Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Velkommen til nyrenoverte Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med jacuzzi for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlig nyrenoverte Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa ligger ved stranda i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her frister stranda og selvsagt hotellets bassengområde med saltvannsbasseng, to for voksne og to for barn, hvorav det ene er en grunn plaskedam for de minste, med to vannsklier. Ett av de større bassengene og plaskedammen er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Nyrenovert pool-/snackbar.

Renovert lobby og en lobbybar med områder for familier, par og grupper. Innredningen går i jordnære farger og mye tre. Den nyrenoverte bufférestauranten disker opp med spanske og lokale spesialiteter til frokost, lunsj og middag.

Herlig Thalassospa-senter med utendørs- og innendørsbasseng med massasjefunksjoner, badstue, dampbadstue og ulike behandlinger mot avgift. Gratis treningsrom. Mange aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, pétanque, fotball, basketball, volleyball og vannpolo på dagtid og underholdning om kvelden. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år.

Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Suvenirbutikk på hotellet. Parkering utendørs på hotellområdet. Kort vei til butikker og restauranter. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Halvpensjon, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant Maxorata.
  • Lunsjbuffé i restaurant Maxorata.
  • Middagsbuffé i restaurant Maxorata.
  • Snacks i Bar Aloes All Inclusive-hjørne kl. 11.00-17.00.
  • 30 % rabatt på øvrige tilbud på snack-menyen i Bar Aloe.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale samt noen internasjonale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.