Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 161 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Totalinntrykket
-
Mat på lunsjrestaurant

Bekreftet gjest: 2023-04-01


10 av 10

+
Alt var bra
-
Eneste litt kipe var at vinduene på terrassen var skrudd igjen så vi måtte sole oss gjennom glassruta når vi satt der. Så kunne det vært en snor på terrassen til håndkle og badetøy

Bekreftet gjest: 2023-03-25


9 av 10

+
Bassengfasiliteter
-
Beliggenhet av leiligheten kunne vært bedre. Bedre utsikt mm

Bekreftet gjest: 2023-03-25


10 av 10

+
Romslige rom. Flotte omgivelser
-

Bekreftet gjest: 2023-03-18


9 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-03-18


10 av 10

+
Service
-

Bekreftet gjest: 2023-03-18


9 av 10

+
Vi likte spesielt at leiligheten vår var i 1.etasje mot bassenget
-

Bekreftet gjest: 2023-03-18


10 av 10

+
Uteområdene. Rikelig med solsenger. Renhold på fellestoaletter. Fantastisk frokostbuffet.
-
Vi var kjempefornøyde

Bekreftet gjest: 2023-03-11


8 av 10

+
Veldig bra uteområde.
-
Vi fikk først et rom med balkong mot nord og utsikt til en stor parkeringsplasd. Vi klaget på dette, og fikk flytte til annet rom med balkong mot uteområdet. En burde kunne se hvor leilighetene lå, og velge selv. Dårlig at en på en så dyr reise betaler det samme for en leilighet med utsikten vi hadde først.

Bekreftet gjest: 2023-03-11


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

5108 vurderinger
Utmerket
 
3311
Veldig bra
 
1126
Bra
 
422
Mindre bra
 
158
Dårlig
 
91

Fem siste vurderinger

29.07.2022

av agnete g Trondheim, Norge

Vakkert hotell med flotte basseng

Vakkert hotell, rett ved sjøen i nydelige Maspalomas. Har vært i Maspalomas flere ganger, på andre hotell. Familie med to barn. Stor flott suite. Separate soverom med stor behagelig dobbeltseng. Barna på sove sofa. Litt trang, bad om en enkelseng, som ble ordnet med en gang. To store balkonger, med kun skygge, og nydelig Havutsikt. Med rommet fulgte Unique Experience, et slags VIPsystem. Med dette var det tilgang til separat frokost grupper, hvor de kunne bestille forskjellige retter og fikk servering ved bordene. I tillegg til buffet. Stortsett meget hyggelig service, spesielt ved innsjekking. Vår datter fikk en liten gave. Noe negativt: kveldsunderholdning svært varierende, ikke helt min smak. Mini Disco for barn klokka 8:00 på kvelden, helt greit, men maskoten til hotellet kom aldri, selv om barnet mitt ble lovet dette flere ganger. Ikke bra, så jeg gikk og klaget på dette i resepsjonen. Dette medførte at maskoten dukket opp på miniklubben dagen etterpå, et lite plaster på såret. Miniklubben var helt grei, men jeg reagerte på at det kun var en ansatt der, på ganske mange barn. Burde vært flere, hadde vært mer moro for ungene også. Så kun ett bordtennisbord, og det var ødelagt. Middag Buffeen var god for voksne, men det var generelt lite utvalg for litt kresne unger. Og skuffet over kvaliteten på dessertene, sammenlignet med andre hoteller. Litt vel høy musikk ved bassenget på ettermiddagen, ellers stortsett rolig og fredelig på hotellet. Vi kommer gjerne tilbake, men da vil jeg nok heller spise middag nede i nydelige Maspalomas, som kun er cirka 10 minutter unna.

 
09.05.2022

av Aina R Drammen, Norge

God standard , mange basseng, nærme sjø og kort vei til to strender!

Vi bodde her 5 hele dager i mai! Fint hotell, mange basseng (5 stk) så det var ingen kamp om stoler, super solforhold, nærme sjøen og ikke minst kort vei å gå til to strender (en i hver retning). Sandstranden Playa de Meloneras 15 minutter fra hotellet. Før dette er en gate med restauranter og noen fine butikker med velkjente merker. Vi hadde et fint, romslig rom med balkong, sol og safe for å oppbevare verdisaker. Hyggelig personale ved innsjekk og generelt rundt om. Trekker for to ting, maten på hotellet er ikke noe å skryte av, bortsett fra frokosten, og det er lytt fra rommene vedsiden av. Vi prøvde også buffen da den hadde fått gode anbefalinger, men syns ikke det var verdt å prøve igjen. Det er overraskende god mat ikke langt fra hotellene (gaten nevnt over) så vi er generelt fornøyd med turen vår. Ønsker man et hotell nærmere severdigheter så bør man velge noe annet. Ønsker man et hotell med god standard, sjø i nærheten, mulighet for en fin joggetur på morgen, noen restauranter, litt shopping og golf mulighet så anbefales dette. Koselig underholdning på hotellet hver kveld. Veldig kjekt med et glass vin eller to! Vi bestilte taxi via hotellet både til og fra som fungerte fint. Anbefales for både kort tur og lang tur.

 
06.12.2021

av ove_myr Oslo, Norge

Et perfekt hotell for sommervarme og avslapping

Dette er et av de beste hotellene på Gran Canaria. Meget god service, store og pene/rene rom, og en meget hyggelig atmosfære på området (småhusbebyggelse med flere bassenger, restauranter/barer og beplantning). Har vært på 3 andre 5-stjernes hoteller i samme nabolag, - dette er det aller beste.

 
23.06.2019

av jorunnlov Bergen, Norge

Ypperlig hotell

Vi bodde her 10 dager i mai, det er andre gang vi er på dette hotellet Utrolig bra hotell; vi hadde rom med utsikt denne gangen,43 kvm med eget rom for bagasje og klær, balkong. Vi hadde halvpensjon og maten var kjempegod også frokosten. Flere steder å spise god lunsj Mange basseng og fine uteområder En fin plaza med underholdning hver kveld Vi anbefaler dette hotellet på det varmeste

 
03.06.2019

av Explore26251446574 Oslo, Norge

Perfekt ferie

Et fantastisk hotell, fra ankomst til avreise. Meget behagelig og effektiv innsjekking, inkludert enkel parkering av bil og bagasje fraktet av personell til rommet. Rom med utsikt var bestilt og det fikk vi. Stort, flott og med egen walk-in-closet. Badet var perfekt med badekar, dusjhjørne og lett atskilt toalettsone. Bassengområdene var svært innbydende og rent over alt. Vi hadde kun frokostbuffet, men den var til gjengjeld overdådig og inkluderte champagne for de som ønsket det som start på dagen. Alt av varm mat, pålegg og korn, yoghurt og frukt var tilgjengelig.Vi kommer til å bo her igjen.