Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger like ved den fine stranda Beau Vallon Beach på øya Mahés vestkyst. Her kan du se frem til late dager på stranda eller ved det herlige bassenget. Spis godt i en av hotellets restauranter, ta en tur rundt øya og oppdag den vakre, grønne og kuperte øy med de vakre strendene.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fishermans Cove Resort ligger ved den fine sandstranda Beau Vallon Beach på øya Mahé. Her kan du gå barbeint i den myke sanden med palmer som vaier lett mens du nyter ferien. Hotellet har et bassengområde nede ved vannet med et evighetsbasseng, solsenger, parasoller og badehåndklær kan lånes.

Hotellets restaurant Le Cardinal serverer internasjonal frokost- og middagsbuffé mye inspirert ev det kreolske kjøkkenet. À la carte-restauranten Paris Seychelles kombinerer det beste fra det franske og det kreolske kjøkkenet. Le Cocoloba Bar serverer lunsj og middag. Sunset Bar tilby drikke fra sen ettermiddag til sen kveld og det sies at solnedgangen er noe man ikke bør gå glipp av.

På søsterhotellet side om side er det et herlig spa og ulike vannsporter, alt mot avgift. Her har du fri tilgang til treningsrommet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bilutleie. Fem kilometer til Mahés hovedstad Victoria og 12 kilometer til Seychellenes internasjonale flyplass.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Alle restaurantene krever pent antrekk.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé på restaurant Le Cardinal kl. 7.00-10.30.
 • Lunsj og/eller middag - valg av en forrett, en hovedrett og en dessert fra en fast meny på restaurant Cocoloba Bar kl. 12.00-22.00.
 • Lunsj, valg av en forrett, en hovedrett og en dessert fra en fast meny kan også inntas på en av restaurantene Ripple Bar & Restaurant eller 1502 Bar på hotell STORY Seychelles Resort kl. 12.00-17.00 (endringer kan forekomme).
 • Middagsbuffé på restaurant Le Cardinal kl. 18.30-22.00.
 • Middag, valg av en forrett, en hovedrett og en dessert fra en fast meny på restaurant Paris Seychelles kl. 19.00-22.30 (stengt mandager).
 • Middag, valg av en forrett, en hovedrett og en dessert fra en fast meny kan også inntas på en av restaurantene Vasco, Trader Vic's, Seyshima, Eden eller 1502 på hotell STORY Seychelles Resort kl. 19.00-22.00 (variasjoner kan forekomme).
 • Romservice fra en meny til frokost, lunsj og middag eller kun drikke mot en avgift for utlevering, så kalt tray charge, på 55 SCR per gang.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 12.00-22.30.
 • Daglig påfyll av minibaren

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Seychellene

Villas de Mer

Villas De Mer er et enkelt hotell som ligger på den nordvestre siden av øya Praslin. Du bor på den hvite sandstranda og kan gjøre egne utflukter på øya. Hva sier du til et besøk på en av verdens fineste strender –Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øya Mahé og inviterer til herlige feriedager i et tropisk paradis. Hotellet består av to deler med veldig fine sandstrender. Mellom hotelldelene er det en frodig nasjonalpark og her er det lett å bli bortskjemt. Kos dere med nydelig mat, aktiviteter for hele familien eller en dag på stranda med favorittboka.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øya Praslin, skjult blant klipper og vaiende palmer og i gangavstand til en av verdens fineste strender – Anse Lazio. Her spiser du godt i restaurantene, kobler av med en runde golf som naturligvis er inkludert eller snorkler en stund før det er på tide å ta en rolig strandtur med bare føtter i den myke sanden.

Story Seychelles

Med sin perfekte beliggenhet ved stranda Beau Vallon Beach på øya Mahé blir Story Seychelles svaret på drømmereisen til Seychellene. Her kan du velge å bestille halvpensjon eller All Inclusive, og hotellet har et stort utvalg av restauranter. Morgenturen tar du langs stranda og nyter utsikten over Det indiske hav før frokost.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et ekte paradis på øya Praslin Island med vakker strand, frodige omgivelser, komfortabelt hotell for avkobling, flere basseng for feriekos og vil du være aktiv er det treningsrom, vannsporter og sykkelutleie. Nå er det bare en vakker solnedgang som mangler - og det får du naturligvis også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger ved den herlige hvite sandstranda i Anse Volbert på Praslin Island. Her venter myke strender for bare føtter i skyggen av kokospalmer og skjønne stunder ved hotellets basseng. Fine superiorrom i fin kreolsk stil. Halvpensjon er inkludert så det er bare å lene seg tilbake og nyte en avkoblende ferie på Seychellene.

L'Archipel

L'Archipel er skapt for deg som vil bo ved en paradisstrand og nyte bølgene fra Det indiske hav som nærmeste nabo. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det lett å koble av, spise godt og legge ut på egne eventyr på øya Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for deg som vil oppdage denne vakre øta La Dique med sine fantastiske strender. Her bor du i komfortable dobbeltrom i hagen og hotellet har en fint evighetsbasseng over stranda Anse Severe.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger på den vakre sandstranda Cote d'Or Beach og her venter deilige barbeintturer på stranda, god mat og fantastiske oppdagelsesferder på øya Praslin, som for eksempel den postkortvakre stranda Anse Lazio.

Carana Beach

På Mahés nordre kyst ligger hotellet Carana Beach og her råder en deilig stillhet. Len deg tilbake i solsengen og la blikket hvile på horisonten mens palmene vaier i den milde brisen fra Det indiske hav. Ny god mat, styrkende morgenturer i sanden og kanskje en avkoblende massasje om ettermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellom de grønnkledde fjellene og den hvite paradisstranda og Det turkisfargede indiske hav. Her bor du i fine villaer bare noen skritt fra stranda. Gå barfot i sanden, spis godt i hotellets restauranter, hvil ut i hotellets spa eller test å snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøya Silhouette Island!