Tempel i Karnak

Program Premiumreise Egypt


Byvandring i Hurghada

Denne ettermiddagen og kvelden drar vi inn til Hurghada og til fots tar vi en runde for å bli kjent med byen. Kvelden avsluttes med en velsmakende middag på en lokal restaurant.

Todagerstur til Luxor

Den første dagen blir det et besøk i Karnaktempelet, som ble bygd til solguden Amon-ras ære. Her får vi høre den spennende historien om livet i tempelet, og vi får også en omvisning i Luxortempelet innen lunsj. Middagen denne kvelden blir på hotellet før vi kjører tilbake til Karnak for å se et imponerende lyd- og lysshow.

Dag nummer to utforsker vi vestbanken og kjører til Kongenes dal og de store faraoenes gravkammer som ble benyttet frem til 1075 f. Kr. Det er ca. 60 gravkammer her og det mest kjente er Tutankhamons. Det blir mulighet for å gå ned i ett gravkammer og kjøre båt på Nilen.

Båttur med bading og snorkling i Rødehavet

Rødehavet er et av de beste havene i verden for bading, snorkling og dykking. Under overflaten venter fargerike fisker og spektakulære korallrev som du sent vil glemme. Vi tar to-tre stopp ved forskjellige korallrev og du får naturligvis bade fra båten om du skulle ønske det. Du trenger ikke være erfaren dykker eller snorkler for å bli med. Guiden viser deg det du trenger å vite og blir gjerne med på en svømmetur for å peke ut interessante fisker og koraller for deg. Du trenger ikke snorkle for å oppleve alt det herlige med Rødehavet heller! Lunsj og drikke er inkludert, samt te og kaffe.

Bestill premiumreise til Albatros Citadel Resort


Apollo tar forbehold om at mindre endringer i utfluktsprogram og aktiviteter kan forekomme helt frem til avreisedagen. Større endringer i programmet forekommer sjeldent og vil normalt meddeles i god tid før avreise, likevel kan endringer forekomme tett opp til avreisen grunnet lokale forhold som gjør endringer nødvendige.

Ukeprogram Premiumreise Egypt

Dag 1 Ankomst Egypt, innsjekking på hotellet og velkomstmøte. Utflukten "Byvandring i Hurghada" og felles middag på restaurant.
Dag 2 Todagers tur til Luxor.
Dag 3 Todagers tur til Luxor.
Dag 4 Denne dagen har du til egen disposisjon.
Dag 5 Utflukten "Kairos høydepunkt" for den som ønsker det, ellers er dagen til egen disposisjon. 
Dag 6 Utflukten "Båttur med bading og snorkling".
Dag 7 Denne dagen har du til egen disposisjon.
Dag 8 Utsjekk og hjemreise.