En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

7043 vurderinger
Utmerket
 
4911
Veldig bra
 
1398
Bra
 
460
Mindre bra
 
177
Dårlig
 
97

Fem siste vurderinger

31.12.2019

av Thomas K Stavanger, Norge

Fantastiske Seychellene!

Vi hadde bestemt oss for å gifte oss i paradis, og vi endte opp med Seychellene. Vi angrer ikke ett sekund på dette, og hadde et ubeskrivelig bra opphold på Constance Ephelia! Vi fikk arrangert bryllup i de vakreste omgivelser, i en atmosfære som var langt over våre forventninger. Menneskene er så imøtekommende og vennlige, og serviceinnstillingen er både genuin og ekte! Vil spesielt trekke frem kjære Simon som tok imot oss ved ankomst og til slutt klarte å overtale oss til noen netter i hillside villa. Anbefales! Vi savner Seychellene allerede, og skal definitivt tilbake her!

 
13.05.2019

av svenroarm Arendal, Norge

Påskeferie

En fantastisk ferie ble avsluttet på en luksus resort. Alt stemte fra første time. Vi hadde en junior suite (nr 305) med fantastisk utsikt fra veranda i 2. etasje. Servicen var det beste. Det var et stort område, så vi kunne bestille "taxi" mellom restaurantene. Mat var fantastiske. Man hadde en hoved restaurant til frokost og buffet hver dag. Ellers var det 3 restauranter som man kunne bestille bord...HUSK Å BESTILLE BORD MED EN GANG DERE KOMMER....da det er veldig populært. Strendene er hvite, og du har sør (kan være temp på +35 grader i vannet) og nord side på resorten. Spaet er greit å bruke ved varme dager, da det finnes et avkjølende basseng. Liker du sosialt samvær med andre mennesker er dette resorten å velge. Men ønsker du litt mer personlig preg ville jeg valgt en mindre resort. Altialt er dette en fantastisk plass for par med ønske om å bli kjent med andre.

 
24.07.2018

av Lillis666 Oslo, Norge

Et helt greit hotell

Dette hotellet var velsmurt og det meste fungerte veldig bra. Beliggenhet mat service renhold alt var bra og glade seychellere over alt. Et veldig stort hotell men fordelt på en veldig stort område. Rommet var også bra. Men bra er vel det beste man kan komme til når alt skal summeres. Egentlig ingen ting å klage på.. men enda så sitter man igjen med en litt "grei" oppsummering. Vil nok ikke reise tilbake til dette hotellet da det finnes mye bedre beliggenheter og hotell med mer Luxus følelse om man legger på noen/flere tusenlapper. En slik lang reise er verdt dette. For noen som hater buffè.. er dette ikke stedet å reise. Selv om stedet har mange restauranter var disse fullbooket alt for fort og kapasiteten her var alt for liten, her ble man flere dager "tvunget" til buffè eller bestille middag på rommet. Et stort pluss til sommelier og resten av staben på Adam&Eva og Seselwa! Veldig bra! (reserver disse tidlig!).

 
11.10.2017

av enlitenen Bergen, Norge

Fantastisk beliggenhet - et postkort

Ligger i idylliske omgivelser med flotte strender og Ok bassenger. Bassengene er bare 120 cm dyp, som må være det eneste negative med plassen. Personalet er meget service innstilt . Maten super med blanding av lokalt og internasjonalt. Vi hadde 5 junior suiter og alle hadde en super planløsning. Bildene på nettet lyger ikke..... 5 stjerner lett :)

 
11.07.2017

av TomH2466 Sandnes, Norge

Helt greit

Var her i en uke, vi ble tatt bra imot når vi ankom hotellet. Rommene var stor og fine, og folkene som hadde ansvar for rommene var kjempeflinke. Området var stort og hadde mye å gjøre. Restaurantene hadde god mat, men servicen på buffet restauranten var så som så til å være et slikt hotell. Det var servicen som trakk ned på hotellet, virket litt likegyldige.