018

av tveiten2015 Bergen, Norge

Topp feriemål!

Svært fin leiligheit med god standard. Me fekk nye handdukar og sengkle fleire gonger for veka. Sengene var gode ,og romsleg og fin terasse. Costa Sal ligg sentralt i Matagorda med kort avstand til strand,handlesenter taxi-haldeplass og buss-stopp.Hyggjeleg atmosfære på hotellet.

 
07.02.2018

av 412kristianf

Veldig bra!

Hotellet er rent, velholdt og har mange basseng. Vi hadde en toroms-leilighet, som hadde fin stue, godt kjøkken med spiseplass. og eget uteområde. Uteområdene er fine, med mange solsenger og flere aktiviteter for barn. Kort vei til butikker, spisested,strand, busstopp og taxiholdeplass gjorde det til et ypperlig utgangspunkt for å utforske øya. God bussfrekvens gjorde buss attraktivt. Anbefales.