Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øya Mahé og inviterer til herlige feriedager i et tropisk paradis. Hotellet består av to deler med veldig fine sandstrender. Mellom hotelldelene er det en frodig nasjonalpark og her er det lett å bli bortskjemt. Kos dere med nydelig mat, aktiviteter for hele familien eller en dag på stranda med favorittboka.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 18 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Constance Ephelia Resort ligger på den sørvestre siden av øya Mahé og er omkranset av tropisk vegetasjon. Hotellet har to deler og hver del har hver sin fine sandstrand, restauranter for alle ganer, barer og aktiviteter. Her kan du nyte late dager eller dager fylt med aktiviteter. Ta en tur i omgivelsene og bad fra de små badebuktene – du velger selv.

Hotellet har fem basseng, der ett er et barnebasseng. På den sørlige siden er det fire basseng og på den nordre siden er det ett basseng. Solsenger og parasoller. Bassenghåndlær mot avgift.

Hotellet har et stort utvalg av restauranter og barer. Bufférestauranten Corossoll er hotellets hovedrestaurant og serverer frokost og middag. Helios er en à la carte-restaurant som serverer det beste fra landene rundt Middelhavet og holder åpent for lunsj og middag. Adam & Eve tar deg med til noen av Sørøst-Asias kjøkken og du bestiller fra menyen, åpent til lunsj og middag. Disse restaurantene ligger på den sørlige delen av hotellet.

Cyann ligger like ved stranda og serverer sushi og klassiske internasjonale retter med fransk touch, åpen for lunsj, sushi og middag. Seselwa serverer frokostbuffé, lunsj, snacks og middag med kreolske smaker fra meny, fast meny eller buffé. Restaurantene ligger på den nordlige delen av hotellet.

South Beach & Pools serverer drikke og snacks på dagtid. Zee bar er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og serverer snacks og her spelles levende musikk. Det er ytterligere fire barer i restaurantene Helios, Adam & Eve, Seselwa og Cyann. I Kabana strandbar, ved hotellets nordre del, serveres du avkjølende drikke og her kan du spille badminton, sjakk, boccia eller sandvolleyball.

Spa med jacuzzi, badstue, dampbadstue, tre ulike basseng samt ulike spabehandlinger, alt mot avgift. Du kan også trene i treningsrommet døgnet rundt (aldersgrense 16 år). På Constance Epelia Resort kan du selv velge hvor aktiv du vil være, slappe av på stranda, bli med på en yogatime, leie sykkel og se deg om i området, spill tennis og squash eller teste Stand up paddleboard. Du kan også windsurfe og padle kajakk. Vil du begi deg ut på litt dypere vann er det et Padi-tilsluttet dykkesenter og du kan bli med på en fisketur. For de minste er det en internasjonal barneklubb for barn mellom 4 og 11 får, med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger cirka 40 minutter med bil fra flyplassen og cirka 30 minutter med bil fra hovedstaden Victoria. Det er store avstander mellom hotellets deler, restauranter, barer, rom og aktiviteter. Hotellet tilbyr transport mellom hotelldelene.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost og middag fra buffe eller meny).

Bor du i suite inntar du frokosten fra en buffé i restauranten Seselwa på nord siden. Bor du i juniorsuite inntar du frokost og middag i hovedrestauranten Corossol på sørsiden. Alle restaurantene krever pent antrekk.

Alle hotell – Seychellene

Villas de Mer

Villas De Mer er et enkelt hotell som ligger på den nordvestre siden av øya Praslin. Du bor på den hvite sandstranda og kan gjøre egne utflukter på øya. Hva sier du til et besøk på en av verdens fineste strender –Anse Lazio?

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øya Praslin, skjult blant klipper og vaiende palmer og i gangavstand til en av verdens fineste strender – Anse Lazio. Her spiser du godt i restaurantene, kobler av med en runde golf som naturligvis er inkludert eller snorkler en stund før det er på tide å ta en rolig strandtur med bare føtter i den myke sanden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger like ved den fine stranda Beau Vallon Beach på øya Mahés vestkyst. Her kan du se frem til late dager på stranda eller ved det herlige bassenget. Spis godt i en av hotellets restauranter, ta en tur rundt øya og oppdag den vakre, grønne og kuperte øy med de vakre strendene.

Story Seychelles

Med sin perfekte beliggenhet ved stranda Beau Vallon Beach på øya Mahé blir Story Seychelles svaret på drømmereisen til Seychellene. Her kan du velge å bestille halvpensjon eller All Inclusive, og hotellet har et stort utvalg av restauranter. Morgenturen tar du langs stranda og nyter utsikten over Det indiske hav før frokost.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et ekte paradis på øya Praslin Island med vakker strand, frodige omgivelser, komfortabelt hotell for avkobling, flere basseng for feriekos og vil du være aktiv er det treningsrom, vannsporter og sykkelutleie. Nå er det bare en vakker solnedgang som mangler - og det får du naturligvis også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger ved den herlige hvite sandstranda i Anse Volbert på Praslin Island. Her venter myke strender for bare føtter i skyggen av kokospalmer og skjønne stunder ved hotellets basseng. Fine superiorrom i fin kreolsk stil. Halvpensjon er inkludert så det er bare å lene seg tilbake og nyte en avkoblende ferie på Seychellene.

L'Archipel

L'Archipel er skapt for deg som vil bo ved en paradisstrand og nyte bølgene fra Det indiske hav som nærmeste nabo. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det lett å koble av, spise godt og legge ut på egne eventyr på øya Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for deg som vil oppdage denne vakre øta La Dique med sine fantastiske strender. Her bor du i komfortable dobbeltrom i hagen og hotellet har en fint evighetsbasseng over stranda Anse Severe.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger på den vakre sandstranda Cote d'Or Beach og her venter deilige barbeintturer på stranda, god mat og fantastiske oppdagelsesferder på øya Praslin, som for eksempel den postkortvakre stranda Anse Lazio.

Carana Beach

På Mahés nordre kyst ligger hotellet Carana Beach og her råder en deilig stillhet. Len deg tilbake i solsengen og la blikket hvile på horisonten mens palmene vaier i den milde brisen fra Det indiske hav. Ny god mat, styrkende morgenturer i sanden og kanskje en avkoblende massasje om ettermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellom de grønnkledde fjellene og den hvite paradisstranda og Det turkisfargede indiske hav. Her bor du i fine villaer bare noen skritt fra stranda. Gå barfot i sanden, spis godt i hotellets restauranter, hvil ut i hotellets spa eller test å snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøya Silhouette Island!