Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Fantastisk hotellområde med utrolig flott flora
-
Har aldri fått så mange myggstikk i hele mitt liv. Samme med kjæresten. Det var ganske kjipt, men sikkert vanskelig for hotellet å gjøre noe med dessverre da det ellers var supert. Innsjekk tok hinsides lang tid

Bekreftet gjest: 2020-03-07


8 av 10

+
Fint rom. Gode fasciliteter. God mat.
-
De har litt å jobbe med på housekeeping. En dag tok det 5 timer å få erstattet skitne glass og kopper som var fjernet ifm rengjøring. En annen dag måtte rene håndklær purret på. Ting tar tid, selv etter flere purringer til resepsjonen. Og der skylder de på hverandre som om de ulike avdelingene ikke jobber i samme hotell.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


10 av 10

+
Veldig bra mat. Oppvarmabasseng holdt 26 grader. Stort hotellområde.
-
Kan bli litt bedre på service. Noen kelnere var litt dårlige i engelsk.

Bekreftet gjest: 2020-02-15


10 av 10

+
Saltvann bassenget
-
Det var litt vel luftig, gjennomtrekk gjorde at frokost og middag ikke alltid var behagelig, vi satt og frøs enkelte ganger

Bekreftet gjest: 2020-02-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

4237 vurderinger
Utmerket
 
2504
Veldig bra
 
995
Bra
 
451
Mindre bra
 
171
Dårlig
 
116

Fem siste vurderinger

03.02.2019

Innlegg av C3459VXrichardd

Marravillosa

Hotellet var fantastisk god mat i buffeen den ene kokken på buffeen lagde fersk spaghetti til oss den var sykt god. Maten på steakhouse restauranten var veldig god. De andre a la carta restaurantene var middels.Personalet er generelt veldig hyggelige spesielt bartenderen på sportsbaren som snakker spansk og engelsk flytende. servitøren på bistro cafe er også god på service. Veldig god kaffe på mikes cafe. Gode drinker. Me encanto mucho esta vaccacion. Hablamos sobre que necisitamos regresar a esta hotel en el futuro.

 
15.01.2019

Innlegg av flangb Gjøvik, Norge

Stort flott hotell - rett ved sjøen

Et renovert stort og flott hotellanlegg. Store, lekre rom. Dobbelt-sengen var faktisk 2,8 m bred! Vakre hageanlegg og bassengområder. God mat, en del støy i de to store buffet-restaurantene. Anbefaler en av de 4 a’lacarte istedenfor. Fantastisk show-middag, men hadde ønsket litt mer underholdning hver kveld. Veldig rent og velstelt - hyggelig personale. Fine barneområder, men også msnge rolige plasser for voksne. Er klassifisert som 5-stjerners. Vil sette det til 4 pluss.

 
13.01.2019

Innlegg av AnnisTro Oslo, Norge

Fantastisk hotell med alt du kan tenke deg

Dette hotellet må virkelig oppleves. Vi var 4 stykker og bodde i nærheten av hovedbygningen. Hotellet i seg selv er flott, med helt fantastisk utsikt og utearealer som er særdeles godt vedlikeholdt. Vi hadde all inclusive og det angrer jeg ikke på. Drikkevarene er av høyeste kvalitet (også gode drinker) og maten var stort sett veldig god. Hadde vi noen problemer på rommet, ble det fikset med en gang. Jeg anbefaler å booke restauranter så fort du har sjekket inn. Vi prøvde alle de tre a la carte restaurantene, og var enige om at Steakhouse var best både på mat og service. På den asiatiske opplevde vi servicen som ekstremt masete, og det virket som de ville ha oss ut fort. Bistroen var helt fantastisk, med ekstremt god service. Den store buffet-restauranten var best av de to, og det var god og variert mat. Jeg ble ikke lei etter en uke, det sier vell sitt. Alt i alt en fantastisk ferie, jeg kommer garantert tilbake! Kanskje veldig snart...

 
17.11.2018

Innlegg av Gunvor S Oslo, Norge

Et fantastisk sted ❗️

Rubicon Palace er et utrolig flott hotell, fine rom med balkong, vi hadde 2 senger på 140 bredde. Her er det mange bygninger med bassenger og fine områder på et stort uteområde. Det største bassenget har friskt saltvann. Stort område for barn ute. Med halvpensjon var det en helt nydelig frokost- og middagsbuffet. Her er 3 allacarterestauranter man også kan velge å spise ved, bestill gjerne ved ankomst. Fint treningsrom, flott spa-avdeling med saltvannsbasseng. Underholdning hver kveld og store områder å mingle. Hyggelig personale:)

 
24.02.2021

Innlegg av Danielle G Barcelona, Spania

Fantastic attention from PR staff

This hotel is fighting Covid'19 with a lot of dignity. Its facilities are great (although not everyting is open, owing to the pandemic) and it is still an excellent choice for a one week stay in family, with the proximity of Playa dorada in particular. Besides, the hotel was gracious enough to put a small room with Ethernet at my entire disposal, so that I could do some telework for a couple of hours every day. The PR staff (Miguel and Paula) in particular was very considerate and helpful. I warmly recommend the hotel for a break away.