Monteparaiso

Monteparaiso er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger på en høyde ovenfor Puerto Rico og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra er det kort vei til shoppingsenteret CC Europa Center. På nabohotellet er det flere fasiliteter som gjestene her kan benytte, blant annet basseng, restauranter og treningsrom.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig , voksne mennesker, nok solsenger.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det enkle leilighetshotellet Monteparaiso har bassengområde med basseng og barnebasseng, solsenger og parasoller. Lekeplass. Gangavstand til matbutikk samt shoppingsenter.

På søster- og nabohotellet Riosol, som ligger vegg-i-vegg, kan gjestene bruke baren, restauranten og to oppvarmede basseng, der ett er mot avgift. Barnebasseng. Bordtennis, biljard og treningsrom samt en barneklubb (i hotellets regi) på Riosol kan også benyttes.

Monteparaiso har ikke resepsjon og innsjekkingen skjer i den døgnåpne resepsjonen på Riosol. Mange trapper inne i hotellet og utenfor på området. Trapper ned til stranda. Det er omtrent 150 meter til et lite shoppingsenter.

Måltider

Inkludert:

  • Ingen måltider.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Måltidene serveres på nabohotellet Riosol.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • À la carte-lunsj kl. 12.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
  • Snacks kl. 15.00-17.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Alle måltider serveres på nabohotellet Riosol. Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med vennlig personale og utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her kan du kose deg i bassenget, men foretrekker du å bade i havet så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestiller du en superior- eller deluxeleilighet kan du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene.

Los Veleros

Rett ovenfor småbåthavna i Puerto Rico, i det rolige dalføret Agua la Perra, ligger populære Los Veleros som kan by på førsteklasses utsikt over Atlanterhavet. Tar du trappene ned til sentrum finner du flere butikker og restauranter.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Du kan starte dagen med et morgenbad i bassenget uten å slippe Atlanterhavet av syne. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Ta en spasertur til den vakre stranda i amadores eller til stranda i Puerto Rico.

Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet. De romslige uteplassene vender alle mot det hyggelige bassengområdet, med havet i bakgrunnen. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken eller en god piknik på stranda.

Palacete de Villa Magna

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er det gratis wifi.

Lufesa

Lufesa er et populært leilighetshotell med sentral beliggenhet skrått over veien fra det store shoppingsenteret med butikker, bakerier, barer og restauranter i Puerto Rico. Basseng på hotellet og stranda Playa de Puerto Rico ligger i passe gangavstand. I leilighetene kan du fikse det meste selv, kjøpe nybakt brød i bakeriet rett over gata og bare nyte frokosten på uteplassen.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.