Gran Canaria – feriefavoritten som har alt

Gran Canaria

  • • Vakre strender, mange aktiviteter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Gran Canaria er feriefavoritten som har alt – et kontinent i miniatyr med herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Den solsikre sydkysten frister med fine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så – her venter spennende natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Og blant våre fine hoteller på Gran Canaria er det noe for enhver smak og lommebok.

Populære feriesteder – Gran Canaria

Meloneras

5 hoteller fra 8 579 NOK

San Agustín

7 hoteller fra 6 900 NOK
Puerto Rico

Puerto Rico

11 hoteller fra 5 401 NOK

Fakta om Gran Canaria

Mat og drikke

2-retters middag inkl. drikke ligger på ca. 200,- pr. person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen med buss til første hotell i Las Palmas, ca. 30 minutter, Playa del Inglés og San Agustín ca. 20 minutter, Maspalomas og Meloneras ca. 30 minutter, Puerto Rico ca. 45 minutter, til Puerto de Mogán ca. 1 t og 15 min, og Playa de Amadores ca. 1 time. Transfertiden avhenger av antall hotellstopp. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Finkornet, herlig sandstrand som strekker seg 8 km fra Playa del Inglés til Maspalomas og Meloneras. Fin, langgrunn og barnevennlig sandstrand på ca. 400 meter i Puerto Rico som er barnevennlig og beskyttet av bølgebrytere. San Agustín har en barnevennlig strand med finkornet sand. En vakker kunstig sandstrand i Playa de Amadores. Mellom Arguineguin og Puerto Rico ligger det en kunstig strand med kritthvit sand, som heter Anfi Beach. I Las Palmas ligger den legendariske stranden Las Canteras hvor et naturlig rev demper bølgene. Puerto de Mogáns strand er en ca. 250 meter lang langgrunn kunstig sandstrand. Les mer om Gran Canarias fine strender.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 21°c
8,5 av 10 Gran Canaria
Våre gjesters vurdering, Basert på 5739 vurderinger

Premiumreiser – en sosial fellesferie

Bli med oss på en fellesreise til Gran Canaria. Her er det fokus på minnerike opplevelser og sosialt fellesskap. 

Les mer om våre premiumreiser

Bestill kun fly eller hotell på Gran Canaria:

Bestill kun fly Bestill kun hotell