R2 Pajara Beach Hotel & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

R2 Pajara Beach Hotel & Spa i Costa Calma er et fint All Inclusive-hotell der barnefamilien trives. Det er et oppvarmet basseng, et hyggelig spa og lekeplass. For den aktive er det et treningsrom, basketballbane og tennisbane. Vil du heller slå deg til ro på klippestranda er det bare å ta trappa ned.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Selve bygget og beliggenheten var fantastisk
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

R2 Pajara Beach Hotel & Spa er et pent hotell med et hyggelig bassengområde med tre basseng, der ett er oppvarmet til 22 garder vinterstid. Temperaturen i dette bassenget kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Separat barnebasseng samt et innendørsbasseng. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum, avgift for å bytte.

I bufférestauranten Amanay serveres frokost, lunsj og middag med ulike temabufféer. I snackbaren Barlovento venter drikke og snacks på dagtid. En á la carte-restaurant som er åpen to dager i uka. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag. Flere barer.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale samt en lekeplass. Det er et treningsrom, sandvolleyball, basketbane og boule på hotellet. Tennis og biljard mot avgift. Det er også et lite spillrom med maskiner mot avgift. Tiltalende spa med behandlinger mot avgift. Det er 18 års grense, egne tider for familier i spaet. Apollos gjester får 10 % rabatt på inngang til spaet og utvalgte behandlinger.

Wifi inkludert i resepsjonen. Suvenirbutikk. Trapper ned til klippestranda. Begrenset trafikk. 

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Amanay kl. 7.30-10.30.
 • Kontinental frokost i snackbaren Barlovento kl. 10.30-13.00.
 • Snacks, smørbrød og is i snackbaren Barlovento kl. 10.30-18.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Amanay kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Amanay kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann i en av hotellets barer kl. 10.30-23.00 som følger.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som indikasjon. All Inclusive gjelder helt til avreise.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Costa Calma & Tarajalejo

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Hotellet har en luksuriøs atmosfære som snart gir mersmak. Her er det mange fasiliteter. Halvpensjon er inkludert og du kan velge å legge til helpensjon eller All Inclusive for en mer komfortabel ferie.

Club Drago Park

Velkommen til hyggelige Club Drago Park i Costa Calma. Dette er et godt valg for deg som ønsker en avkoblende og etterlengtet pause. I de fredelige omgivelsene og ved det fine bassengområdet kommer du raskt i feriemodus.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Aldersgrense på hotellet: 16 år INNSiDE by Melia Fuerteventura ligger ved den populære og kjente surfestranda Sotavento, et vakkert hotell med fantastisk havutsikt og avslappende atmosfære. Her kan du ta et bad i bassenget blant palmer og sand, mens du nipper til en deilig drink fra cocktailbaren.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et vakkert okerfarget landskap der havet møter en barnevennlig hvit sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et steinkast fra strand og har kanskje stedets beste beliggenhet. Her kan du nyte ferien i komfortable leiligheter og Costa Calmas alle restauranter, kaféer og fornøyelser ligger rett rundt hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for voksne gjester. Her venter en deilig og avkoblende ferie i en solseng, bara noen skritt fra stranda. Bo i komfortable rom og All Inclusive inkludert.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk stil med lyse farger og innslag av fargerike innredningsdetaljer. Her kan du bade i den oppvarmede bassenget og nyte av stranda som ligger i passe gangavstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter en ferie i en rolig og vennlig atmosfære. Her veksler du mellom bassengbad, restaurantbesøk, deilige spabehandlinger og lange turer langs stranda.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotell for alle som vil være aktive – på hotellet, i naturen eller fra stranda. Hotellet flere fine basseng, både for store og små. Hotellet organiserer yogatimer, kurs i både kitesurfing og surfing og vil du bli med på å teste SUP, sykle eller være en dag på havet kan du gjøre det. Hjemme på hotellet venter både lunsj og middag som er inkludert i All Inclusive.