Trening på La Pared – powered by Playitas

Vil du være aktiv i ferien og har lyst til å få et ekstra adrenalinkick? Da er dette hotellet for deg. Varierte gruppetimer og perfekte forhold for fotturer, sykling, løping og motocross i sanddynene eller i de omkringliggende fjellene gjør La Pared – powered by Playitas til et ekte sportsparadis. At hotellet ligger ved en av øyas mest populære surfestrender er bare prikken over i-en.

Se eksempel på ukeprogrammet

Sport og aktiviteter på La Pared – powered by Playitas

Her kan du se treningsbilder og lese mer om den sport og trening som tilbys på La Pared – powered by Playitas.

Surfing på La Pared

Surfing

Surfing er ikke bare en sport – det er en livsstil, og i La Pared – powered by Playitas kan du leve surfedrømmen helt ut sammen med likesinnede fra nær og fjern. Beachbreaket La Pared ligger rett ved siden av hotellet og til stranden er det ikke mer enn 400 meter. Du kan med andre ord trekke på deg våtdrakten på rommet, ta brettet under armen og stikke ned til stranda før frokost.

På La Pared ønsker vi hele familien velkommen til å ta surfekurs på 1, 3 eller 5 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle, sertifiserte og utdannede livreddere. Lederne er alltid med i vannet. Stranda ligger cirka 400 meter fra hotellet og vi går ned til stranda. Alle kursene organiseres i små grupper. Vi tilbyr gratis tilgang til surfebrett og våtdrakt etter avsluttet 3-dagers kurs.

Les mer og bestill surfeskole på La Pared – powered by 

Er du allerede en god surfer kan du ta et ”refreshment course” for å kunne benytte utstyret (softboard og våtdrakt). Vil du ha andre brett og utstyr kan dette leies på plass. Det går også bra å ta med eget surfeutstyr på flyet. Glem ikke å forhåndsbestille plass til dette både på flyet samt å legge det til på bussen til hotellet.

Lokale surfeskoler samles på La Pared for nybegynner-surf året rundt. I blant går bølgene for høyt for surfing. Da sitter vi på stranda og lar oss fascinere av naturens eget skuespill med fire meter høye bølger.

Fra 1. desember 2021: Etter avsluttet 3-dagerskurs har du fri tilgang til softboard og utstyr. For surfere tilbys et oppfriskningskurs for å så få tilgang til gratis utstyr, som består av soft board, våtdrakt og leash. For andre typer av brett tilkommer en avgift.

For deg som vil kjøre Kite, Windsurf, SUP og Wing Foil kan vi tilby kurs og utstyr i samarbeide med ION Surf School i Costa Calma (10 min med bil).

Surfefakta La Pared

  • Beach break
  • Bølgekvalitet: 3 (av 5)
  • Bølgeretning: Høyre og venstre
  • Bunn: Sand
  • Nivå: For nybegynnere
  • Trengselsfaktor: Ingen
  • Risiko: Ingen for surfere, svømmere må være oppmerksomme

Surfere på vei ut i bølgene

Surfere på stranden

Surfere på stranden

Surfere

Bilde av barn

Bilde av surfer

Bilde av tre surfere

Bilde av to stykker i vannet

Bilde av en surfer

Bilde av mange som surfer

Surfesenteret på La Pared:

Bilde av surfebrett og klær

Jenter på surfbrett

Yoga på hotellet

Yoga, meditasjon & mindfulness

Våre populære yogatimer holdes oftest i Yoga Shala med utsikt over Atlanterhavet. Et fantastisk sted å tilbringe tid med fokus på deg selv. 

På programmet står det et bredt tilbud av yoga og meditasjonstimer, som for eksempel Astanga-, Hatha- og Yinyoga. På programmet stå også meditasjon og stille meditasjonsturer. Det er noe for alle nivåer. Hotellet ligger i rolige omgivelser der det er enkelt å koble av og egne seg helt til mindfulness. På hotellet serveres healthy food by Playitas, for deg som vil gjøre bevisste helseriktige valg når det gjelder kosten.

