Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 12 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-04-09


8 av 10

+
SENGER
-

Bekreftet gjest: 2022-04-02


10 av 10

+
servicen , reseptionen ,trevlig personal ,så fint och rent , har varit på detta htl många gånger och är alltid så otroligt nöjd. Har varit på många andra htl men Costa Sal är verkligen ett mycket bra htl, som jag rekommenderar till andra och därmed Apollo. PS Beliggenheten ska ha en absolut 10.
-

Bekreftet gjest: 2022-04-02


9 av 10

+
Gode senger
-

Bekreftet gjest: 2022-03-26


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-03-19


8 av 10

+
Pent og rent og ryddig anlegg. Fin balkong, hyggelige folk som jobber der
-

Bekreftet gjest: 2022-03-05


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-02-12


10 av 10

+
Lokalisasjon, renhold og basseng
-

Bekreftet gjest: 2022-02-05


10 av 10

+
Stort fint kjøkken med både koketopp og stekeovn sånn at det var mulig å lage ordentlig mat hvis man ikke hadde lyst å spise ute. Manglet litt redskaper, som stekespade ol, men var ellers greit utstyrt. Rommene var store og senga hadde god madrass. Rengjøringen var topp og anlegget var veldig godt ivaretatt med pen beplantning og folk som vasket og ordnet hver dag. Hyggelig og hjelpsom betjening. Liker også at hotellet liggeret stykke utenfor byen da vi liker det stille og rolig. Både matbutikk mm og restauranter er likevel nært og det er kort vei til ei flott strand.
-
Litt mer kjøkkenredskaper kunne vært greit, men ellers var det topp. NB! Kommer okke videre iten å svare på spm om mat og drikke, men vi spiste ikke i restauranten noen gang så derfor setter jeg 5 fordi jeg ikke vet. Det burde vært et «ikke aktuelt/vet ikke» alternativ

Bekreftet gjest: 2022-02-05


9 av 10

+
God beliggenhet. Hyggelig personale. Reint og ryddig over alt. Fint svømmebassengområde. Romslig leilighet.
-
Mulighet for varme i leiligheten når det er kaldt ute!

Bekreftet gjest: 2022-01-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

3068 vurderinger
Utmerket
 
2328
Veldig bra
 
602
Bra
 
101
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

27.01.2020

av 953christinea Lanzarote, Spania

Store fin rom

Bodde her i to uker i en leilighet med utsikt mot basseng og spisesal. Stor leilighet med gode senger og koselig frokostveranda. Ved inngangsdøra satt vi å så solnedgangen. Veldig fornøyd med renholdet og likte at de hadde små såpeflasker på badet når vi kom. En flaske vann lå i kjøleskapet.Vi hadde ingen måltider inkludert, men hotellet hadde en liten butikk som stekte baguetter om morgenen til frokost. Mye engelskmenn her som sikkert var grunn til at middagsmenyen var engelsk,og litt kjedelig.

 
08.04.2019

av LineH79 Norge

Rolig og fint hotell

Vi har akkurat kommet hjem etter en uke på Costa Sal. Hotellet ligger stille og rolig til, en kort spasertur opp fra Matagorda-stranda. Anlegget er stort, og holdt i den lave byggestilen som er vanlig på Lanzarote. Dette gir hotellene et koselig preg, og man får følelsen av å bo i en liten landsby. Vi ble tildelt leilighet 421. Utsikten er mot hotellet i forkant, med et gløtt av hav og palmer. I og med at hotellene foran er lave, føltes det helt OK å bo på bakkenivå. Leiligheten er romslig, med lite bad, et romslig soverom med god skap-plass, og kjøkken og oppholdsrom i ett. Helt greie møbler, og en terrasse med sittegruppe og to solsenger. Terrassen er overbygd, og føltes derfor litt kald når vi var der, men er nok god å ha når temperaturene stiger, og man søker litt skygge. Stor seng, men spesielt hodeputene var i hardeste laget for min del. På badet var en glassvegg mellom servant og dusj, men denne viste seg å ikke være tett. Fullt opp med vann på gulvet hvis man ikke er forsiktig med vannet i dusjen. Det var aircondition, men denne er kun i oppholdsrom, og virket ikke særlig bra. Hotellet kunne ellers by på muligheter for spill og biljard, et lite supermarked, og restaurant. Det var også underholdning noen kvelder i uka. Vi var en tur på Queen/Robbie Willliams tribute, og opptreden basert på ABBA. Begge deler skapte god stemning, og var bedre enn forventet. I restauranten hvor dette foregikk, var det derfor til tider høy lyd, men de hadde også tilbud om en «stillere avdeling». Vi prøvde restauranten flere ganger, og var meget fornøyd (egen anmeldelse). Personalet vi var i kontakt med var hyggelige og hjelpsomme. Må spesielt nevne de i restauranten på kveldstid. Flere med godt humør og glimt i øyet. Når det gjelder renhold var vi ikke helt fornøyde. Vi la merke til støvdotter i noen hjørner da vi ankom, og de forsvant ikke underveis. Det kan godt tas litt nøyere i kriker og kroker, spesielt ved bytte av gjester. Sånn generelt sett kan Costa Sal absolutt anbefales. Et rent og pent anlegg, god verdi for pengene, og en kort og rimelig taxitur (evt. buss som går rett nedenfor hotellet) unna sentrum av Puerto del Carmen. Tidvis en del støy fra flyplassen, men også litt artig å følge med på flyene. Flott strandpromenade kort vei unna, hvor man kan løpe/sykle/gå både i retning Arrecife og sentrum av PDC.

 
25.11.2018

av Kari K Bergen, Norge

Costa Sal

Har nettopp kommet hjem fra Lanzarote etter to flotte uker på Costa Sal. Vi bodde i toroms superior leilighet. Anlegget var så rent og ryddig. Hyggelig personale. Frokosten var upåklagelig. Stille og rolig sted. Gode senger, og veldig bra WiFi. Kommer helt sikkert tilbake

 
06.05.2018

av tveiten2015 Bergen, Norge

Topp feriemål!

Svært fin leiligheit med god standard. Me fekk nye handdukar og sengkle fleire gonger for veka. Sengene var gode ,og romsleg og fin terasse. Costa Sal ligg sentralt i Matagorda med kort avstand til strand,handlesenter taxi-haldeplass og buss-stopp.Hyggjeleg atmosfære på hotellet.

 
07.02.2018

av 412kristianf

Veldig bra!

Hotellet er rent, velholdt og har mange basseng. Vi hadde en toroms-leilighet, som hadde fin stue, godt kjøkken med spiseplass. og eget uteområde. Uteområdene er fine, med mange solsenger og flere aktiviteter for barn. Kort vei til butikker, spisested,strand, busstopp og taxiholdeplass gjorde det til et ypperlig utgangspunkt for å utforske øya. God bussfrekvens gjorde buss attraktivt. Anbefales.