Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 373 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet
-
All drikke skal dekkes av All Inclusive

Bekreftet gjest: 2023-11-24


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-17


9 av 10

+
Rent og pent, god mat og flott terrasse på juniorsuitene.
-
Treplattingen rundt bassengene er råtten og ødelagt. Bør repareres/vedlikeholdes bedre.

Bekreftet gjest: 2023-11-17


9 av 10

+
Rommet
-
Da vi på grunn av sykdom trengte hjelp ang hjemreisen var det ingen hjelp å få Ingen interesse. Verken fra Apollo eller hotellet. Har reist med Apollo i flere år. Har aldri opplevd noe lignende. Vi kom oss hjem på et vis.

Bekreftet gjest: 2023-11-10


5 av 10

+
Gode senger
-
Alt for få solsenger. Bråkete skyvedør rett utenfor rommet. Vann over hele badegulvet ved dusjing.

Bekreftet gjest: 2023-10-27


9 av 10

+
Fine rommet, koselege folk ved resepsjonen og underhaldnigspersonalet. Fint med berre vaksnefolk. Flott velkomst på rommet med vin, vatn og frukt.
-
Det med drinkene nemt. Bedre info og tilbod om spadelen og elles kva som foregår. Kanskje noko på rommet. Måte finne ut ting sjølv eller spørje - gjekk glipp av ein del pga det. Info om glass over badekaren - den må vere heilt inn elles er det flom på golvet.

Bekreftet gjest: 2023-10-27


8 av 10

+
-
Ikke hotellet som var ugreit, men at nesten alle solsengene ble reservert fra midnatt og var okkupert hele dagen selv om de ikke var i bruk.

Bekreftet gjest: 2023-10-27


7 av 10

+
Beliggenhet, og rom med store balkonger/terrasser
-
Det står at det ikke er lov til å reservere/holde av solsenger, men det ble gjort uten at noen reagerte på det. Eller alt for lite solsenger tilgjengelig.

Bekreftet gjest: 2023-10-20


9 av 10

+
Voksenhotel
-
Håndklemafia ved basseng bør fjernes!!!!

Bekreftet gjest: 2023-10-20


9 av 10

+
Stille og rolig, bra rengjøring, god mat og fine bassengområdet
-
Gi alle ansatte et lite kurs i engelsk, mulighet for solsenger på stranda

Bekreftet gjest: 2023-10-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1514 vurderinger
Utmerket
 
552
Veldig bra
 
557
Bra
 
239
Mindre bra
 
91
Dårlig
 
75

Fem siste vurderinger

12.11.2023

av Quest44231409856 Flesberg, Norge

Hotell med potensiale men dårlig vedlikeholdt

Ville katter gikk rundt i spisesal både ute og inne og tigget mat. Det var ikke lov å reservere solsenger, men til tross for det var alle de sengene som hadde sol i løpet av dagen opptatt fra ca. Kl.7. Vi påpekte dette 2 ganger uten at det ble fulgt opp permanent. Det var alt for få senger i forhold til ant. gjester. De på nabohotellet hadde også tilgang til disse sengene, mens vi ikke hadde tilgang til senger på deres hotell. Vi tok en titt inn der og det var mange ledige senger. Tregulvet ved bassengene var så dårlig vedlikeholdt at området ville blitt stengt ved tilsyn i Norge. Mange løse planker og hull. Dårlig vedlikehold rundt basseng. Ved litt vind, ble bassengene fylt med løv. Måtte gå til resepsjonen og be noen rydde opp før det ble gjort noe med det. Det var avgift på bruk av safe og på bytte av bassenghåndklær, noe vi ikke har opplevd før. Det var også en tilleggsavgift for raskere WiFi.

 
06.12.2022

av Nilsen A

Solfylt uke i med flott utsikt til havet.

Var her fra 25.november til 2. desember . Innsjekkingen og velkomsten var der værste vi har opplevd. Det sto to menn der som brukte så lang tid og var så omstendelige . Ikke et smil eller noe velkomsthilsen. Første gang vi ikke har blitt bydd noe å drikke da vi kom. Resten av uka så vi ikke noe mer til disse . Da var det hyggelige og hjelpsomme damer der. Vi hadde bestilt juniorsuite med havutsikt .Vi var fornøyde med rommet og utsikten. Maten på hotellet var som forventet. Ikke noe spesielt spennende og mye av det samme hver dag. Savnet omelett til frokost. Dessertbord var det nesten bare kaker. De så flotte ut,med smakte lite. De som arbeidet på restauranten var hyggelig og kom raskt med drikke til maten.Det mest positive på turen var været. Varmt og sol hele uka.

 
07.03.2017

av HegeP5

Rolig og flott hotell med fantastisk service

1,5 times kjøretur fra flyplassen med buss.Hotellet ligger i et svært rolig område rett på stranden. Vi blir tatt imot av hyggelig personalet som kommer med champagne. Flott stort og rent rom. Tv, hårføner og kjøleskap på rommet. Sengene er i dessverre meget harde. Buffe blir servert fire ganger om dagen. Fantastisk mat og de er flinke til å variere rettene til tross for at de bruker endel av de samme råvarene. Ulikt teama på middagene hver dag. All inclusive gjelder fra kl 08.00-23.00 hver dag. To flotte basseng der det ene er oppvarmet til minimum 20 grader. Det andre bassenget er noe kaldt. Liten spa avdeling og trim rom. Det finnes en Spar butikk 400m fra hotellet om man ønsker å kjøpe noe i tillegg. Hotellet er tydelig dominert av tyske turister. Vi hadde en flott uke og kommer gjerne tilbake.

 
16.01.2017

av MeretheM31 Haugesund, Norge

Svarte ikke til forventningene

Vi hadde gledet oss til en fantastisk uke uten barn på dette hotellet. På nettsidene så det jo helt fantastisk ut. Lounge med gressplen, og basseng med strand fant vi aldri. Dette var nok inne på et område hvor vi ikke kunne være. Det bør stå spesifikt på Apollos nettsider. Rommene var ok, sengene utrolig harde og dårlige puter. Solsengene ved bassenget, var okkupert med håndklær lenge før frokost. Få plasser i solen. Skikkelig dårlig med sitteplasser i baren, som var knyttet til resepsjonen, dom vsr utrolug udelikat. Slitte skinnmøbler og ingen plasser her heller etter middag. Maten var akkurat passe, mye av det samme og kun buffé. Bar preg av å mose sammen mat fra lunsj til middag på kvelden. Mye det samme bare på forskjellige steder. Hotellet var slitt og bar preg av lite vedlikehold. Utrolig lite spennende som skjedde, og ingen underholdning. Fantastisk gode drinker og maten så skikkelig fresh ut på Beach baren like bortenfor hotellet. Vi leide bil en dag og kjørte over hele øya, dette anbefales. Syntes heller ikke spafasiliteter var så bra. Slitt og udelikat. Vi kommer garantert ikke tilbake.

 
31.01.2016

av kriva2016 Holmestrand, Norge

God ferieopplevelse på Fuerteventura

Vi hadde en flott uke i Tarajalejo i desember/januar. Flott hotell, deilig strand, hyggelig personale på hotellet, utrolig variert og god mat, rolige omgivelser, mye sol og gode muligheter til vandre-turer.Tarajalejo er et veldig stille sted,- noe som passer oss perfekt. Vi slapp unna alt det "syden-stresset" som ofte finnes på andre turistdestinasjoner. Her kunne vi virkelig lade opp batteriene. Vi kommer gjerne tilbake.