Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 43 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-24


8 av 10

+
Villa lå relativt usjenert, var stor og herlig med eget basseng.
-
Utstyret på kjøkkenet var slitt og noe mangelfullt. Bør oppgraderes og repareres.

Bekreftet gjest: 2019-11-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

208 vurderinger
Utmerket
 
86
Veldig bra
 
92
Bra
 
20
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

04.09.2013

Innlegg av Jan Erik K Oslo, Norge

Playitas Aparthotel

Utmerket hotell for de søm ønsker å trene i ferien! Her var det virkelig ALT, og det meste var gratis. Her kan man være med på organisert trening hele dagen, og kvaliteten er meget god! Vi bodde i ett roms leilighet, og den var også bra. Det er forlegninger i flere prisklasser. Spisesal var bra og maten god. Vi hadde et billigtilbud fra Apollo, og vi var særdeles godt fornøyd da vi tok prisen med i betraktning.

 
19.02.2013

Innlegg av Arne E Oslo, Norge

Ikke for golfspillere

Hotellet, maten og servicen er meget bra. Men vi var på golftur. Inntil fairwayene er det lavastein hele veien. Fairwayene har et gress hvor ballene overhodet ikke får rullemotstand. Etter nedslag svinger stadig ballene til siden og øker hastigheten mens de triller ut av banen og blir borte mellom lavastenene. Det er umulig å spille til sitt handicap på denne banen! Ha med mange baller dersom du skal hit.

 
28.05.2012

Innlegg av grete_mathisen Oslo, Norge

Rolig feriestedet med mange muligheter

Las Playitas er utrolig flott og har fantastiske muligheter for trening, sykling og fjellturer. God service i resepsjonen, i butikken og på restaurantene. Kan ikke tenke meg å dra noe annet sted. Har vært her 3 ganger på 11 mnd og planlegger en ny tur i juli/august 2012. Apollo har ikke tur til Fuerteventura på dette tidspunktet, men jeg har lett etter andre reisemuligheter. Og via Tyskland, reiseselskap TUI er det gode muligheter å komme tilbake til Las Playitas! Har ikke tidligere vært der i sommermånedene, men gleder meg til å komme tilbake til Las Playitas villa i sommer!

 
01.12.2011

Innlegg av grete_mathisen Oslo, Norge

Las Playitas er helt fantastisk!

Las Playitas Villas er helt fantastisk! Las Playitas har mange treningsmuligheter og er godt plassert i forhold til utflukter ellers på Fuerteventura. Vi valgte å benytte spisestedene på hotellet, hvor det ble servert svært gode retter, både på spansk og italiensk restaurant. Vil spesielt fremheve den italienske restauranten hvor det var veldig hyggelig betjening. Min neste reise går uten tvil til Las Playitas Villas!

 
15.03.2011

Innlegg av grete_mathisen Oslo, Norge

Fantastisk!

Las Playitas Villas var helt fantastisk. Playitas området hadde alle fritidstilbud/treningsmulighetr man kan tenke seg, samt turterreng i nærheten! Dette er et sted jeg garantert kommer til å besøke igjen. Fuerteventura er topp!