The Volcan Lanzarote

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Fin beliggenhet ved havna Marina Rubicón

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære The Volcan Lanzarote er et drømmeanlegg som ligger perfekt i ferieperlen Playa Blanca. Arkitekturen er elegant og hyggelig så vel inne som ute. I hagen ligger et herlig bassengområde. Den fine strandpromenaden finner du rett utenfor hotellet og den eksklusive båthavnen Marina Rubicón med sjarmerende restauranter og barer ligger bare et steinkast unna.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Clubrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, arkitektur og layout, oppgradering til suitte som var svært bra, med oversikt over b...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Volcan Lanzarote har et herlig bassengområde, der tre av bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis badehåndklær, solsenger og parasoller.

Hotellet har flere restauranter med retter fra ulike lands kjøkken, pent antrekk til middag, menn må ha langbukse, til middag. Lobbybar med livemusikk og diskobar. Dag- og kveldsaktiviteter/underholdning.

Gratis tennis, squash, bordtennis, biljard og treningsrom. Tennisbanen ligger en kort spasertur unna ved havna Marina Rubicón. Hotellet har et spaanlegg med jacuzzi, badstue, hamam og behandlinger, alt mot avgift.

Gratis WiFi i fellesarealene samt internetthjørne. Liten lekeplass. Room service og vaskeriservice mot avgift. Souvenirbutikk og frisør. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 50 meter til Marina Rubicón og ca. 2 kilometer til sentrum av Playa Blanca. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Kontakt selgerne våre på telefon 21 01 75 40 dersom du vil bestille halvpensjon over jul og nyttår. Det betales et tillegg for nyttårsmiddag.