El Tiburon Boutique

El Tiburon Boutique

  • Aldersgrense 18 år

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Fra El Tiburon Boutique har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.

Ukens Deal! Spanske favoritter

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle avreiser til Costa del Sol, Mallorca, og Gran Canaria!

Kampanjen gjelder til 22. mai. Gjelder kun nye bestillinger. Bruk kampanjekode: SPANIEN. Reiseperiode: 14. mai - 30. september 2022. Bestill »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

El Tiburon Boutique er et mindre hotell for et voksent publikum over 18 år. Herfra har du gangavstand til både stranda og sentrum i Torremolinos med et stort utvalg av restauranter og butikker.

På hotellet er det et bassengområde med en basseng, jacuzzi, solsenger og parasoller samt en poolbar. På hotellets takterrasse kan du hvile i en god solseng med utsikt over havet. Bassenghåndklær kan lånes. Vil du heller tilbringe dagen på stranda så ligger La Carihuela bare cirka 75 meter bort. Andre nærliggende strender er Bajondillo, Malapesquera og Santa Ana.

På hotellet er det en restaurant, Paris Tokio, som serverer internasjonale retter mikset med tradisjonelle spanske retter. Her er det også en loungebar der du kan nyte forfriskninger og snacks.

På hotellet er det et velutstyrt treningsrom, et spa med badstue, tyrkisk bad, jacuzzi og massasje mot avgift.

Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift.

Til sentrum av Malaga er det cirka 14 kilometer, 1,7 kilometer til Benalmádenas havn og cirka 10 kilometer til Malagas flyplass.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé)

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Torremolinos

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo har en fantastisk beliggenhet ikke langt fra en av de beste strendene i Torremolinos. Bassengområdet frister til late dager, men her er det også et herlig spa med innendørsbasseng, aktiviteter, god mat og er du syklist så skal du tråkke deg hit!