Bahia Kontiki

Det pene leilighetshotellet Bahia Kontiki ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott beliggenhet. Nydelige rom. Veldig hyggelig betjening, alt fra resepsjon til badevakt vaktme...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Bahia Kontiki ligger vakkert til oppe på en høyde og består av tre bygninger med trapper imellom. Her er det et hyggelig bassengområde med palmer og oppvarmet basseng samt gratis solsenger og parasoller. Bassenget ar en dyp og en grunnere del. Hotellet har en hyggelig solterrasse med lounge med sofaer og solsenger og havutsikt. Det er bare en kort spasertur ned til den herlige sandstranda.

Hotellet har en bufférestaurant der frokosten og middagen serveres. I lobbybaren er det enkel matservering og forfriskninger. Gratis wifi i resepsjonen og wifi mot avgift i bassengområdet, i restauranten og på rommene. Lokaltrafikk.

Sentrum i Puerto del Carmen ligger bare en kort spasertur fra hotellet med et stort tilbud av restauranter, barer og nattklubber. Det meste kretser rundt strandpromenaden der det man kan slå seg ned og se på folkelivet.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

  • Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader om vinteren, men vannet kan være kaldere morgen, kvelden og i dårlig vær.
  • Det er ikke heis på hotellet.
  • Bratt bakke ned til stranda og sentrum.