En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

51% anbefaler hotellet

970 vurderinger
Utmerket
 
207
Veldig bra
 
336
Bra
 
203
Mindre bra
 
101
Dårlig
 
123

Fem siste vurderinger

22.03.2018

av AnkiP22

Står ikke til forventingene

Vi bestilte rom til to med queensize bed, veranda/balkong og Wi-Fi på rommet. Fikk ingenting av det. "Verandaen" er inngangspartiet som deles med flere naboer der man har murvegger til utsikt, to steinharde enkeltsenger og Wi-Fi er kun i resepsjonen. Rommet ligger helt i andre enden av der bassenget/pool-baren er og for å komme dit må man ned på hovedveien for å kunne gå til. Det lukter gammel råte på rommet og det er møkkete. I forhold til pris står ikke hotellet til forventingene overhodet så vi valgte å avbryte oppholdet og leie oss inn er annet sted.

 
03.03.2018

av B7983MZannej

Helt grei leilighet

Enkelt, billig, sentralt og greit. Veldig slitt uteområdet. Var heldige å fikk nyoppusset leilighet og egen veranda, det var ingen selvfølge. Flere av leilighetene måtte dele uteområde. Viste aldri når vi fikk byttet håndkler. Levende musikk til kl 23 to dager på den uka vi var der.

 
04.02.2017

av 858mtorres Haugesund, Norge

Billig og bra!

Vi var to venninner som bodde i denne leiligheten i slutten av januar 2017. Vi var veldig heldige som fikk en helt nyoppusset leilighet (nr 2) som var utrolig fin og stor. Nye håndklær ca hver 2.dag. Litt støy om kveldene (livemusikk fra restaurant like ved) men det stoppet omkring 00. Grei wifi som fungerer ved basseng og resepsjon. Hotellet ligger veldig sentralt både ift. strand og "sentrum". Vi hadde halvpensjon, og var fornøyd med både frokost og middag.Grei kvalitet på maten og noe for alle. Selvfølgelig litt støy og kaos under måltider, men ikke noe mer enn hva man kan forvente. 5 min gange til spisesal (et annet hotell). Anbefaler dette hotellet.

 
23.03.2016

av Trulte1986 Oslo, Norge

Helt grei leilighet

Vi fikk en helt grei leilighet med sofa og kjøkkenkrok. Eget soverom. Alt vi trenger. Men var litt uheldige med uteplassen vår, som var rett ved veien. Grei beliggenhet med nærhet til restauranter, butikker og strand.

 
02.10.2013

av Monica K Gjøvik, Norge

Billig, bra og sentralt

Vi var tre voksne venninner som bodde på Puerto Caleta siste uka i september 2013. Vi hadde bestilt leilighet med ett soverom og bassengutsikt og fikk leilighet i andre etasje med utsikt midt mot hotellets sentrum; bassenget og baren (leilighet nr. 66). Leiligheten var romslig og dekket absolutt vårt behov. Stor veranda utenfor med skygge på morgenen og seint på ettermiddagen, men også mulighet for soling om det skulle være aktuelt. De fleste av verandaene i andre etasje deles mellom to eller tre leiligheter, men dette oppfattet vi ikke som noe problem i det hele tatt. Hotellets basseng var veldig populært og ble benyttet av de fleste av hotellets gjester fra tidlig morgen til stengetid. Antakelig på grunn av en del vind samt ganske dyre solsenger og parasoller på stranda (9 Euro for to senger og parasoll, 6 Euro for en). Masse solsenger til fri disposisjon i bassengområdet. Selve stranda, som ligger bare to-tre minutters gange fra hotellet, er en veldig bred sandstrand hvor det er fint å bade tidlig på dagen da det er høyvann, men hvor det blir veldig steinete seinere ved lavvann. Badesko anbefales! Flere strandrestauranter hvor man kan spise lunch. Vær oppmerksom på den sterke vinden som forekommer på øya. Den er sjenerende og veldig støyende da du ligger på stranda. Selve stranda er imidlertid skjermet slik at det ikke er bølger. På grunn av vannlekkasje fra badet i vår leilighet og ned i første etasje måtte vi bytte leilighet midt i ferien. Vår nye leilighet (nr. 57) hadde ikke like bra utsikt, men selve leiligheten var som den første. Hotellets bar, Lord Nelson, hadde forskjellig program hele uka og var et koselig sted å sitte ned etter en dag på stranda eller utover kvelden. Høy stemning! Restauranten i hotellets første etasje var så populær at vi aldri rakk å reservere bord der for å spise! Det var alltid fullt! Det er supermarked rett på baksiden av hotellet hvor du kan handle det du trenger av mat- og drikkevarer. Vi leste at noen oppfattet flystøyen i byen som sjenerende. Riktignok lander det mange fly på Fuerteventura i løpet av en dag, men de flyene vi hørte og så fra hotellet gikk nesten uten unntak inn for landing, og det var ikke noe problem med hensyn til lyd. Dessuten var det flytrafikk bare på dag- og kveldstid, så dette var ikke noe problem. Selve stedet Caleta de Fuste er et veldig lite sted med begrensede faciliteter. Imidlertid nok av restauranter og barer å velge mellom! I det lille senteret i byen er det noen få butikker innimellom restaurantene, de fleste med typiske turistvarer som håndklær, t-shirts og nips, noen få ordinære forretninger som selger klær og smykker. Det er et par kjøpesentra rett i utkanten av byen med noe større utvalg. Taxi dit koster ikke mer enn rundt 3 Euro.