Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 230 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Maten
-
Badene må få egen vegg elle forheng - vindu var ikke bra

Bekreftet gjest: 2021-12-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1416 vurderinger
Utmerket
 
520
Veldig bra
 
529
Bra
 
221
Mindre bra
 
78
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

07.03.2017

av HegeP5

Rolig og flott hotell med fantastisk service

1,5 times kjøretur fra flyplassen med buss.Hotellet ligger i et svært rolig område rett på stranden. Vi blir tatt imot av hyggelig personalet som kommer med champagne. Flott stort og rent rom. Tv, hårføner og kjøleskap på rommet. Sengene er i dessverre meget harde. Buffe blir servert fire ganger om dagen. Fantastisk mat og de er flinke til å variere rettene til tross for at de bruker endel av de samme råvarene. Ulikt teama på middagene hver dag. All inclusive gjelder fra kl 08.00-23.00 hver dag. To flotte basseng der det ene er oppvarmet til minimum 20 grader. Det andre bassenget er noe kaldt. Liten spa avdeling og trim rom. Det finnes en Spar butikk 400m fra hotellet om man ønsker å kjøpe noe i tillegg. Hotellet er tydelig dominert av tyske turister. Vi hadde en flott uke og kommer gjerne tilbake.

 
16.01.2017

av MeretheM31 Haugesund, Norge

Svarte ikke til forventningene

Vi hadde gledet oss til en fantastisk uke uten barn på dette hotellet. På nettsidene så det jo helt fantastisk ut. Lounge med gressplen, og basseng med strand fant vi aldri. Dette var nok inne på et område hvor vi ikke kunne være. Det bør stå spesifikt på Apollos nettsider. Rommene var ok, sengene utrolig harde og dårlige puter. Solsengene ved bassenget, var okkupert med håndklær lenge før frokost. Få plasser i solen. Skikkelig dårlig med sitteplasser i baren, som var knyttet til resepsjonen, dom vsr utrolug udelikat. Slitte skinnmøbler og ingen plasser her heller etter middag. Maten var akkurat passe, mye av det samme og kun buffé. Bar preg av å mose sammen mat fra lunsj til middag på kvelden. Mye det samme bare på forskjellige steder. Hotellet var slitt og bar preg av lite vedlikehold. Utrolig lite spennende som skjedde, og ingen underholdning. Fantastisk gode drinker og maten så skikkelig fresh ut på Beach baren like bortenfor hotellet. Vi leide bil en dag og kjørte over hele øya, dette anbefales. Syntes heller ikke spafasiliteter var så bra. Slitt og udelikat. Vi kommer garantert ikke tilbake.

 
31.01.2016

av kriva2016 Holmestrand, Norge

God ferieopplevelse på Fuerteventura

Vi hadde en flott uke i Tarajalejo i desember/januar. Flott hotell, deilig strand, hyggelig personale på hotellet, utrolig variert og god mat, rolige omgivelser, mye sol og gode muligheter til vandre-turer.Tarajalejo er et veldig stille sted,- noe som passer oss perfekt. Vi slapp unna alt det "syden-stresset" som ofte finnes på andre turistdestinasjoner. Her kunne vi virkelig lade opp batteriene. Vi kommer gjerne tilbake.

 
14.07.2014

av Nevsi K Norge

Hotellet er fantastik for par som ønsker rolig ferie

Hotellet er virkelig fantastisk.Rommene,personalle, mat, service, spa avdeling...men i selve stedet er det ingenting mer. Vi leide bil og besøkte stedene rundt som Lajita ( oasis park), costa calma og sør del av øya. Verdt å leie bil og dra på stranda i costa calma eller lengre sør.

 
11.06.2013

av LineRuud Oslo, Norge

Flott hotell, men utrolig kjedelig beliggenhet!

Hotellet er virkelig et bra All Inclusive hotell til en rimelig penge. Stille og rolige omgivelser, . store, fine og rene rom, god mat og godt drikke. Bassengområdene var bra, spisesalen likeså. Servicen var upåklagelig, - både hos resepsjonspersonalet, restaurantpersonalet og rengjøringspersonalet. Gjestene var for det meste i alderen 40+ (som passet oss bra :), og det meste var lagt opp til å passe denne aldersgruppen. For her gjelder det å KOOOOOOSE seg, dere, - benytte seg av alle hotellets fasiliteter og være fornøyd med det. Stedet rundt, - det bittelille stedet Tarajalejo, er nemlig STEINDØDT!!! Ingenting å foreta seg, ingen restauranter å besøke eller barer å stikke innom. Du kan gå/løpe på den fine strandpromenaden rett utenfor hotellet eller du kan velge å ta med deg nok drikke og legge ut på "topp-tur" i området rundt. Eller du kan sette deg på en lokalbuss og dra til andre "tettsteder" for variasjon i hverdagen. Vi visste at stedet skulle være veldig rolig og hadde lagt opp til en slik ferie, men dersom vi IKKE hadde visst om hvor øde det var, så hadde vi nok prøvd å bytte til en annen by og hotell, faktisk. Men som sagt, er du ute etter å roe elt ned, spise god mat og kun slappe av, så kan dette være stedet å reise til :)