Playa Blanca – den hvite stranda

Morgenfly på lørdager med SAS

  • • Fine strender
  • • Hyggelig strandpromenade

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

På Lanzarotes sørkyst ligger badeperlen Playa Blanca – Den hvite stranda. Playa Blanca var tidligere en liten fiskerlandsby som til tross for turismen har lykkes å bevare mye av sin genuine sjarm. Du reiser hit for å nyte den rolige atmosfæren og de herlige strendene.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.


Fakta om Playa Blanca

Transport t/r hotell

Fra flyplassen tar det cirka 40 minutter til våre hoteller i Playa Blanca. Merk at det vil tilkomme en avgift på cirka 10 euro for transport av spesialbagasje som sykkel, golfbag og surfebrett. Avgiften betales på stedet. Transporten kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I nærheten av Playa Blanca, lengst sør, ligger det mange fine sandstrender - blant annet Playa Papagayo.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
7,7 av 10 Playa Blanca
Våre gjesters vurdering, Basert på 132 vurderinger

Alle feriesteder Lanzarote

Puerto del Carmen

I den grad noen av feriebyene på Lanzarote kan sies å ha et heftig uteliv, så er nok Puerto del Carmen det reisemålet med mest liv og røre. Her ligger barene og spisestedene tett langs den flotte strandpromenaden.