Cordial Santa Águeda

På det nybygde leilighetshotellet Cordial Santa Agueda i Arguineguín, sør på Gran Canaria, bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og stranda Playa de Pajar ligger bare et steinkast unna. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng.


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter med eget basseng for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

På det nye leilighetshotellet Cordial Santa Águeda i Arguineguín bor du i fine og romslige leiligheter med plass til mange. Noen av leilighetene har eget basseng. De store leilighetene med plass til mange er perfekte for barnefamilien.

På hotellet er det et bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og havet ligger rett nedenfor hotellet. Hotellet har restaurant og lobbybar. Treningsrom. Gratis WiFi og døgnåpen resepsjon. Det er cirka 1 kilometer inn til sentrum av Arguineguin. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Sesongvariasjoner

Dette gjelder vinteren 20/21:

  • Resepsjonen har begrenset åpningstid, men personalet kan nås døgnet rundt på telefon.
  • Treningsrommet og restauranten er stengt.

Det er for øyeblikket en teknisk feil i vårt system som kan føre til at prisen på reisen vises feil i priskalenderen. Du får den korrekte prisen i «Totalpris for hele reisefølget» i prisspesifikasjonen. Vi jobber med å rette feilen.