Shopping på Gran Canaria

Handle vilt på Gran Canaria

Når har du mer tid til skikkelig god shopping, om ikke på ferien? Det at Gran Canaria i tillegg har en betydelig lavere skatt på varer enn hjemme (sju prosent) er selvsagt nok en grunn til å passe på å få litt tid til shopping.

Bestill reise til Gran Canaria >>

Les flere reisetips til Gran Canaria

Marked på Gran Canaria Marked på Gran Canaria

Trivelige markeder

I Puerto de Mogán er det marked hver fredag og uvanlig livlig i den ellers så stillferdige landsbyen.  Her finner du alt fra frukt og grønt til vesker, klær og smykker. Tar du turen til øyas religiøse sentrum, fjellandsbyen Teror, kan du oppleve marked annenhver søndag. Her har de et bugnende utvalg av lokal-produserte råvarer, som urter og krydder, pølser, oster, frukt, grønnsaker og mye annet.

Marmor og merkeshopping i Meloneras

Langs det marmorerte shoppingstrøket Boulevard El Faro i Meloneras ligger de fasjonable butikkene på rekke og rad. En shoppingtur hit må du ikke gå glipp av dersom du befinner deg på sørkysten. Nest by Lopez stikker seg ut med sitt kreative design og sine fargesprakende, festlige kreasjoner.

Kule, kreative og fargeglade Las Palmas

Las Palmas er en herlig pulserende by med kule barer, kreativ kunst, morsomme butikker og mye annet. Rusle rundt blant de fargeglade fasadene og oppdag dine nye favorittbutikker og vannhull. Gå for eksempel ikke glipp av den spanske hippe klesdesignen som selges i en butikk som til og med har livemusikk, bar og noen ganger til og med et galleri: Ping pong shop. Calle Viera Y Clavijo 23, Las Palmas.

Finn bruden i deg

Går du i giftetanker? Brudekjolene i Spania er billigere, flottere og utvalget er mye større enn hjemme. Besøker du Las Palmas, må du se innom butikken: Dinovias Calle Triana 26.

Fasjonable klær til barna

I gaten Viera Y Clavijo, som er parallellgaten til den største shoppinggaten i
Las Palmas, Calle Triana, ligger barneklær-butikkene vegg i vegg. Her finner du blant annet Nanos – en skikkelig fasjonabel og innbydende butikk med fantastiske barneklær man bare kan drømme om hjemme i Norden. Må oppleves! www.nanos.es.


Pent skotøy

Himmelriket for de som er gale etter sko, ligger i Las Palmas. Heftig, vilt og glamorøst på samme tid. Gå ikke glipp av disse kanariske håndlagde skoene, der hvert par er unikt.
Pisaverde Calle Cano 22 Las Palmas. www.pisaverde.es

Bilde av en barnekjole

Bilde av innsiden i en butikk


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her