Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 14 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
6,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet og at det var egen «solsengavdeling» rett utenfor vår leilighet. Bra utrustet leilighet og rolige omgivelser.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-19


8 av 10

+
Nærheten
-

Bekreftet gjest: 2022-03-19


8 av 10

+
Rommet og frokost
-

Bekreftet gjest: 2022-03-12


10 av 10

+
Vennlighet, imøtekommenhet og service! Dette var et veldig fint opphold!
-

Bekreftet gjest: 2022-02-26


9 av 10

+
Det var som forventet. Ingen overraskelser. Vi bodde der ca 10 ganger før renoveringen, og det er blitt et fint sted både ute og inne.
-
Det er 2 porter mot gaten, og de bør utstyres med en lås linket til låskortet til gjestene. Tungvint og unødvendig å skulle gå gjennom resepsjonen om kvelden. Bakken er veldig bratt og vil spare folk fra å gå hele bakken opp.

Bekreftet gjest: 2022-02-05


10 av 10

+
Flott beliggenhet, god service.
-

Bekreftet gjest: 2022-02-05


3 av 10

+
Beliggenheten i forhold til stranden og størrelsen på hotellrommet
-
Elendig rengjøring - når de kun har 3 vask per uke (4**** hotell ??) så bør man forvente at de vasket badegulvet og tok opp hår, det gjorde de ikke, håndklærne var hullete og fillete og det var blodflekk på lakenet helt oppe ved hodeputen når dette var skiftet. Helt elendig. Vi betalte ekstra for havsutsikt, men så bare en liten åpning ned mot sjøen og stranden og 21 strømledninger dekket over mye av utsikten. Absolutt ikke hva vi betalte for. Når vi sjekket inn så krevde de en voucher fra turoperatøren, det hadde vi ikke fått og det tok lang tid før vi fikk nøkkelen.

Bekreftet gjest: 2022-01-29


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-01-15


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Flott beliggenhet. Nydelige rom. Veldig hyggelig betjening, alt fra resepsjon til badevakt vaktmestere og rengjøringspersonell. Flotte uteområder . I det hele tatt; veldig godt fornøyd. Kommer sikkert tilbake!
-
Det eneste kunne være lenger åpningstid i restauranten samt utvidet meny med middagsretter. I tillegg kunne det være ønske om et par skandinaviske TV-kanaler.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

318 vurderinger
Utmerket
 
197
Veldig bra
 
75
Bra
 
32
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

01.03.2020

av froded87 Svelvik, Norge

Fint, rolig og sentralt

Fantastisk utsikt og kort vei ned til stranden. Et ok basseng og enkel restaurant/bar. Ikke et «partyhotell» på noen som helst måte, men veldig kort vei til masse barer og restauranter i nærheten. Mange godt voksne tror jeg er hovedkunden på dette hotellet, det var det under vårt besøk også. Badevakt helt frem til 1800 (?). Ta ikke med ball i bassenget, det er ikke tillatt her. Flere steder på hotellet du kunne ligge å sole deg, ikke bare rundt bassenget. Alltid solsenger ledig. Rommene er helt ok utstyrt og du får (kun?) wifi for 2 enheter pr rom. Sengene er harde med minst like hard og rar pute. Er også første gang jeg har hørt om at hele aircondition-anlegget må settes for enten oppvarming eller avkjøling. Kunne ikke velge dette PR rom (ref resepsjonen) til tross for at det var 2 styringsenheter pr rom. Synd de ikke kan bake inn småting som wifi, badehåndklær og safe inn i prisen. Sprenger neppe reisebudsjettet. Frokosten er helt ok, ihvertfall så lenge du kan få stekt den type eggevariant du ønsker. Litt dårlig utvalg av pålegg. Husk genser/jakke på kvelden i vinterhalvåret, kan bli ganske «kjølig». Men på dagtid er det bare herlig. Synes ellers at hele området var veldig fint bygd opp. Ryddig og rent strandområde. Dette er etter min mening den klart peneste kanari-øya.(Har ikke vært på Fuerteventura da😉)

 
17.11.2019

av LEKVENIANER-66 Osøyro, Norge

Sentralt og bra hotell

Fikk leilighet med terrasse ut mot gaten. Gaten lå i en bratt bakke opp frå strandpromenaden der det gikk mye folk også på nattestid . En del bråk derfra med fulle folk, bossbil og tømming av glassflasker i glasskontainer om natten. Ellers rolig og fint. Gode senger, men hadde vært godt med en overmadrass som vi først skulle få, men etter ny beskjed om at det hadde de ikke likevel. Pent og nyoppusset, men ganske mørk leilighet då den vendte mot nord og fikk ikke sol inn. Mye trapper. Pent og innbydende basseng og nydelig utsikt fra solterassen. Måtte betale 2 euro pr dag for WiFi på rommet. Aircondition anlegget bråkte slik at vi slo det av om natten. Lå heller med gløtt på vinduet som har faste innbrudds sprosser.

 
16.03.2019

av 190479Abc Bekkestua, Norge

Flott nyrestaurert aparthotel

Ett flott nyrestaurert aparthotell som var ferdig i juni 2018. Leilighetene var betydelig oppgradert. Stort fint soverom, god seng, badet var også av bra størrelse. Oppholdsrommet var også bra utstyrt, kunne kanskje ha litt mere kjøkkenutstyr , men man lager jo ikke mye mat på en uke! En ikke så stor balkong, men helt ok til to personer. Komplekset er ganske lite, kun to etasjer , liten hyggelig restaurant , med god frokost servering. Flott beliggenhet rett over strandpromenaden, litt bratt bak ned. Nydelig ute terrasse med utsikt rett ned på havet. Vi ville gjerne ha en leilighet med havutsikt, noe vi ikke fikk i første omgang, men vi fikk oppgradert til en ny leilighet til 20 euro pr dag. Hyggelig betjening. Flott opphold . Stille og rolig område, veldig sentralt til alt.

 
29.10.2018

av Line H

Dårlig service

Vi måtte vente 4 timer for å få rommet og når det ble klart byttet de til et annet rom. De sa det nye rommet var bedre enn det vi opprinnelig skulle få noe det ikke var. Vi ble plassert lengst bort fra fasilitetene. Vi måtte be om rene håndklær hver dag, det ble rengjort kun en dag på en hel uke. Virker som det er uerfarne mennesker som jobber på hotellet. Frokosten var god, personalet som jobbet med maten var uerfarne men hyggelige. Det regnet ute og da fosset vannet inn gjennom veranda døren.

 
16.08.2022

av eoghantalbot

Relaxing and sophisticated

Best location. Beautiful and modern reception, bar and stylish apartments. The pool was relaxed with separate sea view area with seating and more loungers. Plenty of loungers. Hill from street to beach was very very steep. Overall, I would certainly return