Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort

 • • Stort bassengområde med flere basseng
 • • Fine rom og suiter
 • • Halvpensjon er inkludert

Hotellet har aldersgrense 18 år, men aksepterer barn og ungdom under 18 år når de er i følge med foreldre/foresatte.

Elba Lanzarote Royal Village Resort ligger i vakre Playa Blanca på Lanzarotes sørlige spiss og byr på et pent bassengområde med flere basseng. Velg mellom en rekke ulike rom med moderne innredning og mulighet til å huse opp til åtte personer. Halvpensjon er inkludert, og du kan også legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Juniorsuite for 2 personer/1-3 personer. Juniorsuite superior for 1-3 personer. Juniorsuite prestige for 1-3 personer. Juniorsuite deluxe for 2-3 personer. Juniorsuite i sidebygning for 1-3 personer. Familierom for 4 personer, hvorav 2 barn. Familierom juniorsuite for 4-8 personer, hvorav 6 barn. Suite for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorsuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Grand suite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ryddig og rent , masse blide ansatte
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I det fine bassengområdet på Elba Lanzarote Royal Village Resort er det barnebasseng med vannsklier, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Tre restauranter; bufférestauranten Yaiza serverer frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten La Brasserie diskes det opp med franske spesialiteter til middag og på La Nonna står det italienske retter på menyen. En bar ved bassenget og den andre, La Boheme, ligger i lobbyen. Pent antrekk kreves i restaurantene til middag. Gutter over 12 år og menn må ha langbukser og tette sko (ikke sandaler eller lignende).

Det er flere tilbud for den som ønsker å være aktiv i ferien. Det er tennisbaner og en multisportsbane for blant annet fotball, samt sykler til leie om du vil utforske området. Vil du trene på egen hånd er det et gratis treningsrom, ellers tilbys også ulike gruppetreninger som yoga, pilates og zumba mot avgift. Bordtennis mot depositum og biljard mot avgift. Etter treningen vil du kanskje unne deg en stund i hotellets thalassospa med behandlinger mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Under oppholdet på hotellet kan du låne bøker fra det digitale biblioteket, enten laste dem ned eller lese på direkten. Lokaltrafikk.

Aldersgrense og Premiumdel
På Elba Lanzarote Royal Village Resort er barn og ungdommer under 18 år kun velkomne i selskap med voksne. Gjester som bor i Grand Suite, Juniorsuite deluxe og juniorsuite i hotellets sidebygning har tilgang til en adskilt del av hotellet som kun er for gjester over 16 år. Her er det et bassengområde med et lite basseng med solsenger og parasoller.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Halvpensjon inkluderer frokost- og middagsbuffé i restaurant Yaiza, samt én middag i en av hotellets to á la carte-restauranter per uke.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Yaiza kl. 8.00-10.30.
 • Kontinental frokost i poolbaren La Brasserie kl. 11.00-13.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Yaiza kl. 13.00-15.00.
 • Snacks i poolbaren La Brasserie kl. 13.00-16.00.
 • Slush og iskrem i poolbaren La Brasserie kl. 10.30-19.00.
 • Ettermiddagkaffe i poolbaren La Brasserie kl. 16.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Yaiza kl. 18.30-22.00.
 • En middag per uke i én av hotellets to à la carte-restauranter.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 18.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, en spasertur på et kvarter fra de herlige Papagayostrendene. Hotellet er populært og tilbyr mange aktiviteter. Hvor enn du befinner deg på hotellet er havet alltid i nærheten, i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Vil du være i aktivitet eller bare slappe av tilbys et spa med både treningsrom og avslappende behandlinger.

Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et fint All Inclusive-hotell med romslige rom for hele familien. Her er et fantastisk bassengområde med ni basseng og en av Lanzarotes vakreste strender ligger en kort stykke herfra. De voksne kan unne seg litt ekstra luksus med et besøk i det fine Thalassospaet, og spør du de små er vannskliene og lekeplassen klare høydepunkter.

Cordial Marina Blanca

Velkommen til Cordial Marina Blanca, et fint leilighetshotell bare et steinkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca på Lanzarote. Har bor du i pene leiligheter der du har mulighet til å lage mat selv i ferien. I bassengområdet – hotellets hjerte – kan du lade batteriene og nyte den spanske sola.

Caybeach Sun

Leilighetshotellet Caybeach Sun har et stort bassengområde med flere basseng for hele familien, der alle barn og voksne som har beholdt barnet i seg kan more seg med flere vannsklier. Vil du bare ta det med ro med en bok, venter et oppvarmet innendørsbasseng. Her bor du i komfortable leiligheter og Caybeach Sun har en matbutikk for feriens innkjøp. Barneklubb, tennis og badstue er det også.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et hyggelig leilighetshotell i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i fine treromsleiligheter med terrasse. I bassengområdet er det et basseng og et separat barnebasseng.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club passer perfekt om du og familien elsker å bade! Det er flere basseng, et badeland med flere vannsklier samt et stort plaskebasseng for de yngste inne på hotellområdet. All Inclusive inkludert – kan det bli bedre?