Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro

 • • Luftige rom
 • • Nært Papagayostrendene
 • • Luksuriøst for hele familien

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et fint All Inclusive-hotell med romslige rom for hele familien. Her er et fantastisk bassengområde med ni basseng og en av Lanzarotes vakreste strender ligger en kort stykke herfra. De voksne kan unne seg litt ekstra luksus med et besøk i det fine Thalassospaet, og spør du de små er vannskliene og lekeplassen klare høydepunkter.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Større dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Egne vksenbasseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et stort og pent hotell som ligger i gangavstand fra Papagayostrendene. Bassengområde med hele seks saltvannsbasseng der fem er oppvarmet vinterstid. Tre barnebasseng med ferskvann der ett av dem har vannsklie. Gratis solsenger og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering. Det er cirka 50 meter til en liten steinstrand og cirka 600 meter til de fine Papagayostrendene.

Hotellet har en bufférestaurant og en à la carterestaurant som serverer italiensk mat. Pent antrekk gjelder i restaurantene. Hotellet har også en sportsbar sant underholdning med levende musikk.

Gratis treningsrom med aldersgrense 16 år, aerobic, sandvolleyball og bordtennis. Tennisbane på nabohotellet, mot avgift. Vannsport mot avgift. Lekkert spa mot avgift med badstue, innendørsbasseng og jacuzzi. Behandlinger mot avgift (aldersgrense 16 år). Mini-spa for barn 4-16 år kl. 11.00-13.00 mot avgift der barna får være mens foreldrene får behandling .

Gratis wifi i lobbyen. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi to timer om dagen for barn mellom 6 måneder og 3 år samt miniklubb fra 4-8 år, lekerom og en liten 5D kinosal med 1 film for barna mot avgift.

Vil du se mer av Playa Blanca er det sykkelutleie på hotellet. Pass på å besøk kjente Marina Rubicon som ligger cirka 2 kilometer fra hotellet og sentrum av Playa Blanca cirka 4 kilometer unna. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Hamburgere, pølse og sandwicher og iskrem for barna i poolbaren kl. 11.00-18.00.
 • Snacks kl. 11.00-18.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Valgfri middag (ekskl. drikke) i den italienske à la carte-restauranten. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.30-24.00.

Ved All Inclusive Ultra mot tillegg er også følgende inkludert:

 • Fritt valg av premium viner og premium drinker.
 • Espressomaskin åp rommet, inkl. 4 kapsler.
 • Tilgang til området for gjester over 18 år med blant annet balinesiske solsenger.
 • Express inn- og utsjekking.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Bassengene som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid kan være kjøligere om morgenen og kvelden, samt i dårlig vær.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en spasertur på et kvarter fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet er populært og tilbyr mange aktiviteter. Hvor enn du befinner deg på hotellet er havet alltid i nærheten, i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Vil du være i aktivitet eller bare slappe av tilbys et spa med både treningsrom og avslappende behandlinger.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte. Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.

Cordial Marina Blanca

Velkommen til Cordial Marina Blanca, et fint leilighetshotell bare et steinkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Har bor du i pene leiligheter der du har mulighet til å lage mat selv i ferien. I bassengområdet – hotellets hjerte – kan du lade batteriene og nyte den spanske sola.

Caybeach Sun

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med flere basseng for hele familien, der alle barn og voksne som har beholdt barnet i seg kan more seg med flere vannsklier. Vil du bare ta det med ro med en bok, venter et oppvarmet innendørsbasseng. Her bor du i komfortable leiligheter og Caybeach Sun har en matbutikk for feriens innkjøp. Barneklubb, tennis og badstue er det også.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et hyggelig leilighetshotell i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i fine treromsleiligheter med terrasse. I bassengområdet er det et basseng og et separat barnebasseng.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passer perfekt om du og familien elsker å bade! Det er flere basseng, et badeland med flere vannsklier samt et stort plaskebasseng for de yngste inne på hotellområdet. All Inclusive inkludert – kan det bli bedre?