Bilde av: Kvinne på spa

Absolutt avkobling

Når unnet du deg sist en massasje? Eller en dag på spa der du gir kroppen total hvile og går mellom øktene i jacuzzien og badstua? Fuerteventura har et bredt utvalg av spabehandlinger: hvorfor ikke prøve en aloe vera-massasje, eller kanskje litt sjokoladeterapi.

Bestill reise til Fuerteventura >>

Les flere reisetips til Fuerteventura

Bilde av: Sjokoladeterapi Sjokoladeterapi

Rio Calma i Costa Calma

I fantastiske omgivelser på R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger dette spaanlegget som blant annet består av et stort basseng, jacuzzi og flere ulike typer badstuer. Her kan du nyte blant annet honningsmassasje, sjøgressbehandlinger og aloe vera-rens. Eller, hvorfor ikke fylle på dagen med litt sjokoladeterapi?

Maritim Hotel Esquinzo Beach i Costa Calma

For deg som forbinder helse med mer enn bare avslapning er dette hotellet på øyas sørkyst et must. Det lekre Maritim Hotel Esquinzo Beach er en drøm for de som ønsker en mer aktiv ferie. På det strandnære hotellet tilbys ikke bare de klassiske behandlingene som massasjer, basseng og badstuer, men også en rekke idrettstilbud deriblant tennis, volleyball og basket.

Bilde av: Aloe vera Aloe vera

Aloe Vera

Fuerteventura er velkjent for sine eksklusive aloe vera produkter. I Tiscamanita kan du med guidede turer se hvordan produksjonen fungerer og rusle blant avlingene. Pass på å kjøpe med det et eller flere produkter som du kan ta med deg hjem.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

For deg som vil unne deg en luksusferie, er det her den beste måten å skjemme bort seg selv på. Bruk en dag på Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort i Caleta de Fuste, der du ikke bare får fantastiske omgivelser, men også et fascinerende tilbud av behandlinger som tyrkisk bad, kuldestamper og bassenger med helsefremmende essenser.

Fuerteventura Thalasso SPA, Barceló Resorts

Midt på Caleta de Fuste’s herlige strand finner du dette spaet som er noe utenom det vanlige. Nyt en avslappende massasje eller en herlig dupp i bassenget.

Bilde av: Thaimassasje Thaimassasje

Iberostar Fuerteventura Park i Las Gaviotas

Basert på tusenvis av teknikker og tradisjoner fra sydøst i Asia kommer hotellets avdeling, Thai Zen Space til å bli en helt ny spaopplevelse for deg. Her brukes kun ferske, naturlige produkter, direkteimportert fra Asia. Du kan velge mellom mange ulike behandlinger som massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsskrubb. Alle behandlinger utføres av personale utdannet på Thailands beste massasje-institutt.

Eco-Tienda Natural

En helsekostbutikk som virkelig lever opp til sitt navn. I butikken finnes ikke bare de produktene som vi vanligvis forbinder med helse som naturlegemidler og all slags mat. Her styrkes også din indre helse med drømmefangere, åndedrivere og annet som du knapt visste fantes. Et besøk i denne hyggelige butikken hjelper deg på veien mot et mer helsevennlig og lykkelig liv. Adresse: Av. de la Constitucion 9, Puerto del Rosario. 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her