Cordial Santa Águeda

På det nybygde leilighetshotellet Cordial Santa Agueda i Arguineguín, sør på Gran Canaria, bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og stranda Playa de Pajar ligger bare et steinkast unna. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng.


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter med eget basseng for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Fireromsleiligheter med eget basseng for 4-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På det nye leilighetshotellet Cordial Santa Águeda i Arguineguín bor du i fine og romslige leiligheter med plass til mange. Noen av leilighetene har eget basseng. De store leilighetene med plass til mange er perfekte for barnefamilien.

På hotellets tak er det et bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og havet ligger rett nedenfor hotellet. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Hotellet har restaurant og lobbybar. Treningsrom. Gratis wifi og døgnåpen resepsjon. Det er cirka 1 kilometer inn til sentrum av Arguineguin. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Treningsrommet er under bygging og vil bli ferdigstilt i løpet av kort tid.