LABRANDA Costa Mogan

Labranda Costa Mogan er et stilrent og pent hotell på stranda i Playa del Cura. Her bor du i fine og komfortable rom og bestill gjerne en luksuriøs suite der du får en egen jacuzzi på balkongen. Hotellet passer for par og familier som vil boltre seg i et fint bassengområde og spise godt på ett av Apollos mindre og roligere reisemål. Legg til All Inclusive for en avslappende og komfortabel ferie!

All Inclusive for kun 100,– PER DAG

Bestill i dag og betal kun 100,– for All Inclusive per person / per dag på dette hotellet. Vær rask – tilbudet gjelder kun til og med 30. september. Avreiseperiode: 1/11 2022 -30/4 2023. Gjelder ikke gruppereiser. Se vilkår her

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Labranda Costa Mogan er det bare strandpromenaden som skiller hotellet fra sand- og steinstranda i Playa del Cura. Halvpensjon er inkludert. Hotellet har et fint bassengområde med oppvarmet basseng og et barnebasseng for familiens yngste. I hotellets Beach Club venter deilige timer i bassenget og i de ekstra komfortable solsengene. Litt lenger opp fra hotellet, mot hovedveien, er det et lite shoppingsentrum og noen restauranter, eller er reisemålet rolig. Lei gjerne en bil og oppdag Puerto Mogan, noen fjellandsbyer eller ta en tapaskveld i Las Palmas.

Bassengområde med et oppvarmet basseng. Ved det store bassenget er det et oppvarmet separat barnebasseng, jacuzzi samt solsenger og parasoller. Bassengene er oppvarmet til minst 20 grader (1.11 til 30.4) og temperaturen kan variere i løpet av døgnet avhengig av temperaturen utendørs. Bassenghåndklær mot depositum og avgift. Poolbar. Hotellets Beach Club (aldersgrense 16 år) har et basseng, balisenger og bar - alt mot avgift.

Labranda Costa Mogan har en bufférestaurant der du kan spise frokost, lunsj og middag. Pent antrekk – langbukser for menn til middag. Det er også en Sushi-restaurant og tre barer, derav en poolbar som serverer snacks samt en loungebar. Den tredje baren ligger i hotellets Beach Club.

Massasje, skjønnhetsbehandlinger og badstue - alt mot avgift. Treningsrom (bestilling av tid kreves). Internasjonal barneklubb for barn 4–12 år med engelsktalende personal. Aktiviteter på dagtid. Underholdning på kveldstid med show og levende musikk.

Resepsjon. Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering. Vaskeriservice mot avgift. Strandområde med lokaltrafikk. Cirka 100 meter til minimarked og bussholdeplassen ved hovedveien. Til Puerto Rico er det cirka 6 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost-, lunsj eller middagsbuffé).
 • Julemiddag (25.12) og nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Atlantic kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Atlantic kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Atlantic kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.30-17.30.
 • Iskrem i poolbaren kl. 10.30-17.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 8.00-23.00.
 • Drikke i minibaren på rommet, påfyll mot avgift.
 • Gratis bytte av bassenghåndklær.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.