Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 49 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-01-15


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Flott beliggenhet. Nydelige rom. Veldig hyggelig betjening, alt fra resepsjon til badevakt vaktmestere og rengjøringspersonell. Flotte uteområder . I det hele tatt; veldig godt fornøyd. Kommer sikkert tilbake!
-
Det eneste kunne være lenger åpningstid i restauranten samt utvidet meny med middagsretter. I tillegg kunne det være ønske om et par skandinaviske TV-kanaler.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


10 av 10

+
Hotellet er jo nytt, så leiligheten var veldig bra. Dobbeltseng istedet for to enkle senger var positivt. Flott basseng-område. Betjeningen var blide og hyggelige.
-
Renholdet på gulvet i leiligheten var dårlig. Grå og hvite sokker ble svarte hvis vi gikk over gulvet uten slippers. Å vi hadde slippers som bare ble brukt inne. Vi fikk besøk av et lite barnebarn og foreldrene hennes. Hun kunne ikke krabbe rundt på gulvet. Ble svart på hender og knær. Syns ikke det er helt bra at renholderne legger sammen klær og legger de på plass i skapet selv om klærne ligger på gulvet når de kommer for å vaske.

Bekreftet gjest: 2020-02-15


10 av 10

+
Stille og rolig
-
Dumt at aircondition var slått av siden det var "vinter". Var godt over 26 i rommet når vi la oss på kveldene og det var for varmt. Fikk ikke hatt vinduene åpne pga mye mennesketrafikk utenfor rommet tidlig på morgenen(Stuepiker, teknisk ansatte og andre ansatte).

Bekreftet gjest: 2020-02-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-08


9 av 10

+
Beliggenhet, renhold
-

Bekreftet gjest: 2020-02-08


10 av 10

+
Meget bra leilighet, alt fungerte som det skulle.
-
Vi syntes alt var meget bra.

Bekreftet gjest: 2020-02-08


8 av 10

+
Hyggelig betjening, god frokost og flott utsikt fra vårt rom. Utmerket beliggenhet.
-
Rengjøringen var ikke bra. Håndklær bør skiftes daglig når man er på "solferie", i det minste bør vi kunne få velge det.

Bekreftet gjest: 2020-02-01


8 av 10

+
Terrassen overrasket og gjorde at vi ikke savnet balkong som vi i utgangspunktet ønsket. God plass på et stort område med masse "solsenger".
-
Litt bedre utstyr i kjøkkenskapene, savnet bl.a. vinglass og skikkelige kjøkkenkniver. Ordentlige stoler rundt spisebordet inne.

Bekreftet gjest: 2020-01-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

262 vurderinger
Utmerket
 
162
Veldig bra
 
65
Bra
 
22
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

01.03.2020

av froded87 Svelvik, Norge

Fint, rolig og sentralt

Fantastisk utsikt og kort vei ned til stranden. Et ok basseng og enkel restaurant/bar. Ikke et «partyhotell» på noen som helst måte, men veldig kort vei til masse barer og restauranter i nærheten. Mange godt voksne tror jeg er hovedkunden på dette hotellet, det var det under vårt besøk også. Badevakt helt frem til 1800 (?). Ta ikke med ball i bassenget, det er ikke tillatt her. Flere steder på hotellet du kunne ligge å sole deg, ikke bare rundt bassenget. Alltid solsenger ledig. Rommene er helt ok utstyrt og du får (kun?) wifi for 2 enheter pr rom. Sengene er harde med minst like hard og rar pute. Er også første gang jeg har hørt om at hele aircondition-anlegget må settes for enten oppvarming eller avkjøling. Kunne ikke velge dette PR rom (ref resepsjonen) til tross for at det var 2 styringsenheter pr rom. Synd de ikke kan bake inn småting som wifi, badehåndklær og safe inn i prisen. Sprenger neppe reisebudsjettet. Frokosten er helt ok, ihvertfall så lenge du kan få stekt den type eggevariant du ønsker. Litt dårlig utvalg av pålegg. Husk genser/jakke på kvelden i vinterhalvåret, kan bli ganske «kjølig». Men på dagtid er det bare herlig. Synes ellers at hele området var veldig fint bygd opp. Ryddig og rent strandområde. Dette er etter min mening den klart peneste kanari-øya.(Har ikke vært på Fuerteventura da😉)

 
17.11.2019

av LEKVENIANER-66 Osøyro, Norge

Sentralt og bra hotell

Fikk leilighet med terrasse ut mot gaten. Gaten lå i en bratt bakke opp frå strandpromenaden der det gikk mye folk også på nattestid . En del bråk derfra med fulle folk, bossbil og tømming av glassflasker i glasskontainer om natten. Ellers rolig og fint. Gode senger, men hadde vært godt med en overmadrass som vi først skulle få, men etter ny beskjed om at det hadde de ikke likevel. Pent og nyoppusset, men ganske mørk leilighet då den vendte mot nord og fikk ikke sol inn. Mye trapper. Pent og innbydende basseng og nydelig utsikt fra solterassen. Måtte betale 2 euro pr dag for WiFi på rommet. Aircondition anlegget bråkte slik at vi slo det av om natten. Lå heller med gløtt på vinduet som har faste innbrudds sprosser.

 
16.03.2019

av 190479Abc Bekkestua, Norge

Flott nyrestaurert aparthotel

Ett flott nyrestaurert aparthotell som var ferdig i juni 2018. Leilighetene var betydelig oppgradert. Stort fint soverom, god seng, badet var også av bra størrelse. Oppholdsrommet var også bra utstyrt, kunne kanskje ha litt mere kjøkkenutstyr , men man lager jo ikke mye mat på en uke! En ikke så stor balkong, men helt ok til to personer. Komplekset er ganske lite, kun to etasjer , liten hyggelig restaurant , med god frokost servering. Flott beliggenhet rett over strandpromenaden, litt bratt bak ned. Nydelig ute terrasse med utsikt rett ned på havet. Vi ville gjerne ha en leilighet med havutsikt, noe vi ikke fikk i første omgang, men vi fikk oppgradert til en ny leilighet til 20 euro pr dag. Hyggelig betjening. Flott opphold . Stille og rolig område, veldig sentralt til alt.

 
29.10.2018

av Line H

Dårlig service

Vi måtte vente 4 timer for å få rommet og når det ble klart byttet de til et annet rom. De sa det nye rommet var bedre enn det vi opprinnelig skulle få noe det ikke var. Vi ble plassert lengst bort fra fasilitetene. Vi måtte be om rene håndklær hver dag, det ble rengjort kun en dag på en hel uke. Virker som det er uerfarne mennesker som jobber på hotellet. Frokosten var god, personalet som jobbet med maten var uerfarne men hyggelige. Det regnet ute og da fosset vannet inn gjennom veranda døren.

 
25.01.2022

av traveldays2000 Dublin, Irland

Beautiful complex

Beautiful complex. Stunning pool area and a gorgeous sun deck overlooking the sea. The apartment (one bed) was spacious, modern and spotlessly clean. There’s also a lovely little bar area and a café. We didn’t have the breakfast but we had coffee and lunch there which was lovely. The staff were very nice and extremely helpful. Check in was quick and we were lucky to be able to access our apartment when we arrived and not have to wait for the designated check-in time. We also paid extra for a late check out which was so handy as our flight wasn’t until the evening. The complex is also in a perfect location. Just across from the beach and right beside shops/restaurants etc. At the same time it’s a lovely quiet complex, very relaxing and a perfect place to chill out. Definitely recommend this place and we can’t wait to come back.!