Moro for store og små på Gran Canaria

En variert ferie på Gran Canaria

Ferien på Gran Canaria trenger verken å bli ensformig eller lat – her er det masse å se, gjøre og prøve for store og små.

Bestill reise til Gran Canaria >>

Les flere reisetips til Gran Canaria

Dra på spa på Gran Canaria Dra på spa på Gran Canaria

Deilig spa

På den sørlige siden av Gran Canaria finnes flere utmerkede spaanlegg. De aller fleste finner man på 4- og 5-stjerners hoteller, som ofte også tar imot gjester utenfra. Bare ikke glem å bestille tid på forhånd! Det største spaanlegget ligger på Gran Hotel Costa Meloneras og består av 3 500 velfylte kvadratmeter med velvære. Vær oppmerksom på at man ofte må være over 18 år for å komme inn på spa.
 

Corallium Spa på luksushotellet Lopesan Costa Meloneras er et populært spa med heftig design, avkoblende atmosfære og deilige behandlinger. Unn deg en 4-timers spa-opplevelse der du får fler varme og kalde behandlinger. Hva sier du til en iskald igloo, realistiske lavagrotter som minner om Kanariøyenes vulkanlandskap? Dessuten er det et tyrkisk hamam, en afrikansk badstue og saltvannsbasseng der vannet er like saltholdig som Dødehavet!

Les mer og forhåndsbestill inngang til Corallium Spa Costa Meloneras 

 

Fiskespa ved Amadores-stranden

Like ved starten av Amadores-stranden ligger et par hyttelignende hus som tilbyr stort sett alle behandlinger du kan tenke deg (det er oppført over 40 ulike alternativer!) for hender og føtter. Ta en pause fra strandlivet med en fiskepedikyr, permanentlakking, parafinbehandling. Amadores Wellness +34 629 244 999.

Opplev fjellandsbyen Artenara Opplev fjellandsbyen Artenara

Grottene i Artenara!

Hvis du ikke kommer deg til Teror, kan fjellandsbyen Artenara være et godt alternativ. Her vokter en Jesus-statue over området; den ligner noe på den i Rio de Janeiro men er adskillig mindre. Se også inn i husene, som er bygd som grotter der selve bostedet er innsprengt i fjellet.

Meloneras

Gå en kveldstur i Meloneras – og ikke gå glipp av stedets karakteristiske landemerke, fyret Faros. Avrund deretter med en kinofilm under åpen himmel. Akkurat like sofistikert og romantisk som det høres ut! Adresse: Moonlight Cinema, Oasis Boulevard Shopping Centre, El Faro, Maspalomas.

Tel: +34-677 270 310.

Møt Madonna i Teror

Dra på oppdagelsesferd med fantastisk utsikt fra alle småbyene i fjellet. Stopp ved for eksempel Teror, som er øyas religiøse sentrum. I byens hjerte ligger Basilica de Nuestra Señora de Pino: kirken med pinjetremadonnaen, også kalt sølvmadonnaen. En knapp meter høy står hun på en trone lagd av 400 kilo sølv og tilbedes av hele øya i egenskap av å være Gran Canarias skytshelgen. I september farter pilgrimer hit for å hedre henne.

Tivoli for alle

Fornøyelsesparken Holiday World i Maspalomas er en opplevelse for hele familien!  Her finner du bowling, pariserhjul, radiobiler, og alle de andre attraksjonene som hører til på et tivoli her. Et stort utvalg av restauranter og barer gjør kvelden til et hyggelig reiseminne for både voksne og barn.

Karneval

Hvert år arrangeres karnevalet på Gran Canaria, og de største festlighetene skjer i Las Palmas. Høydepunktene er kroningen av karnevalets dronning og dragqueen, samt karnevaltoget som går gjennom hele byen. Karnevalet avsluttes alltid med Sardinens begravelse. Da brenner man en kjempestor sardin på Las Canteras-stranden og alle er sortkledde. Når festlighetene er slutt i Las Palmas fortsetter de videre i noen uker på Yumbo shoppingsenter. Om du befinner deg på Gran Canaria i februar-mars kan du ikke gå glipp av denne festen! 

Gå på Garbos

Man må ikke reise til London eller New York for å gå på fargesprakende musikaler! På Garbos i Bahía Feliz, fem minutter fra Playa del Ingles og et steinkast fra San Agustin vises et førsteklasses show mens du spiser middag. Du kan også få den samme opplevelsen på Café l’ Opera i Play del Ingles.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her