Restplass – billige reiser til syden

Klør du etter nye eventyr og har mulighet til å reise nå? Da er du på rett plass! Her finner du nemlig alle våre restplasser til varmen og billigste reiser. Listen over restplassene oppdateres jevnlig, så følg godt med. Da kan du nemlig gjøre noen skikkelig gode reisekupp!

Vær klar over at restplasser med svært kort tid til avreise må betales med én gang.


Vanlige spørsmål om restplasser

Hva er en restplass?

 

Apollos restplasser er reiser med avreise veldig snart og innen de tre nærmeste månedene. Prisene på restplassene er som oftest til svært nedsatte priser.  Standarden på hotellene varierer, så om du vil være tryggest mulig – så velger du hotell fra vårt ordinære program i restplasslisten. Tar du derimot sjansen og bestiller en restplass som en uspesifisert reise, kan du havne på hoteller som ikke er i programmet vårt.

Hvordan finner jeg billige restplasser?

 

Det er mange faktorer som påvirker restplass prisene, som blant annet vær og etterspørsel, derfor er det vanskelig å si når det er best å bestille en restplass. Reiser med kort tid til avreise er ikke nødvendigvis de billigste, så vent ikke for lenge med å bestille. De billigste restplassene forsvinner som regel fort!

Hvor finner jeg restplasser med All Inclusive?

 

Dersom du ønsker å reise ekstra komfortabelt anbefaler vi reiser med All Inclusive. Finn restplasser med All Inclusive her.

Kan jeg bestille en restplass med kun fly?

 

Det kan du! Fly billig og enkelt med våre charterfly. Som regel er det direktefly og med skandinavisktalende personale. Finn restplasser med kun fly her.

Er det trygt å bestille en reise nå?

 

Vi gjør alltid alt vi kan for at du skal kunne bestille og planlegge ferien, så enkelt og risikofritt som mulig. Vi følger selvfølgelig pakkereiseloven og betaler derfor alltid tilbake pengene dine innen 7 dager om reisen din blir kansellert. Vi har i tillegg lagt til en rekke fordeler, slik at du som reiser med oss alltid kan føle deg helt trygg i planleggingen, bestillingen og under reisen.

Her kan du lese mer om alt som er inkludert når du bestiller og reiser med oss

Vilkår

 

Vi reserverer oss for at vi kan være utsolgt siden antall plasser er begrenset. Ved rabatterte priser bortfaller ordinære rabatter, bortsett fra ev. internetrabatt. Disse priser gjelder for bestillinger gjort på apollo.no. Er det kun en plass igjen, vises dette i en parentes.


 

Fint å vite om restplasser

I perioder kan det være mange som sikrer seg en restplass. Det kan derfor dessverre hende at reisen allerede er solgt, selv om restplassen står oppført i listen. Skulle det skje anbefaler vi deg å prøve en annen dato. Vær også oppmerksom på at prisene som vises gjelder pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

Dette er restplasser

Restplasser er alle våre usolgte feriereiser de neste 90 dagene. Her finner du alt fra pakkereiser med fly og fine hotell i ulike kategorier, eller fly og uspesifisert hotell – for de mest spontane av oss. Dette er ofte de aller billigste reisene, da bostedet forblir en overraskelse helt til du kommer frem. En restplass kan også være kun flybilletter.

Vi har restplasser til alle våre reisemål, gjennom hele året. Du kan med andre ord sikre deg drømmereisen til blant annet Hellas, Kroatia, Kanariøyene, Thailand og Emiratene til drømmepriser. Det er kun et begrenset antall restplasser – og siden dette er våre rimeligste reiser går de ofte fort unna. Så her gjelder det å følge med og være rask!


 

Hvor kan jeg reise på en restplass?

Vi har restplasser til en rekke populære reisemål som Kanariøyene, Hellas, Kroatia.

Se alle reisemålene her »

Fra hvor kan jeg reise på en restplass?

Vi tilbyr restplasser fra flyplassene nedenfor:

Oslo Bergen Trondheim
Stavanger Ålesund Torp
Bodø Tromsø Kristiansand S
Kristiansund N Evenes Alta
Haugesund Molde  

 


Andre aktuelle kampanjer

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Se alle våre tilbud

Ukens Deal: Spanske favoritter

Denne ukens deal er til våre spanske favoritter i sommer, som Costa del Sol, Mallorca og Gran Canaria! Bestill nå og få 500,– i rabatt per person. Rabatten varer til 22. mai 2022.

Bestill ukens deal

Beste kjøp – måned for måned

Vet du når du ønsker å reise, men er på utkikk etter reiseinspirasjon og oversikt over våre beste kjøp? Se oversikt måned for måned!

Se de beste kjøpene måned for måned