Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

  • • Rett ved Las Canteras
  • • Nært Catalinaparken
  • • Vakker utsikt

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved stranda, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og personalet er særdeles vennlig.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Kampanjerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var bra
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cristina by Tigotan Las Palmas er et pent og velkjent hotell som ligger ved den brede Las Canteras-stranda. Den hyggelige og livlige strandpromenaden i Las Palmas passerer rett utenfor hotellet. Her er det et pent bassengområde med gratis solsenger. Pianobar og nattklubb på hotellet.

Gratis wifi på hele hotellet, internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Treningsrom og massasje. TV i resepsjonsområdet. Restauranter og kaféer i nærområdet. Det er cirka 350 meter til Santa Catalina-parken. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon med drikke (frokostbuffé samt treretters middag med en øl, en brus eller en halv flaske vin).

Reiser du over nyttår og legger til halvpensjon inkludert drikke er nyttårmiddag inkludert.

Alle hoteller – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Don Carlos

Populære Don Carlos ligger på strandpromenaden ved den legendariske stranda Las Canteras. Et ypperlig valg for deg som vil kombinere en herlig strandferie med bra shopping og gode restauranter. Fra rommene som vender mot strandpromenaden er det en flott havutsikt!

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et nybygd hotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.