Beverly Park

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter for de som ønsker det.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Pris, beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Beverly Park i Playa del Inglés er det et bassengområde med flere basseng inkludert et separat lite barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot en depositum. Poolbar som serverer kald drikke og enklere måltider/snacks. Til Veril Playa er det bare cirka 50 meter. Der er solsengene og parasollene mot avgift.

I hotellets bufférestaurant kan du nyte både lokale og internasjonale retter. Restauranten er åpen til frokost, lunsj og middag.

En rekke ulike aktiviteter tilbys på hotellet, hva sier du til tennis og bordtennis uten kostnad, eller minigolf og biljard mot avgift. Det fins også et spillrom på hotellet – kanskje blir det en turnering? For den som øsker mer avkobling kan massasje bestilles mot avgift. Underholdning tilbys også noen dager/kvelder.

Deponering i resepsjonen mot avgift. Wifi mot avgift på hele hotellet. Gratis parkering på hotellområdet, begrenset antall plasser. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Det nærmeste mindre sentrum er bare cirka 300 meter fra hotellet, til Yumbo kjøpesenter er det cirka 2,5 kilometer. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

Legger du til måltider på reise over jul og nyttår er også julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Halvpensjon omfatter frokostbuffé og middagsbuffé, måltidsdrikke er ikke inkludert. Det er mulig å bytte middagen mot lunsj, kontakt i resepsjonen.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Snacks i poolbaren kl. 10.30-18.00.
  • Ettermiddagskaffe i poolbaren kl. 16.00-17.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Playa del Inglés

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 16 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Arco Iris er et hyggelig hotell som består av seks bygninger – alle med hvert sitt basseng. Den stille og vakre beliggenheten like ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Herfra har du kort vei til alt! En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.