Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er vårt siste tilskudd av oaser for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan de voksne gjestene nyte freden og roen i rom og områder forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Ukens Deal – Lopesan!

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på våre lekre Lopesan-hoteller.

Kampanjen gjelder til 24. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 1. desember - 9. april 2022.
Se alle hotellene med rabatt her


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer. Familiesuiter for 3-4 personer. Suiter for 2-3 personer. Juniorsuiter Deluxe med aldersgrense 18 år for 2-3 personer. Deluxesuiter med aldersgrense 18 år for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i et herlig område sør på Gran Canaria, mellom Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranda og golfbanen i Maspalomas.

Her er det herlige basseng, et stort basseng og et separat barnebasseng, samt luksuriøse, store solsenger der du kan nyte dagene i sola helt gratis. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i vannet kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Håndkleservice mot en depositum. Hotellet har en buss som kjører mellom hotellet og stranda flere ganger hver dag, mot avgift.

Av de beste lokale råvarene tilberedes så vel varme som kalde internasjonale retter. Disse serveres i bufférestauranten Palmera til frokost, lunsj og middag. Snackbaren Ola bar serverer enklere måltider til lunsj og middag. I baren O2 kan du slukke tørsten med et utvalg av fristende drikke.

For gjester i rom for voksne over 18 år
Det er et område på hotellet som er forbeholdt gjester i rommene med 18 års grense. Der er det bassengområde med et stort basseng og herlige balinesiske solsenger. Her finner du også Duna Corner som serverer drikke og snacks til utsikten over de herlige sanddynene i Maspalomas.

Aktiviteter på dagtid for voksne og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Kveldsunderholdning for hele familien hver kveld. Gratis treningsrom. Parkering på hotellet for den som leier bil i ferien. Begrenset trafikk.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert.
  • All Inclusive mot tillegg.

Reiser du over jul og nyttår er også julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30 i restaurant Palmera.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00 i restaurant Palmera.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-21.30 i restaurant Palmera.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.