Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 48 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Utsikten fra rommet. At en kunne bytte fra middag til lunsj. Da slapp vi spise middag der mer enn 2 ganger. Restauranten på toppen var maten god, men personalet var veldig stresset og til den prisen var det ikke optimalt for den gode følelsen et besøk på en slik restaurant skal være.
-
Maten, renhold.Maten var veldig kjedelig og lite smak. Kantinepreg på arealet i restauranten og veldig lite koselig. Dette er det dårligste tilbud vi noen gang har hatt på mat i alle de år vi har reist. Renhold på rommet var ikke tilfredstillende. Skittent på gulvet, fant lange mørke hår på badet når vi ankom ( vi er lyse).

Bekreftet gjest: 2021-11-27


7 av 10

+
Rolig omgivelser og lite trafikk. Utvalget av mat under frokos og middag var tilfredsstillende, snack baren på dag tid var heller vanskelig å finne ut av.
-
Meny i snack bar kan forbedres. Vanskelig å finne fram i menyen på mobilen. Gratis is til barna kunne eg ikkje finne i noen menyer. Vask av rom kan forbedres med kvalitet sjekk. Fikk forlite badehåndklær ved flere anledninger og manglet nye vannflasker noen dager. Barnebasseng finnes ikkje, det var en lekesone med vann for barn ved bassenget ikkje egnet for de aller minste. Savner en lekeplass.

Bekreftet gjest: 2021-11-27


8 av 10

+
-
Innendørs basseng var ute av drift.

Bekreftet gjest: 2021-10-23


7 av 10

+
Sjølv om dobbelsenga var 2 senger som lett sklei frå kvarandre, var dei svært gode å liggja i. Mange solsenger, og dei hadde madrass. Mange nivå, slik at alle kunne finna "sin" plass å sole seg på, eller liggje i skyggen. Gode handkle, både på rom og til soling. Greie rom, med god plass til å ha klær osv. Sjølv om spaavdelinga var stengt grunna renovering, tilbaud dei massasje til halv pris 2 dagar. Den var veldig god og anbefales absolutt. Veldig god og fersk fisk på middagsbuffeten, kvar einaste dag. Masse fersk frukt på buffeten, alltid.
-
Elendig service i resesjonen. Når ein omsider fekk hjelp, gløymde dei å gjera det dei lovte, så me måtte purre på dei. Dei første dagane gjorde vaskehjelpa ein grei jobb, men etter "evalueringsdagen" fekk me for lite vatn, ikkje påfyll av såpe, tissue osv., sjølv om ho fekk tips kvar einaste dag. Luftristene var fulle av støv, ikkje delikat. Det var stor og fin buffet, men til frukost vart det kun servert svin av varmrettar. For oss som ikkje et svin, og heller ikkje tåler gjær, vart det ei utfordring å eta eggerøre eller omelett, i 3 veker. Kva om dei hadde hatt litt kalkunbacon, kylling el. likn, eller nøter, slik at me fekk nok protein? Vatngymnastikk - dette var berre rot. Bassenget er veldig djupt, og det vart det ikkje teke hensyn til, når dei laga "øvingar". Uprofesjonelle instruktører, men dette burde vore leiinga sitt ansvar å fylgja opp. Beklager, men her er Ving mykje meir profesjonelle.

Bekreftet gjest: 2020-03-14


8 av 10

+
Rolig og flott,
-
Kjøleskap fungerte ikke! :-(

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


9 av 10

+
-
Vannet i badebasseng var ikke varmt nok

Bekreftet gjest: 2019-12-28


10 av 10

+
Et personale som var smilende, blide og hjelpsomme. Små gaver på rommet nesten hver dag, veldig variert og spennende meny, noe for enhver smak. Takterrassen for voksne er en fredelig oase med herlig chill out mulig.
-
Informasjon på rommet om når måltidene er. Det står i heisen, og gjerne et kart over hvor man finner de ulike tilbudene

Bekreftet gjest: 2019-12-28


8 av 10

+
Frokost og bassengpmrådet
-
Snack bar mat var vond

Bekreftet gjest: 2019-11-30


9 av 10

+
Bassengområdet
-
Flytt det nærmere havet!!