Foturer fra La Pared

Fotturer

Fotturer

Beveger du deg utenfor hotellområdet er det en flora, fauna, interessante fjell- og sandformasjoner å oppdage. For ikke å snakke om de spektakulære vyene det karrige landskapet byr på. La Pared ligger strategisk godt plassert på den merkede turløypa GR 131. For deg som liker å gå i timevis har du mulighet til å gå både nordover, sørover eller rett over øya til Costa Calma.

Lokale myndigheter har anlagt merkede turstier som heter Red Canaria de Sendero og den merkede ruten GR 131 slik at man kan gå fra nordre Fuerteventura helt ned til sør - eller vice versa.

Du kan gå deler av denne turstien, du kan ta en oppdagelsestur på en avstikker fra løypa og du kan følge stier som fører til interessante steder. Fuerteventura og nettet av stier og løyper byr på nesten uendelige muligheter av turalternativer for kortere og lengre turer der du selv oppdager øya.

I begge endene av de merkede løypene er det skilt med informasjon om løypa, omgivelsene, vanskelighetsgrad, estimert tidsbruk, høyde samt fauna og flora. Vil du se det virkelige Fuerteventura er La Pared et perfekt utgangspunkt for dette!

 

Bilde av en sti langs sjøen

Bilde av to damer som går tur

Bilde av fottur over en ås

Treningsrom på La Pared

Treningsrom & WOD Box

På La Pared – powered by Playitas er det et velutstyrt treningsrom med cardiomaskiner, ro- g stakemaskin og mosjonssykler. For styrketrening er det et Eleiko-set for styrkeløft med vektplater og stenger samt en plattform for olympiske løft. I treningsrommet finner du også kettlebells, frivekter, fitnessballer, matter med mer. Vi har også utstyr for å kjøre WODs og crossfit. I begynnelsen av 2022 vil en WOD Box stå klar på La Pared. Frem til da deler vi et område på Multicourten.

Bilde av en gruppetime med uttøyning

Bilde av flere som tøyer ut

Bilde av en som sykler innendørs

 

Sykling La Pared

Sykling

La Pared er perfekt for deg som elsker fjell, utfordrende terreng og bakker. Like ved hotellet er det et utgangspunkt for lange klatringer opp til Betancuria,  heftige stigninger og naturopplevelser i El Cardon. Er du terrengsyklist venter grusveier, ørken, fjellpassasjer og lange, deilige runder med crosscountrysykkel. På La Pared tilbyr vi guidede sykkelturer for MTB og landevei flere ganger i uka. Fra 1. desember 2021 er det sykler (MTB og landevei) å låne daglig. Det er også Fatbikes til leie.

Bilde av syklister

Bilde av syklister ned en fjellskrent

Bilde av syklister syklende langs en vei

Bilde av to syklister som nyter utsikten

Bilde av syklister

Bilde av syklister på landeveien

Bilde av en syklist

Bilde av syklister ovenfra

Bilde av syklister ovenfra

Løping på La Pared

Terrengløping

Liker du terrengløp venter et helt naturreservat med sanddyner sør for hotellet. Vil du heller løpe i fjellene er det bare å sette kursen nordover i stedet. Her har de lokale myndighetene anlagt en merket turløype, GR131, som passerer La Pared og for ultra-løperen med sans for stigninger, stiløping og heftige naturopplevelser er dette himmelrike på jord. Pakk løpesekken, fyll den med energi og væske og begi deg ut på oppdagelsesferd! For deg som vil ta en oppfriskende morgentur er det gå staver til låns på hotellet.

Bilde av flere som løper

Bilde av noen som løper ned en skrent

Bilde av en dame som løper

Bilde av flere som løper

Bilde av en fornøyd løper

Bilde av flere som løper på stranden

Bilde av mange som løper

Bilde av noen som løper på en sanddyne

 

Gruppetrening

Gruppetrening

Opplegget er det samme som på Playitas. Det er utendørstrening med fokus på funksjonell trening og core, men selvsagt tilbys også yoga, spinning, vannaerobics, danseklasser og andre morsomme timer. Programmet settes sammen og ledes av våre profesjonelle instruktører fra Playitas. Tidsskjemaet oppdateres uken før ankomst – men du kan alltid regne med et bra og variert treningstilbud. Se ukeprogram

Gruppetrening

Gruppetrening

Gruppetrening

Bilde av noen som trener

Styrketrening

Gruppetrening

Bilde av styrketrening

Bilde av trening med bosuball

Bilde av styrketrening

Bilde av styrketrening

Wellness på hotellet

Wellness

Unn deg en deilig og avkoblende relaxmassasje eller en mer dyptgående sportsmassasje. På La Pared – powered by Playitas tilbys flere typer fysioterapi og massasje. 
På La Pared – powered by Playitas har vi også en klassisk badstue med tilhørende jacuzzi (utendørs), perfekt som avslutning på en aktiv dag.

