Vincci Seleccion Estrella del Mar

Velkommen til luksuriøse Vincci Selection Estrella del Mar, inspirert av orienten og med en perfekt beliggenhet i gangavstand til Playa Elviria. Her er det en populær Beach Club, bra restauranter, herlige bassengområder og en stor hage der du kan nyte stillheten.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vincci Seleccion Estrella del Mar er et fint hotell der moderne arkitektur kombineres med innredning i arabisk middelhavsstil.

Bassengområdet har tre basseng og ett separat barnebasseng. Solsenger og parasoller samt en poolbar. Ved stranda har hotellet en stor Beach Club (mot avgift og aldersgrense er ofte 16 år, men til visse tider får barn komme inn) med flere basseng, loungebar som ofte har levende musikk og en fisk- og skaldyrsrestaurant. Ved hotellets Beach Club ligger også hotellets treningsrom og spa (begge mot avgift og aldersgrense 16 år) med mulighet for blant annet behandlinger, massasje, badstue isfontene med mer. Solsenger og parasoller ved stranda.

Bufférestauranten La Acequia serverer frokost og middag, og det er også en á la carte-restaurant, La Baraka, med mat fra middelhavslandene på menyen.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Spillrom. Sykkelutleie. Vil du spille golf ligger golfklubben Greenlife Marbella i nærheten av hotellet. Cirka 10 kilometer til sentrum av Marbella. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Marbella & Puerto Banús

Occidental Puerto Banús

I hjertet av Puerto Banús i gangavstand til så vel den berømte marinaen som til den herlige stranda, ligger det fine hotellet Occidental Puerto Banús. Her venter et frodig bassengområde og flere hyggelige restauranter. I en radius på 20 kilometer finner du hele 22 golfbaner. Velkommen!

Hard Rock Hotel Marbella

Aldersgrense på hotellet: 16 år Hard Rock Hotel Marbella byr på ekte rock'n'roll-følelse og passer for deg som stiller høye krav til komfort. Dette er et møtested for musikkelskere i alle aldre med en utendørsscene for konserter. Et opphold her er en morsom og annerledes ferieopplevelse!