Villa De Mer

Villa De Mer er et enkelt hotell som ligger på den nordvestre siden av øya Praslin. Du bor på den hvite sandstranda og kan gjøre egne utflukter på øya. Hva sier du til et besøk på en av verdens fineste strender –Anse Lazio?


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa De Mer er et enkelt hotell på øya Praslin og ligger perfekt til ved den hvite sandstranda. Hotellet passer for deg som vil koble av ved bassenget, bade i havet og ta egne turer rundt på øya. Praslin er kjent for sine mange vakre strender. Naturreservatet Vallèe de Mai står på Unescos verdensarvliste er vel verdt et besøk. Hotellet tilbyr gratis transport tre ganger per uke til strendene Anze Lazio eller Cote D’Or.

Bassengområde med tredekk, basseng, solsenger og parasoller samt gratis basseng- og strandhåndklær. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag fra en meny og noen kvelder diskes det opp med en kreolsk middagsbuffé.

Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Bagasjeoppbevaring. Parkering. Bilutleie. Til stranda Anse Lazio er det 18 kilometer og til stranda Cote D’Or er det cirka 11 kilometer. Til flyplassen på Praslin er det 1 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé)

Alle hoteller – Seychellene

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øya Mahé og inviterer til herlige feriedager i et tropisk paradis. Hotellet består av to deler med veldig fine sandstrender. Mellom hotelldelene er det en frodig nasjonalpark og her er det lett å bli bortskjemt. Kos dere med nydelig mat, aktiviteter for hele familien eller en dag på stranda med favorittboka.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øya Praslin, skjult blant klipper og vaiende palmer og i gangavstand til en av verdens fineste strender – Anse Lazio. Her spiser du godt i restaurantene, kobler av med en runde golf som naturligvis er inkludert eller snorkler en stund før det er på tide å ta en rolig strandtur med bare føtter i den myke sanden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger like ved den fine stranda Beau Vallon Beach på øya Mahés vestkyst. Her kan du se frem til late dager på stranda eller ved det herlige bassenget. Spis godt i en av hotellets restauranter, ta en tur rundt øya og oppdag den vakre, grønne og kuperte øy med de vakre strendene.

Story Seychelles

Med sin perfekte beliggenhet ved stranda Beau Vallon Beach på øya Mahé blir Story Seychelles svaret på drømmereisen til Seychellene. Her kan du velge å bestille halvpensjon eller All Inclusive, og hotellet har et stort utvalg av restauranter. Morgenturen tar du langs stranda og nyter utsikten over Det indiske hav før frokost.