Buganvilla

Buganvilla

  • • Fantastisk havutsikt
  • • Fornøyde kunder
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Buganvilla i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i rolige omgivelser i fine leiligheter som alle har en herlig utsikt utover havet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig lokasjon, fantastisk utsikt fra privat balkong.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta


Beskrivelse

En vakker steinfasade preger leilighetshotellet Buganvilla der det ligger i rolige omgivelser i skråningen ned mot stranda i San Agustín. Her er det et fint bassengområde med gratis solsenger samt håndkleservice mot avgift. Det er trapper fra bassengområdet ned til stranda.

Gratis wifi i resepsjonen. Hotellet er bygget som terrassehus, med resepsjonen i femte etasje, og basseng i første etasje. Det er omtrent 100 meter til stranda og 250 meter til et minimarked. Inn til San Agustíns kjøpesenter med butikker, barer og restauranter er det cirka 1,3 kilometer. Begrenset gjennomgangstrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Store nivåforskjeller og trapper i hotellområdet.
  • Det er ikke heis mellom første og tredje etasje. Første og andre etasje nås ikke med heis.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin og shoppingsenteret ligger rett over gata. Alle rommene har balkong med havutsikt og det er gratis wifi på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. Her bor du i moderne rom med All Inclusive og her er det både vannsklier for de små og et basseng kun for de voksne. Alt for at du skal ha en avslappende ferie!

Sunsuites Carolina

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det oppvarmet basseng samt gratis solsenger og parasoller.