Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • • Nytt og moderne
  • • Romslige rom og suiter
  • • Gangavstand til havna

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan – et toppmoderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Gode senger og flott buffe .
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan er et topp moderne luksuriøst hotell i sjarmerende Puerto de Mogán. Her er det to bassengområder med flere saltvannsbasseng, hvorav et separat barnebasseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar.

På hotellområdet er det en bufférestaurant og italiensk à la carte-restaurant. Til middag gjelder, pent antrekk, menn må ha langbukse. Snackbar med enklere italienske retter og snacks.

Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn mellom 4-12 år. Treningsrom samt gratis pilates og yoga, volleyball, fotball, basketball og klatrevegg. Tennis og padeltennis mot avgift. Løpebane på 1 kilometer. Spa med massasje og diverse deilige behandlinger mot avgift.

Gratis wifi i hele hotellområdet. Room service. Hotellet ligger cirka 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og cirka 800 meter fra stranda og den hyggelige havna med butikker, kaféer og restauranter.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Temperaturen i det oppvarmede barnebassenget kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Alle hoteller – Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogán Playa

Luksuriøse Cordial Mogán Playa er som en kanarisk landsby med fontener, små vannfall og en kirke. Hotellområdet med utsmykkede balkonger og bakgårder er omgitt av eksotiske vekster som kaktus og papayatrær. Stranda og den pittoreske havna ligger bare en liten spasertur unna. Som om ikke det var nok så har en av hotellets restauranter en stjerne i Guide Michelin. Bedre blir det ikke!

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til Cordial Muelle Viejo, et meget pent leilighetshotell i sjarmerende Puerto de Mogán! Her stortrives våre gjester. Hotellet er et selvskrevent medlem i vår Apollo Mondo Local – hotell med lokal forankring, høy komfort og herlig beliggenhet. Hotellet skårer høyt på kundetilfredshet. Leilighetene er moderne og velutstyrte der de ligger flott til ved havet og strandpromenaden med restauranter, kaféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et utmerket alternativ for både småbarnsfamilien og deg som bare vil ha det deilig under den kanariske solen. Den rolige beliggenheten i gangavstand til sandstranda og det herlige bassengområdet er bare noen av hotellets fordeler. Om kveldene er det underholdning i snackbaren og for morgenfuglene venter vakker fuglesang.

Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

Cordial Magec Taurito

Opplev stillheten i den lille feriebyen Taurito! Der i skråningen i dalen ligger det nybygde leilighetshotellet Cordial Magec Taurito. De pene nybygde leilighetene blir et perfekt andre hjem for oppholdet, og på hotellet er det både treningsrom for trening og et bassengområde for avslapping.