Fuerteventura – milelange strender

Stranden Morro Jable Stranden Morro Jable

Formiddagsfly med SAS på søndager fra Oslo

  • • Surfeparadiset med milelange strender
  • • Har du lyst til å trene litt i ferien ligger Playitas Resort her

Fuerteventura byr på milelange, hvite sandstrender, hyggelige småbyer, spektakulær natur og for deg som vil bli lære øya bedre å kjenne er det severdigheter og museer. Treningshotellet Playitas Resort ligger her og passer perfekt for den som vil ha sol og bad, men gjerne trene litt også. Her finner surferne de beste bølgene og er du en som liker å utforske nye smaker i ferien byr øya på en rekke gode restauranter. Se våre reisetips for Fuerteventura.

Fakta om Fuerteventura

Mat og drikke

Toretters middag ca. kr 150,- pr. person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til Caleta de Fuste ca. 15 minutter, til Corralejo og Las Playitas mellom 40 og 60 minutter; til Costa Calma ca. 1 t og 20 min., og til Jandia, ca. 1 t og 40 min.

Avgift for spesialbagasje som f.eks. sykkel, surfebrett og golfbag. Du kan forhåndsbestille plass i transferbussen tur/retur til spesialbagasje til en kostnad av NOK260,- eller betale €35,- ved ankomst.

Strender

Fuerteventura er kjent for sine mange og kilometerlange sandstrender med hvit finkornet sand og krystallklart vann. Svarte lavastrender forekommer. Her kan man finne sin egen uberørte strand. Sterke undervannsstrømmer og og stor forskjell på flo og fjære forekommer, noe som medfører at sanden delvis kan forsvinne fra strendene. Det finnes flere naturiststrender, spesielt på sørkysten.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,4 av 10 Fuerteventura
Våre gjesters vurdering, Basert på 5072 vurderinger

Playitas Resort

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Treromsleilighet med 2 ord. senger, 7 netter, 9/1 2022, Oslo Lufthavn

fra 5 051 NOK

Bestill
Se alle hoteller

Bestill kun fly eller hotell på Fuerteventura:

Bestill kun fly Bestill kun hotell