El Tiburon Boutique

Fra El Tiburon Boutique har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

El Tiburon Boutique er et mindre hotell som først og fremst vender seg til et voksent pubikum. Herfra har du gangavstand til både stranda og sentrum i Torremolinos med et stort utvalg av restauranter og butikker.

På hotellet er det et bassengområde med en basseng, jacuzzi, solsenger og parasoller samt en poolbar. På hotellets takterrasse kan du hvile i en god solseng med utsikt over havet. Bassenghåndklær kan lånes. Vil du heller tilbringe dagen på stranda så ligger La Carihuela bare cirka 75 meter bort. Andre nærliggende strender er Bajondillo, Malapesquera og Santa Ana.

Hotellet har en loungebar der du kan nyte forfriskninger og snacks.

På hotellet er det et velutstyrt treningsrom. Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift.

Til sentrum av Malaga er det cirka 14 kilometer, 1,7 kilometer til Benalmádenas havn og cirka 10 kilometer til Malagas flyplass.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Torremolinos

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo har en fantastisk beliggenhet ikke langt fra en av de beste strendene i Torremolinos. Bassengområdet frister til late dager, men her er det også et herlig spa med innendørsbasseng, aktiviteter, god mat og er du syklist så skal du tråkke deg hit!