Bekreftet gjest: 2019-11-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

6445 vurderinger
Utmerket
 
4026
Veldig bra
 
1486
Bra
 
612
Mindre bra
 
194
Dårlig
 
138

Fem siste vurderinger

15.10.2021

av G8807TAlindaa Bergen, Norge

Flott hotell, men litt trekker ned helhetsinntrykket

Nydelig hotell. Flott hotellområde. Vi hadde bestilt rom med havutsikt og var fornøyd med det! All inclusive var greit, variert og stort sett veldig god mat. Rommene var store, sengen behagelig og dyne samt ulike hodeputer var herlig. Badet var fint. Bassengområdet er stort og flott. De på hotellet prøver å hindre morgenvandrerne som vil reservere solseng. Noen håndklær blir fjernet. Det hjelper ikke. Det er dumt da hotellet har mange solsenger. Det er noen få ting som trekker litt ned. Da vi ankom stod vi i kø for å sjekke inn ca 40 minutter. De tre heisene i hovedbygget er alt for lite. Mye kø og venting på heis. Selvsagt kan man gå trappene, men bor man høyt oppe så begrenser det seg. Den dagen vi kom så hørte vi en hund bjeffe mye fra et rom. Det er lov med små dyr på hotellet. Vi gav beskjed i resepsjonen, men det ble ikke tatt på alvor. Vi fikk egentlig beskjed om å snakke med dem selv… det skal sies at vi fikk tilbud om nytt rom, men etter lang reise og akkurat pakket opp så stod ikke det tilbudet så høyt på listen. Første kvelden ble vi ganske overrasket da vi kom ned til middag. Mye folk og lang kø for å komme i restauranten. Heldigvis skjedde dette ikke flere ganger. De som jobber i restauranten er blide og gjør en kjempejobb. Det ble kanskje litt mye negativt, men vi har hatt en avslappende og fin uke alt i alt.

 
16.03.2020

av 102arnee Playa del Ingles, Spania

Flott utsikt

Flott stort hotel Pene rom Gode senger Dårlig badekar Likte oss godt her Kjekke folk som jobbet på restauranten i topp etg men fryktelig dyr for minimum porsjon med middag Gøy underholdning i baren bak Resepsjon Treg sur resepsjonist

 
05.02.2020

av JennyT2945

Anbefales på det varmeste

Flott hotell med god beliggenhet en liten spasertur unna lokalt sentrum og stranden. Jeg er her en uke alene, og må si hotellet er godt tilrettelagt for dette. Fikk et nydelig dobbeltrom for meg selv med fantastisk utsikt. Bonus med badekar! På hotellet er det mange store fellesarealer, ulike barer og bassenger, samt en herlig takterasse med aldersgrense 16+. Det eneste minuset jeg har å påpeke er at man må betale for mat og drikke på takterrassen selv om man har all inclusive. Ellers er all inclusive flott, det er rause mattider (2,5 time per måltid), så det er enkelt å benytte seg av. God mat, mye velge i, og det bugner av frisk frukt til hvert måltid. Personalet er blide og svært serviceinnstilte, særlig Kemal, som har blitt min faste middagskelner. Forøvrig er det også underholdning og ulike aktiviteter for små, store og eldre gjennom dagene. Hotellet vil jeg si passer for de fleste grupper, både par, familier, eldre, venner og single. Ganske sikker på at det ikke er mitt siste besøk her! Anbefales.

 
21.04.2019

av Synnebhansen Oslo, Norge

Fin utsikt i 9. Etasje

Vi bor på glora hotell i San august, vi koser oss hver dag på tak terrassen i 9. Etasje på det flotte hotellet vårt. Vi har vært på terrassen for andre gang nå, og Robert (som jobber her) gir oss bra service og er kjempe snill!

 
18.04.2019

av Line K Sandvika

En uke på Gloria Palace i San Augustin

Vi har hatt en fin uke i solen i Gran Canaria. Har vært flere steder på Gran Canaria og mener å ha noe å sammenligne med. Vi har hatt halv pensjon på dette hotellet. Maten er helt grei til frokost og middag. Måtte vente lenge for å bestille drikke til maten. Gourmet restauranten i 9.etg var svært bra. God mat og hyggelig servitører. I basseng-baren var det ofte kø og personalet her trenger et smile-kurs. Her er det også dårlig hygiene. Personellet vasket ikke hender mellom rydding av bord og skjæring av frukt. Vi var ved bassengområde hver dag og det var skittent på gulvflisene og bordene blir ikke vasket. Opplevde jevnt over noe dårlig renhold. Vi fant også dårlig vaskede glass i spisesalen. Vi hentet nye håndklær hver dag som vi betalte for. Noen av disse håndklærne burde vært byttet ut for lenge siden. Det mest irriterende er at vi har bedt om nye romkort over 7 ganger fordi det ikke fungerte. Og nei, kortet lå ikke sammen med mobilen. Fint hotell med ok mat. Minus for betjening og renhold.