Bilde av: En som svømmer under vann

Sportslige aktiviteter

Det er lite som slår følelsen man har etter en skikkelig god treningsøkt! På Fuerteventura finnes dessuten gode muligheter til ikke bare å kombinere nytte med fornøyelser, men også spenning og utforskning. Ta for eksempel en sykkeltur i fjellet, eller prøv windsurfing.

Bestill reise til Fuerteventura >>

Les flere reisetips til Fuerteventura

Bilde av: Jet ski Jet ski

Vannskuter

Prøv deg på vannskuteren! En utrolig morsom og fartsfylt opplevelse. Du kan leie en vannskuter selv og ta turen alene på vannet, eller du kan dra med en instruktør som tar seg av styringen.

Kajakkpadling

En kajakktur er en herlig opplevelse! Padle langs stranda og nyt utsikten, ta gjerne med deg litt mat i sekken som du kan nyte når kroppen trenger en liten hvilepause. Fra Corralejo finnes guidede kajakkturer, der alt utstyr, instruktør og en lett lunsj inngår i prisen. Spør din reiseleder for flere detaljer og for å bestille reisen.

Surfing

Er du litt nysgjerrig på surfing? Prøv det da vel! Fuerteventura er kjent som Europas Hawaii og det finnes bølger som passer alle, fra nybegynnere til profesjonelle surfere. Surfeskoler og brett finnes tilgjengelig over hele øya og man surfer rett ved stranda. De mest erfarne tar gjerne båten fra Corralejo ut til Isla de los Lobos, der de største bølgene er å finne på vinteren.

 

Windsurfing

Windsurfing er egentlig mest populært på østkysten. Sotavento og Jandíastranda er strendenes windsurfingsparadis. Utleie og kurs finnes så å si på alle strender. På Playitas kan du ta kurs på hotellet.

Kitesurfing

Kitesurfing blir bare mer og mer populært. Du kan se de fargeglade dragene når du nærmer deg Las Dunas sør for Corralejo. For å prøve kitesurfing er det best å gå til en kitesurfeskole og ta leksjoner. Det finnes skoler i Corralejo og Jandía, der du også kan hyre kiteboards. Strendene langs Jandíahalvøya er også populære da vinden blir sterkere når den tvinges inn mellom bergene som ligger ovenfor strendene.

Bodyboarding

Bodyboarding (å klamre seg fast i brettet) er et morsomt alternativ til vanlig surfing og man trenger ikke erfaring – det er lett å komme seg opp på brettet, og så følger man bare bølgens gang. Du kan kjøpe slike brett de fleste steder på øya.

Bilde av: Playitas golfbane Playitas golfbane

Golf

Benytt sjansen og ta en runde på Playitas 18-hulls golfbane. Den varierte banen garanterer deg underholdende aktivitet. Er golf noe helt nytt for deg så kan du ta en privatleksjon hos noen av våre profesjonelle instruktører. På mandager finnes det også mulighet til å få en times golfintroduksjon i gruppe mot avgift.

Havfiske

Gi deg ut på havet og prøv fiskelykken! Fra blant annet Caleta de Fuste på østkysten finnes dagsutflukter (ikke i regi av Apollo), der din guide viser deg de beste stedene. Da har du sjansen til å fange tunfisk, barracuda, brax, rokke & blekksprut. Å fiske fra kaia er også en morsom opplevelse.

Fly drage

En aktivitet som er spesielt morsom for barna er å fly drage på stranda. Den friske og herlige vinden på Fuerteventura gjør det hele ekstra underholdende. Til og med foreldrene bruker å bli hekta på denne aktiviteten. Drager kan man finne hos de fleste sjappene som selger badedyr og annet leketøy.

Trening på Playitas

Playitas Resort er et hotell- og sportsanlegg med en mengde aktiviteter av høy kvalitet for alle som ønsker en mer aktiv ferie. Her kan du blant annet prøve deg på aerobics, svømme i olympisk basseng eller bruke styrkerommet. Bor du på et annet hotell men vil ta en golfrunde nå og da, kan du gjøre dette her mot avgift.

Dykking

Det krystallklare vannet gjør Fuerteventura til en favorittplass for dykkere. De mest populære plassene er Caleta de Fuste, Costa Calma og Los Lobos. Under spansk lov må du vise en legeerklæring på at du er frisk nok til å dykke. Om dykking ikke er noe for deg, så er en annen mulighet å bli med på en arrangert snorkletur i stedet. Kontakt gjerne din reiseleder for mer informasjon.

Bilde av: Mange som sykler sammen Sykling

Sykling

Lei en sykkel og få det beste av to verdener – mosjon og sightseeing på en og samme gang. Gi deg ut på en tur og planlegg vei og stoppepauser selv, eller bestill en tur med en profesjonell guide som viser deg de beste rutene. På Playitas har du mulighet til både roadbike- og mountainbiketur – en opplevelse du kommer til å huske lenge.

Fjellturer

På Fuerteventura finnes det mange fjell å bestige og stier å følge. Regjeringen har lagt ned mye penger på vandringsstier, som for eksempel den fra Caleta de Fuste til Nuevo Horizonte. Fra Playitas er det et must å gå over fjellet til Gran Tarajal. Når du er vel fremme kan du belønne deg selv med et dypp i havet.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her