Don Carlos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære Don Carlos ligger på strandpromenaden ved den legendariske stranda Las Canteras. Et ypperlig valg for deg som vil kombinere en herlig strandferie med bra shopping og gode restauranter. Fra rommene som vender mot strandpromenaden er det en flott havutsikt!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter inn mot lyssjakt for 2 personer. Ettromsleiligheter inn mot lyssjakt, renovert for 2 personer. Renoverte større ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

nær stranden
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Don Carlos i Las Palmas er et velkjent og populært leilighetshotell med fantastisk beliggenhet ved stranda Las Canteras. Hotellet ligger sentralt, i en rolig gågate uten trafikk.

Det er cirka 900 meter til Santa Catalina-parken. Fra tid til annen er der større og mindre arrangementer på stranda ved hotellet, som kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Ja takk begge deler?

Har du mulighet til å jobbe hjemmefra og kanskje dra utenlands og kombinere jobb og ferie? Her har vi samlet noen tips. 

Les om workation på Gran Canaria

Alle hotell – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotell som ligger i hjertet av historiske La Vegueta, gamlebyen, i Las Palmas. For deg som vil oppleve en annen side av Gran Canaria anbefaler vi virkelig dette hotellet der du bor med den majestetiske Santa Ana-katedralen fra 1400-tallet på den ene siden og rådhuset på det andre. Fra hotellets lekre takbar har du en storslått utsikt over hele byen Velkommen!