Trening på La Pared – powered by Playitas

Vil du være aktiv i ferien og har lyst til å få et ekstra adrenalinkick? Da er dette hotellet for deg. Varierte gruppetimer og perfekte forhold for fotturer, sykling, løping og motocross i sanddynene eller i de omkringliggende fjellene gjør La Pared – powered by Playitas til et ekte sportsparadis. At hotellet ligger ved en av øyas mest populære surfestrender er bare prikken over i-en.

Se ukens treningsprogram


Mer om treningen på La Pared

Her kan du se treningsbilder og lese mer om den sport og trening som tilbys på La Pared.
Surfing på La Pared

Surfing

Surfing er ikke bare en sport – det er en livsstil, og i La Pared kan du leve surfedrømmen helt ut sammen med likesinnede fra nær og fjern. Beachbreaket La Pared ligger rett ved siden av hotellet og til stranden er det ikke mer enn 400 meter. Du kan med andre ord trekke på deg våtdrakten på rommet, ta brettet under armen og stikke ned til stranden før frokost.

Lokale surfeskoler samles på La Pared for nybegynner-surf året rundt. I blant går bølgene for høyt for surfing. Da sitter vi på stranden og lar oss fascinere av naturens eget skuespill med fire meter høye bølger.

For kite- og windsurfing kjører vi bare 10 minutter over til andre siden av øya og Playa de Sotavento. Hit kommer også verdens best windsurfere i de månedene da det blåser på det meste. Stranden har en populær lagune når det er høyvann der både kitere og windsurfere trener. På noen steder er det også plass til skimboard. Det er også mulig å leie SUP-brett. Du bestiller enkelt surfekurs og utstyr av oss på plass. Vi samarbeider med Wellenkind Surf School. Alle surfekurs inkluderer opphenting på hotellet samt transport til og fra surfingen. Vi surfer der forholdene er best den dagen.

 

Bestill surfeskole på La Pared

Surfefakta La Pared

  • Beach break
  • Bølgekvalitet: 3 (av 5)
  • Bølgeretning: Høyre og venstre
  • Bunn: Sand
  • Nivå: For nybegynnere
  • Trengselsfaktor: Ingen
  • Risiko: Ingen for surfere, svømmere må være oppmerksomme
  •  

Surfere på vei ut i bølgene

Surfere på stranden

Surfere på stranden

Surfere

Bilde av barn

Bilde av surfer

Bilde av tre surfere

Bilde av to stykker i vannet

Bilde av en surfer

Bilde av mange som surfer

Surfesenteret på La Pared:

Bilde av surfebrett og klær

Jenter på surfbrett

Yoga på hotellet

Yoga

Våre populære yogatimer holdes i vår Yoga Shala med utsikt over Atlanterhavet. Et fantastisk sted å tilbringe tid med fokus på deg selv. Vi tilbyr ulike typer yoga som f. eks. Hatha og Yin yoga.  

Foturer fra La Pared

Fotturer

Fotturer

Beveger du deg utenfor hotellområdet er det en flora, fauna, interessante fjell- og sandformasjoner å oppdage. For ikke å snakke om de spektakulære vyene det karrige landskapet byr på. La Pared ligger strategisk godt plassert på den merkede turløypa GR 131. For deg som liker å gå i timevis har du mulighet til å gå både nordover, sørover eller rett over øya til Costa Calma.

Lokale myndigheter har anlagt merkede turstier som heter Red Canaria de Sendero og den merkede ruten GR 131 slik at man kan gå fra nordre Fuerteventura helt ned til sør - eller vice versa.

Du kan gå deler av denne turstien, du kan ta en oppdagelsestur på en avstikker fra løypa og du kan følge stier som fører til interessante steder. Fuerteventura og nettet av stier og løyper byr på nesten uendelige muligheter av turalternativer for kortere og lengre turer der du selv oppdager øya.

I begge endene av de merkede løypene er det skilt med informasjon om løypa, omgivelsene, vanskelighetsgrad, estimert tidsbruk, høyde samt fauna og flora. Vil du se det virkelige Fuerteventura er La Pared et perfekt utgangspunkt for dette!

 

Bilde av en sti langs sjøen

Bilde av to damer som går tur

Bilde av fottur over en ås

Treningsrom på La Pared

Treningsrom

Bilde av flere som tøyer ut

Bilde av en gruppetime med uttøyning

Bilde av en som sykler innendørs

 

Sykling La Pared

Sykling

La Pared er perfekt for deg som elsker fjell, utfordrende terreng og bakker. Rett ved hotellet er det lange bakker, som El Cardon. Er du terrengsyklist venter grusveier, ørken, fjellpass og lange, deilige runder med cross country-sykling. Se våre sykkelkart på denne siden.

