Trening på Lopesan Baobab

Sport og trening på Lopesan Baobab Resort

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Lopesan Baobab Resort er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpetur på markerte stier. Apollo Mondo Family-konseptet gjelder fra 3/10- 2020 til 3/4-2021.

Gruppetrening på hotellet

Gruppetrening

På Lopesan Baobab Resort kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. Les mer om gruppetrening på hotellet. 

Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom, 18 årsgrense (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 
  • Gåstaver (kan lånes mot depositum)
Sykling i ferien

Løpe- og sykkelløyper

Team Peak Performance, et av verdens fremste multisport lag, har kartlagt de beste løpe- og sykkelløypene rundt Lopesan Baobab Resort. Du kan også låne sykkel- og løpevogner mot depositum i servicedisken. Løperundene er markerte med fargekoder rundt anlegget og vi tør love deg en opplevelse utover det vanlige!