Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5,4 av 10 Basert på 9 vurderinger
Total vurdering
 
5,4 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,2 / 10
Fasiliteter
 
6,4 / 10
Mat og drikke
 
5,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,3 / 10
Service
 
6,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Personalet var svært blide og serviceinnstilte. De viste enorm interesse for jobben sin og for at gjestene skal ha det bra👌Beliggenheten var utmerket👍Fri tilgang til wifi på hele hotellområdet
-
Det var noe slitasje her og der. Sofaene på det store store møterommet som ble brukt som et stillerom, var svært møkkete, flekkete og bar preg av lite vedlikehold.

Bekreftet gjest: 2022-01-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

47% anbefaler hotellet

2225 vurderinger
Utmerket
 
252
Veldig bra
 
657
Bra
 
602
Mindre bra
 
349
Dårlig
 
365

Fem siste vurderinger

26.12.2019

av Klaudija S Bergen, Norge

Bra billig hotel!

Stor hotel med stor fin uteområde. 3 min. å gå til strand, promenade, bus og supermarked! Tennisbane, golfbane, 3 basenger og 2 bubblebad! Alt fungerte bra, hvis man betaler for alt, hva man vil ha- internet, rom m sjøutsikt, all inklusiv- super mat m masse frukt og grønt, god vin og kafe fra automaten. Renholdet bra, personalet bra - resepsjonist Eva super! Bare dusjforhenger må ut, ha flinkere animator og gjor koselige med belysning i baren!

 
18.11.2019

av Traa51 Stavanger, Norge

Eiendomsmegler

Svært spesielt hotell.alt må betales for Ikke vann servert til lunch middag Får ikke ta med vann fra butikk til rom må Kjøpes i baren.Maten til middag var ikke spesielt bra,frokosten var kjempe enkel Det meste er 1990 stil både hotel og Felles bassengområder.Hotellet var en Stor skuffelse i forhold til pris

 
15.11.2019

av Bj_rn_TKrokstadelva Krokstadelva, Norge

En fin høstferie

Først skryt av hotellets beliggenhet og fakta beskrivelse i brosjyren. Det var ett stort og ukjent negativ ved oppholdet. Vi måtte skrive under på at vi ikke skulle ha med mat og drikke som ikke var kjøpt på hotellet til rommet. Dette var gebyrbelagt. Det var gebyr for å røyke på terrassen. Litt mange særrestriksjoner som ikke er vanlig på ferie. Dette var også ukjent for Ving. Vi hadde bestilt, og betalt ekstra for havutsikt. Denne ble sterkt begrenset da vi så mest inn i en flasset nabovegg og rekkverket på naboterrassen. Til orientering hadde vi rom 742.

 
12.03.2019

av Fru-Soerensen_ Arendal, Norge

ferie fabrikk. mange regler og dårlig rengjøring

Bodde her i 4 dager i mars 2019, halvpensjon. Toalettet var ikke rengjort. Det var et bånd over toalettet hvor det sto at det var desinfisert. Toalettsetet va fullt av urin, og nede i doen var det rester av avføring. Ga beskjed i resepsjonen, og alt de sa var "sorry" og så sendte de opp en vaskedame. Da vi skulle spise, hadde vi ikke fått beskjed om at vi måtte sette inn penger på nøkkelkortet for å få drikke. Så først sto vi i lang kø for å få drikke, for å bli avist og sendt til resepsjonen for å få fyllt på kortet. I resepsjonen var det lang kø, og det gikk sikkert 20 min før vi fikk ordnet det vi skulle. Tilbake i ny kø for drikke. Drikken er dyr, og du får kun 2,5 dl mineralvann/øl. Kun kaffe til frokost, ingen mulighet for å kjøpe kaffe i restauranten, da må du ut. Men kan ikke ta med deg desserten.... Dårlig vask av tallerkner, fikk tallerkner ved flere anledninger som ikke var rene. Det er ganske bråkete i matsalen, og de står å skyller tallerkner rett ved der en spiser! Det er mange eldre ved hotellet, så ting tar litt tid. Nøkkelkortet sluttet å virke ved flere anledninger. (vi hadde ikke oppbevart de sammen med mobilen) Det er mange regler med påfølgende pengestraff om du blir tatt, feks om du nyter drikke på rommet som er kjøpt på butikken, eller tørker av deg sminke på håndkleet. Maten var av varierende kvalitet, men stort sett veldig bra. Men det blir fort dyrt om du ikke har all inclusive, da du kun får mikroskopiske glass med drikke til skyhøye priser. Kommer ikke til å reise hit igjen.

 
03.02.2019

av HelgeB539

Greit nok.

Hotellet ligger sentralt til stranden, par hundre meter. Rommet hadde havutsikt og en grei liten terrasse. Rengjøring OK. men skifte av håndklær annenhver dag holder ikke. Badehånduk måtte leies for 3 euro og 7 euro i depositum , kjipt om du spør samt Wi-Fi- ekstra for hver enhet, kjip det og. Grei, men lite variasjon til lunch og middag på de ulike dagene . og....håpløs lyssetting overalt.( kantinepreget) Uteområdet med svømmebasseng, boblebad og taverna OK . Joda, en får det en betaler for men ...... velger meg tilbake til noe oppgraderte hoteller ved de neste opphold på øyen.