Las Flores

Las Flores

  • • Velutstyrte og store leiligheter
  • • Fantastisk beliggenhet

Aldersgrense: 16 år

På Las Flores bor du i fine, velutstyrte leiligheter ikke langt fra den vakre strandpromenaden. Alt du trenger i ferien finner du her og hver morgen får ferskt brød levert på døren.

Spesialtilbud til Kanariøyene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetene på Las Flores ligger ved strandpromenaden i San Agustín. Leilighetene er fordelt på tre områder. Våre leiligheter ligger i Las Flores II, er helt eller delvis renoverte og har vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Gjester på Las Flores kan benytte fasilitetene på Sunsuites Carolina som ligger cirka 50-150 meter fra hotellet, nøkkel får du ved ankomst. Her er det oppvarmet basseng men husk at temperaturen kan synke i dårlig vær og etter solnedgang. Barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær ligger i leiligheten. Skandinavisktalende personale, vaskeriservice og bagasjeoppbevaring.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Innsjekking og utsjekking gjøres på Sunsuites Carolina.