En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

3161 vurderinger
Utmerket
 
2551
Veldig bra
 
419
Bra
 
105
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

26.03.2020

av joneinarh

Helt eksepsjonelt

Fantastisk hotell, særdeles god service. En spesiell takk til sushi kokk José for ypperlig mat og service. Takk også til Deepak, Abdul og Deehraj. Et ypperlig sted for vennetur eller bryllupsreise. Lite minus for høye priser, men det er verdt det lille ekstra.

 
10.02.2019

av karolinenmns Oslo, Norge

Et magisk sted for bryllupsreise!

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men dette er det flotteste hotellet jeg har bodd på og det begynner å bli mange! Vi bodde her på vår bryllupsreise september 2017. Det jobber 400 ansatte her, men det er kun 100 gjester. De gjør alt for deg og servicen utføres på en diskré og ekstremt vennlig måte. Mange av dem husker våre navn hver dag og maten var utsøkt! Spesielt den orientalske buffeten var en opplevelse. Det er et dyrt hotell å spise og drikke på, men det må man regne med ved denne typen resort. Vi benyttet også tilbud om snorkeltur og skilpadde safari. Fantastisk opplevelse!! Anbefales!

 
04.09.2018

av lisel883 Sandvika, Norge

Paradis på jord

Lemuria leverer i ypperste klasse! Både fasilitetetene, maten og service er på høyt nivå. Lemuria har forstått at det er de små tingene som gjelder. F.eks å komme bort med en paraply til en gjest som går uten på en regnværsdag, eller å komme bort med vann og frukt en varm dag på golfbanen. Lemuria har alt du trenger inne på området, men hvis du ønsker å oppsøke noe mer er det enkelt å få arrangert dette. Anbefales på det varmeste!

 
07.03.2018

av 952pederr

Fantastisk hotell

Vi har vært 8 dager på hotellet og har hatt fantastiske dager. Vanligvis vil jeg unngå buffeter til middag men på Lemuria er den ekstremt bra med tema varisjoner hver dag. Rett og slett imponerende, med dansk sjef for kjøkkene, som i tillegg tar seg tid til gjestene, blir minnet om sted veldig bra. Stedet har 5 restauranter med meget bra standard, alle med sine spesialiteter. Golfbanen er trang og morsom, men med mine ferdigheter mistet vi mange baller. Prisen på golfballer er et rent ran, 101 USD for 12 baller er tøvete i mine øyne. I sum et fantastisk sted, vennlige og serviceinnstilte ansatte. Flotte rom med glimrende renhold. Er du på jakt etter FERIE uten nattliv, kan dette anbefales.

 
26.09.2022

av legalbegal Gainsborough, Storbritannia

Quick break in paradise

Amazing location with trees ,birds and flowers and giant tortoises and large bats that fly during the day!! The rooms were beautiful and had all you needed. The staff were friendly and nothing was too much trouble! Special mention to the brilliant poolside bar staff who kept us supplied with drinks and towels. The restaurants were good and our favourite was Diva and again the service was second to none. Golf course is beautiful but hard 😂 and husband would like his 19 golf balls back please 😂. The only slight quibble we had was that the transfers from airport to hotel and back weren’t quite as seamless as would have expected but that’s the only fault really. Would rate as one of the most beautiful locations have visited and I have stayed all over the world. Planning a return trip. I would highly recommend for couples.