Tennis på hotellet

Tennis

Tennis mot avgift, meld deg på timer, privat coaching eller lei bane og utstyr på plass. Vi benytter oss av graderinger fra grønt til svart, der grønt er nybegynner. 

Det er to tennisbaner med kunstgress på La Pared – powered by Playitas.

Aldersgrenser

Sport Aldersgrense Kommentar
Sosiale aktiviteter/sporter Tilpasset Tilpasses hotellets gjester slik at det blir et variert tilbud for både barn og voksne.
Sykkelaktiviteter 18 år 13-17 år i selskap med ansvarlig voksen.
Gruppetrening uten utstyr 13 år Yngre barn i selskap med ansvarlig voksen.
Gruppetrening med utstyr og Indoor cycling 16 år 12-15 å i selskap med ansvarlig voksen.
WOD box 16 år  
Treningsrom 16 år 12-15 år i selskap med ansvarlig voksen.
Tennis 15 år 12-14 år i selskap med ansvarlig voksen i gruppetrening. Ingen aldersgrense i egen gruppe. 
Bølgesurfingskurs 12 år 8-11 år i selskap med ansvarlig voksen. Krav til svømmekyndighet. 
Svømmekurs 4 år  

 


Gjester på La Pared – powered by Playitas kan også bruke alle fasilitetene, være med på gruppetreningstimer og bruke treningsrommet (Kanariøyenes største!) på Playitas Resort på samme vilkår som gjestene som bor på Playitas Resort.


Sports Inclusive

Sports Inclusive på La Pared – powered by Playitas omfatter et bredt utvalg av sport og trening som er inkludert i reisens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle som vil skal kunne trene fritt, teste nye sporter og dele treningsgleden, uten å måtte tenke på ekstra kostnader. Her kan du se hva som er inkludert i Sports Inclusive på La Pared - powered by Playitas.

Inkludert i Sports Inclusive

Gruppetrening & treningstimer med instruktør
Treningsrom (velutstyrt)
Yoga- & meditasjonstimer
WOD Box (utendørs treningsrom) 
Tennistrening
Sykkel for daglig bruk

Landeveissykling (med leder)

Terrengsykkel (med leder)

Løping

 

Indoor cycling (spinning)

Surfeutstyr* (fri tilgang etter avsluttet nybegynnerkurs)

 

*) Fri tilgang til softboard og utstyrt etter avsluttet 3-dagerskurs. For surfere tilbys et oppfriskningskurs for etterpå å få tilgang til gratis utstyr. Gratis utstyr omfatter softboard, våtdrakt og leach. For andre typer brett tilkommer en avgift.

Mot avgift

Personlig trening
Sykkelleie: Fatbikes
Tennis (baneleie, utstyr & privattimer)
Surfekurs

Kite, Wind, Foil (Costa Calma)

 

 

 

Prisliste sommer/høst 2023

Prisliste vinter 2023/24


Til La Pared – powered by Playitas har vi flere treningsreiser og gjestetreningstimer med spesialprogram hele året.
Les mer i treningskalenderen og se hva som passer for deg!

 

Se gjestetrenere og treningsreiser til La Pared i Treningskalenderen


 

Bestill treningsreise for grupper

La Pared powered by Playitas er et utmerket hotell for større grupper som vil trene og toppe formen. Vi har et bredt tilbud av hotell utvalgt for sine fine treningsfasiliteter og mulighet til en aktiv ferie. Her kan du se alle våre Apollo Sports-hotell. Ønsker du hjelp med bestillingen din eller har spørsmål kan du kontakte oss

Telefon: 21 01 75 40
Vanlige spørsmål: [email protected]
Bestill gruppereise: [email protected]

Ved forespørsel på e-post vennligst oppgi kontaktopplysninger, navn og alder.

Podcasten Husky om La Pared