Cordial Santa Águeda

  • Store moderne leiligheter

På det lekre leilighetshotellet Cordial Santa Agueda bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng.


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter med eget basseng for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Fireromsleiligheter med eget basseng for 4-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stor leilighet, bra beachklubb, godt renhold!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Santa Águeda i Arguineguín er et pent leilighetshotell der du bor i fine og romslige leiligheter med plass til mange. Noen av leilighetene har eget basseng.

Hotellet har et bassengområde med solsenger og parasoller inkludert. På taket er det et evighetsbasseng med makeløs utsikt ut over havet. Havet ligger rett nedenfor hotellet men for å bade må man gå cirka 300 meter. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Hotellet har en restaurant der frokostbufféen serveres. I tillegg er det en à la carte-restaurant som blant annet tilbyr lekre grillretter, bordreservasjon. Lobbybar.

Treningsrom. I tilslutning til hotellet ligger det et surfesenter der utstyr for ulike surfeaktiviteter kan leies. Det er også et sykkelsenter der sykkelen kan repareres og oppbevares. Lekeplass. Teens Club med blant annet ishockeyspill, bordtennis og biljard.

Wifi inkludert på hele hotellet. Spar supermarked. Det er cirka 1 kilometer inn til sentrum av Arguineguin. Lokaltrafikk.

Perchel Beach Club I tilslutning til Cordial Santa Águeda ligger eksklusive Perchel Beach Club. En oase for hele familien med et imponerende evighetsbasseng, luksuriøse solsenger og splash/lekeplass for barna. I Perchel Beach Club er det også et par hyggelige restauranter. Inngang til Perchel Beach Club er avgiftsbelagt og betales direkte til hotellet. Hotellets gjester har 50% rabatt på inngangsbilletten.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg.

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Arguineguin & Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et pent leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranda i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Bassengområde med oppvarmede basseng!

Cordial Santa Águeda – sommer 2023

På det lekre leilighetshotellet Cordial Santa Agueda bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng, spiseplass og solsenger på terrassen.