Cordial Santa Águeda

  • * Store moderne leiligheter

På det nybygde leilighetshotellet Cordial Santa Agueda bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng.


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter med eget basseng for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Fireromsleiligheter med eget basseng for 4-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott beliggenhet med gåavstand til sentrum. Leilighet med alle fasiliteter og stor terrasse. ren...
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På det nye leilighetshotellet Cordial Santa Águeda i Arguineguín bor du i fine og romslige leiligheter med plass til mange. Noen av leilighetene har eget basseng. De store leilighetene med plass til mange er perfekte for barnefamilien.

På hotellets tak er det et bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og havet ligger rett nedenfor hotellet. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Hotellet har à la carte-restaurant som blant annet tilbyr lekre grillretter. Lobbybar. Treningsrom. Gratis wifi og døgnåpen resepsjon. Det er cirka 1 kilometer inn til sentrum av Arguineguin. Lokaltrafikk.

Perchel Beach Club I tilslutning til Cordial Santa Águeda ligger eksklusive Perchel Beach Club. En oase for hele familien med et imponerende evighetsbasseng, luksuriøse solsenger og splash/lekeplass for barna. I Perchel Beach Club er det også et par hyggelige restauranter. Inngang til Perchel Beach Club er avgiftsbelagt og betales direkte til hotellet. Hotellets gjester har 50% rabatt på inngangsbilletten.

Måltider

Inkludert:

  • Ingen måltider.

Mot tillegg.

  • Frokost.

Alle hoteller – Arguineguin & Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et pent leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranda i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Bassengområde med oppvarmede basseng!