Bilde av syklister

Bilde av syklister ned en fjellskrent

Bilde av syklister syklende langs en vei

Bilde av to syklister som nyter utsikten

Bilde av syklister

Bilde av syklister på landeveien

Bilde av en syklist

Bilde av syklister ovenfra

Bilde av syklister ovenfra

Løping på La Pared

Terrengløping

Liker du terrengløp venter et helt naturreservat med sanddyner sør for hotellet. Vil du heller løpe i fjellene er det bare å sette kursen nordover i stedet. Her har de lokale myndighetene anlagt en merket turløype, GR131, som passerer La Pared og for ultra-løperen med sans for stigninger, stiløping og heftige naturopplevelser er dette himmelrike på jord. Pakk løpesekken, fyll den med energi og væske og begi deg ut på oppdagelsesferd! For deg som vil ta en oppfriskende morgentur er det gå staver til låns på hotellet.

Bilde av flere som løper

Bilde av noen som løper ned en skrent

Bilde av en dame som løper

Bilde av flere som løper

Bilde av en fornøyd løper

Bilde av flere som løper på stranden

Bilde av mange som løper

Bilde av noen som løper på en sanddyne

 

Gruppetrening

Gruppetrening

Opplegget er det samme som på Playitas. Det er utendørstrening med fokus på funksjonell trening og core, men selvsagt tilbys også yoga, spinning, vannaerobics, danseklasser og andre morsomme timer. Programmet settes sammen og ledes av våre profesjonelle instruktører fra Playitas. Tidsskjemaet oppdateres uken før ankomst – men du kan alltid regne med et bra og variert treningstilbud. Se ukeprogram

Gruppetrening

Gruppetrening

Gruppetrening

Bilde av noen som trener

Styrketrening

Gruppetrening

Bilde av styrketrening

Bilde av trening med bosuball

Bilde av styrketrening

Bilde av styrketrening

Wellness på hotellet

Wellness

Unn deg en deilig og avkoblende relaxmassasje eller en mer dyptgående sportsmassasje. På La Pared tilbys flere typer fysioterapi og massasje. Vil du bestille enkelttimer så gjør du det på plass.
Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du forhåndsbestille en av våre gunstige massasjepakker med 3 eller 6 ganger. Dette gjør du samtidig som du bestiller reisen din til La Pared.
På La Pared har vi også en klassisk badstue med tilhørende jacuzzi (utendørs), perfekt som avslutning på en aktiv dag.

Tennis på hotellet

Tennis

Vi har to tennisbaner med kunstgress på La Pared. Racketer kan leies. Forhåndsbestill tennis coaching Forhåndsbestill individuell tennistrening med engelsktalende trener fra Matchpoint Tennis School. Forbedre tennisteknikken, lær deg å spille tennis eller ta utfordringen og spill mot øyas beste tennistrenere. Bestill pakken samtidig som du bestiller reisen til La Pared. Har du allerede bestill reisen kan du legget il til via Min reise.

Gjester på La Pared kan også benytte alle fasiliteter, være med på gruppetreningstimer og bruke treningssenteret (Kanariøyenes største!) på Playitas Resort på samme vilkår som gjestene som bor på Playitas.

Aktiviteter på hotellet

Inkludert
Gruppetrening
Treningsrom
Sosiale aktiviteter som fotball
Gåstaver
Funksjonell trening
Indoor Cycling
Fotturer
Løping
Yoga
Pilates og Garuda med Stockholm Pilates Center 15/4-21/4 2019
Mot avgift
Bølgesurfing
Windsurfing
Kitesurfing
SUP
Motocross (enduro)
Firehjulinger
Segways
Tennis
Landeveissykler – hentes på Playitas
Terrengsykler
Se prisliste

Bestillingsskjema for sykkel

Bestill treningsreise for grupper

La Pared powered by Playitas er et utmerket hotell for større grupper som vil trene og toppe formen. Vi har et bredt tilbud av hotell utvalgt for sine fine treningsfasiliteter og mulighet til en aktiv ferie. Her kan du se alle våre Apollo Sports-hotell. Ønsker du hjelp med bestillingen din eller har spørsmål kan du kontakte oss

Telefon: 21 01 75 40
Vanlige spørsmål: [email protected]
Bestill gruppereise: [email protected]

Ved forespørsel på e-post vennligst oppgi kontaktopplysninger, navn og alder.

Hør podcasten Husky om La Pared