Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 11 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
9,3 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Uteområdet, nærhet til surfested Bra mat og ok all inclusive drinker
-
Treningsrommet. Større, bedre utstyrt med løse vekter, flere matter, musikk. Litt lite interesse fra betjening i skranken.

Bekreftet gjest: 2020-03-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

4611 vurderinger
Utmerket
 
1605
Veldig bra
 
1607
Bra
 
763
Mindre bra
 
346
Dårlig
 
292

Fem siste vurderinger

24.11.2019

av Stine H Hønefoss, Norge

Hotell for hele familien

Har tilbrakt 1 uke på dette hotellet og det var veldig behagelig og stille og rolig på dette hotellet, hadde utsikt over basseng og utover stranda veldig fint å våkne opp til, og maten var bra . Kjempefint sjøstrender. Kan absolutt anbefale til alle

 
17.10.2017

av dianacG8519JG Oslo, Norge

Overpriset i forhold til standarden !

Frokosten er veldig bra, man finner absolutt alt pluss litt til. Mye godt og stort utvalg. Strandet er supert fint her! Hotellet er gammel og har både gammelt og nytt del som har blitt pusset opp. Vi bodde nederst «gamle delen» og hadde litt havutsikt. Møblene på rommet var gamle og det var flekker på veggen etter alt mygg. Sengen var ubehagelig og putene var tykke og harde. Bor du her så må du være forberedt på sykt mye mygg siden hotellet ligger ved en lagune. Døren inntil rommet var dårlig isolert og man våknet syk tidlig av millioner av små fugler som står på alle trær utenfor og synger, 😬🙉 man hørte altså de som om de var inne på rommet. Dessuten kunne man høre tralla til cleaningen i gangen og når de flyttet sengene frem og tilbake for å re de opp. Forferdelig irriterende og slitsomt. Internett på rommet er bare å glemme, man får ingen conection. Fem stjernes hotell... tror ikke det !

 
26.03.2017

av Trond L Molde, Møre og Romsdal, Norway

Fint hotell som ligger for seg selv ved kitestranden

Hotellet er fra 70-80 tallet, og har blitt oppgradert flere ganger. Fremstår som litt slitt men allikevel bra. Ikke alle fasiliteter var åpne. Mat og drikke under all inklusive var gjennomsnittlig bra. God vin, god øl, god kaffe. Maten er ok, men litt smakløs da den skal passe alle. Med litt leting finner man noe som smaker godt.Personalet var hyggelig og servicen var god.

 
13.03.2014

av Liv152 Hønefoss

Beliggenhet,beliggenhet,beliggenhet!

Vi har kommet hjem fra en fantastisk uke på Melia Gorriones. Innsjekking var rask og effektiv, hyggelige og forekommende. Vi bodde i Casas del mare, hadde bedt om øverste etage, og det fikk vi! På verandaen var det 2 solsenger, bord og 2 stoler med en utsikt som bare var fantastisk! Stort bad, god seng, møblene var noe slitt, men hvem bryr seg så mye om det når man kan være ute i sola hele dagen. Vi hadde all inklusive, masse god mat til alle måltider. Uteområdene var nydelige, velholdte og rene,masse solsenger i mange områder for de som vil ligge rundt bassengene. Her kan du gå i timesvis bortover stranda,finne deg et sted å ligge helt for deg selv, hvis du ønsker. Rommet ble vasket hver dag, håndkle og sengetøy skiftet når du selv ville. Vi kommer gjerne tilbake!

 
15.02.2012

av Tor Jarle H KRØDEREN

Skuffelse

Dette er ikke noe 4+ hotell. Rommet bar preg av slitasje, møkkete salong. Ikke skifte av håndklær hver dag. ingen tørkemulighet/stativ. Katter ustanselig ved lunchbordet som tagg mat. Duer som spiste og gjorde fra seg i maten om du var borte et kort øyeblikk for å hente drikke/mer mat. Hotell av denne standard har vanligvis fri tilgang til internret, ikke her. Den tilgangen som kunne kjøpes var "dampdrevet" det varte og rakk før noe skjedde. Rommet vi fikk, der var halve terassen dekke av ei stor buske. Veldig dårlig lydisolerte rom.