Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,1 av 10 Basert på 64 vurderinger
Total vurdering
 
6,1 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,0 / 10
Service
 
6,6 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Rolig , voksne mennesker, nok solsenger.
-
Vi var 3 voksne i en 2 roms leilighet, kun 2 stoler på balkongen. Spurte om å få en ekstra stol, men det viste seg helt umulig. Ikke bra!

Bekreftet gjest: 2023-04-01


7 av 10

+
Beliggenhet og utsikt
-
Skulle sett at det ikke var aircondition. Rengjøring kunne vært oftere. Iallefall søppeltømming

Bekreftet gjest: 2023-03-18


3 av 10

+
Soloppgangen
-
Veldig nedslitt og møkkete, solsengene var møkkete og nedslitte. Hadde m egen wifi

Bekreftet gjest: 2023-03-11


4 av 10

+
Ingen ting
-
Det sto i beskrivelsen at det var treningsrom, det var det ikke. Heis virket ikke første del av ferien. Dårlig rengjøring og kakerlakker på rommet.

Bekreftet gjest: 2023-02-25


8 av 10

+
prismessig gunstig og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-02-25


7 av 10

+
Utsikten men mye støy om natten fra senteret
-

Bekreftet gjest: 2023-01-28


3 av 10

+
Utsikten
-
En dårlig sofa med manglene bord Kokeplate som viket når det passet den. Stekepanne som ikke kinne brukes. Kunne ikke låse døren skikkelig. Ellers greit

Bekreftet gjest: 2023-01-28


4 av 10

+
Heisen
-
Pga lite rengjøring, sjelden skift av håndklær og kakelakker!

Bekreftet gjest: 2023-01-21


3 av 10

+
Utsikten og rolige omgivelser på hotellet
-
Det var veldig mye støy fra nattklubber fra byen Puerto Rico, slik at det gikk utover nattesøvnen. I tillegg var det mange maur i leiligheten, overalt: på bord og på maten. To av oss fikk også flere stikk av et eller annet kryp flere steder på kroppen.

Bekreftet gjest: 2023-01-21


7 av 10

+
Sengene var veldig god. Nabo hotell som kunne brukes fritt
-
Pris var billig or derfor hadde jeg ikke forventet et høyt standard

Bekreftet gjest: 2023-01-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

90 vurderinger
Utmerket
 
12
Veldig bra
 
27
Bra
 
18
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

20.01.2019

av gerdedelg

Søstertur

Hadde et kjempe fint opphold på hotellet. Og vi satte pris på å få tildelt rommet vi hadde spurt etter på forhånd. Med stor usjenert terrasse med nydelig utsikt. Leilighetene er noe slitte, men det var rent og pent. Uteplassen kunne nok og blitt oppgradert. Men vi brukte bassengområdet til Riosol, der var det kjempefint, men noe forstyrrende bråk p.g.a ommbygging på taket. Siden heisen ned var ødelagt gikk det gratis buss til begge strendene. Kjøpesentret(det lille) lå bare 5 min gange ifra. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

 
16.05.2018

av Ann-Katrin S

Billig og veldig enkelt.

Veldig slitt, noen rom har maur. Vanskelig å kommunisere med personalet som kan spansk og veldig lite engelsk. Wifi virker bare i de øverste etasjene. Bassenget er ikke oppvarmet, men det brydde ikke barna seg mye om. Har bodd her ved 2 ferier nå, pga omstendigheter, men blir ikke å komme tilbake hit. Nettsiden opplyser om poolbar og restaurant, der er det nå bare et anleggsområde. Man kan heller ikke benytte seg av fasilitetene på Riosol, slik det er opplyst, fordi det hotellet er stengt på grunn av renovering. Virker som hotellet fylles ekstra i helgene.

 
09.04.2017

av IngridG1441

Vi kommer gjerne tilbake og anbefaler stedet.

Vi ønsket oss et hotell med morgensol for å kunne nyte frokost i ro og fred på terassen, og ha det litt kjøligere om kvelden/ natten. Vi hadde lest at tidligere anmeldelser var litt tvetydige, men ble gledelig overrasket når vi kom. Rommet var rent og luktet godt. Det var rikelig med kjøkkenutstyr og gode senger. Terassen var helt usjenert, det var ingen som hadde innsyn hverken der eller inn i leiligheten. Vi var ikke plaget av smådyr. Det var noen ørsmå maurlignende kryp som kravlet rundt på murene ute, og som også innimellom fant veien inn, men vi passet på ikke å ha mat liggende fremme, så de ble ikke plagsomme for oss. Rommet vårt hadde utsikt rett ned på et basseng med solstoler, der det alltid var plass til oss, og der stemningen alltid var rolig og behagelig. Der var et eget område for barn med basseng, lekeplass og solstoler for foreldrene. En badevakt var på plass hele dagen. Vi hadde også tilgang til bassenger, restauranter osv. på nabohotellet Riosol, som er samme eier. Det er også her du finner resepsjonen. Ved å gå gjennom dette hotellet fant vi et flott trappeanlegg med gangvei rett ned til stranden i Puerto Rico, perfekt for turister som oss. Det var ikke så langt å gå til Amadores heller, og taxiene er som kjent raske og rimelige. Alle vi har vært i kontakt med på hotellet har vært hyggelige og vennlige, det er rolig og fredelig her, og vi kommer gjerne igjen. (PS. det eneste vi savnet var kost og feiebrett til vår disposisjon på rommet, kanskje det finnes til neste gang?)

 
27.10.2016

av Ken E Haugesund, Norge

Gammelt, slitt, skittent og maur på rommet!

Obs obs!!! Dette er et ekstremt skittent hotell og masse insekter. Forventer at rommene er rene når vi kommer, men dette var helt forferdelig. Første dagen var vi trøtte når vi kom og da ble det å komme seg ut å slikke sol, når vi kom tilbake etter å ha "hvilt" oss litt på solsenga på nabo hotellet Riosol var vi uthvilt og inspiserte rommet litt, der ser vi at det er fullt av spindelvev, det er skitt i alle kroker. Badet kan ikke har vert vasket. Samt det var fullt av insekter i kjøleskapet. Dagen etterpå våkner min kjære med insektsbitt i pannen samt på ryggen. Dag 3 våkner jeg og ser det er et langt belte som beveger seg på gulvet, maur invasjon! Fikk heldigvis bytte hotell etter vi hadde klaget til Apollo, men litt av turen var ødelagt. Det er heller ingen wifi på hotellet som står beskrevet i hos Apollo. Anbefaler ingen dette hotellet!!!

 
17.03.2015

av mhmarie Haugesund, Norge

Dårlig kundebehandling og maur på rommet!

Helt ok standard på hotellet, men oppholdet startet med at vi fikk utdelt et rom i første etasje hvor det var en ekkel kloakk blandet med sigarett lukt. Vi fikk nytt rom å det gikk ikke mer en 1 dag før det dukket opp maur i maten vi hadde i leiligheten, oppi bossbøtten, rundt stikkontakter og jeg fikk de tilogmed i vesken min. Så da ble det enda en bytting til et nytt rom, kjedelig å bruke tid av ferien på dette. Når vi skulle gi beskjed om maur på rommet osv så var det ingen i resepsjonen som var særlig imøtekommende, hørte ikke etter på det vi sa og beklagte aldri. Vi måtte gjenta oss flere ganger før de ville ta seg tid til å høre hva vi hadde å si. Anbefaler ikke dette hotellet.