Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 4 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
4,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-12-25


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-12-18


6 av 10

+
Grattis buss fram og tilbake till Stranden
-
Maten, maten var bland de dåligaste jag ätit. Råa hamburgare ( hårt stekta på utsidan och råa på insidan) gryta med allt för mycket matolja i, risen hade torkat så att riskornen var hårda på översta lagret. Det märkliga er att för de som valde all inclusive så stod det en lapp att max 2 drinkar. Jag är glad att vi inte betalade för all inclusive.

Bekreftet gjest: 2021-12-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

46% anbefaler hotellet

1390 vurderinger
Utmerket
 
230
Veldig bra
 
471
Bra
 
358
Mindre bra
 
146
Dårlig
 
185

Fem siste vurderinger

31.01.2020

av Tussetrollet Holmestrand, Norge

Vista Oasis Bungalows

Ligger litt vel usentralt og veldig vindfull plass. Bra rengjøring.Gode senger og pent og vedlikeholdte leiligheter. Rolig område lyd og musikk messig.( utenom vind) Kjekt med strand bussen. Restaurant lite koselig.. bråkete ..Men billig mat.

 
10.11.2018

av Lemadia

Bra i forhold til pris

Hadde lest mange dårlige beskrivelser av Vista Oasis og var veldig spent på om dette var et dårlig valg. Ble positivt overrasket! I forhold til den lave prisen er det mer enn bra nok. Leilighetene er rene, fine og nylig oppusset. Hyggelige vaskedamer. Bassengområdet veldig fint med mer enn nok solsenger. God temperatur i bassenget, og kunstgress rundt bassengene. Maten i restauranten var grei nok til frokost og lunsj. Middagen var heller kjedelig. Man kan velge å ha all inclusive for minimum 2 dager, og 2 dager var nok for vår del.. Leilighetene dårlig utstyrt for selvhushold, men det ligger en sparbutikk rett opp i gata. Gratis strandbuss var et stort pluss! Kjedelig område, lite som foregår rundt hotellet. Helt greit, men tror ikke vi kommer hit flere ganger, mest pga beliggenheten.

 
22.01.2018

av Arb918 Lørenskog

Alle tiders hotel.

Vi bodde her i jula 2017. Vi bodde i leilighet 47 som kan anbefales. Leiligheten hadde alt en trengte. Uteplassen var fin. Vi hadde havutsikt. Vi spiste kun noen måltider på stedet. Maten var god ,spesielt frokosten. Bassengområdet var veldig bra. Det går badebuss flere ganger om dagen som vi benyttet daglig.Betjeningen var veldig hyggelig. Rommene ble vasket flere ganger i uka. Må rose de som arbeider i resepsjonen. De er alltid hjelpsomme og hyggelige. Underholdning flere ganger i uka. Dette er 2 jula vi bor her. Vi kommer garantert tilbake.

 
07.12.2017

av 912lisef Gran Canaria, Spania

Verdt pengene.

Vårt beste 3 stjernes!! God mat, rent, pent, ryddig og trivelig personale. Superfine leiligheter med alt nødvendig utstyr. Ta med dynetrekk, de har dyner. Gratis buss tur retur stranda 3 ganger om dagen.

 
19.12.2016

av Guri W Nesbyen, Norge

Elendig

Dette var dårlig. Hadde bestilt all inclucive, og det var en tabbe. Vi som hadde det fikk kun plastikk glass, selv til vin på kvelden. Vi fikk heller ikke noe service, og du blir oversett av personalet. Her må du rydde etter deg selv, ingen dekkede bord eller rene duker. Mye driksing må til. Maten var elendig, frokosten sånn noen lunde om man legger godviljen til og før ulvene hadde rensket. Elendig seng, ble veldig dårlig, klaget i 2 dager uten respons. Gikk tilbake 3 gang og da skaffer de noen ubrukelige 2,5 cm tykke isopor madrasser. Fant tilslutt en gammel skitten madrass i stuen som jeg la under. Betalte 15 € for norsk tv, den kanalen virket 1 kveld, klaget, gjentatte ganger, men ble ikke ordnet. Returnerte fjernkontrollen men kunne ikke få tilbake pengene for tvkanalen som manglet. Rommene var elendig utrustet, og i dårlig stand. Ingen ettermiddagssol eller utsikt. Vi spiste mye ute på restauranter i nærheten . Kunne skrevet mye mer, men ser ingen grunn til det da jeg ikke finner noe positivt og synes det var elendig hele veien