En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

3287 vurderinger
Utmerket
 
2666
Veldig bra
 
423
Bra
 
108
Mindre bra
 
58
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

26.03.2020

av joneinarh

Helt eksepsjonelt

Fantastisk hotell, særdeles god service. En spesiell takk til sushi kokk José for ypperlig mat og service. Takk også til Deepak, Abdul og Deehraj. Et ypperlig sted for vennetur eller bryllupsreise. Lite minus for høye priser, men det er verdt det lille ekstra.

 
10.02.2019

av karolinenmns Oslo, Norge

Et magisk sted for bryllupsreise!

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men dette er det flotteste hotellet jeg har bodd på og det begynner å bli mange! Vi bodde her på vår bryllupsreise september 2017. Det jobber 400 ansatte her, men det er kun 100 gjester. De gjør alt for deg og servicen utføres på en diskré og ekstremt vennlig måte. Mange av dem husker våre navn hver dag og maten var utsøkt! Spesielt den orientalske buffeten var en opplevelse. Det er et dyrt hotell å spise og drikke på, men det må man regne med ved denne typen resort. Vi benyttet også tilbud om snorkeltur og skilpadde safari. Fantastisk opplevelse!! Anbefales!

 
04.09.2018

av lisel883 Sandvika, Norge

Paradis på jord

Lemuria leverer i ypperste klasse! Både fasilitetetene, maten og service er på høyt nivå. Lemuria har forstått at det er de små tingene som gjelder. F.eks å komme bort med en paraply til en gjest som går uten på en regnværsdag, eller å komme bort med vann og frukt en varm dag på golfbanen. Lemuria har alt du trenger inne på området, men hvis du ønsker å oppsøke noe mer er det enkelt å få arrangert dette. Anbefales på det varmeste!

 
07.03.2018

av 952pederr

Fantastisk hotell

Vi har vært 8 dager på hotellet og har hatt fantastiske dager. Vanligvis vil jeg unngå buffeter til middag men på Lemuria er den ekstremt bra med tema varisjoner hver dag. Rett og slett imponerende, med dansk sjef for kjøkkene, som i tillegg tar seg tid til gjestene, blir minnet om sted veldig bra. Stedet har 5 restauranter med meget bra standard, alle med sine spesialiteter. Golfbanen er trang og morsom, men med mine ferdigheter mistet vi mange baller. Prisen på golfballer er et rent ran, 101 USD for 12 baller er tøvete i mine øyne. I sum et fantastisk sted, vennlige og serviceinnstilte ansatte. Flotte rom med glimrende renhold. Er du på jakt etter FERIE uten nattliv, kan dette anbefales.

 
08.03.2023

av 631giannae

Marvelous Resort

Beautiful Resort, the nature is amazing!! We had a Poolvilla, it was amazing! The Service was perfect! It was a pleasure to have Delfi as our Villa Master and Chantal for the cleaning! The breakfast was very delicious and Titon served us delicious fruits!! Ev