Weekendreiser

Weekendreiser over hele verden

Bestiller du en weekendreise med Apollo velger du reiselengde, fly og hotell. Søk blant 400 flyselskap og 1000-vis av hotell med minimum tre stjerner – verden over! Pakkereiseloven gjelder for alle våre weekendpakker slik at du alltid kan føle deg trygg når du reiser med oss.

Priseksemplene gjelder pr. person på minimum 3-stjerners hotell når 2 personer deler rom.


Se reiseforslag fra:


Søk og bestill reise


Weekendreiser til London

London

London passer alltid - her er det noe for alle, uansett tid på året. Se en musikal i West End eller heng med hipstere i Shoreditch. Nyt klassiske puber, mat fra alle verdens hjørner og billig shopping.

1 998,– (Priseksempel for 2 netter)


Weekendreiser til Barcelona

Barcelona

En helg i Barcelona inneholder alt du kan ønske ut av en weekendreise: fantastisk arkitektur og kultur, shopping, god mat og et livlig natteliv. På toppen av det hele finnes det strender sentralt i byen!

3 798,– (Priseksempel for 3 netter)


Weekendreiser til Roma

Roma

Den evige by er som et stort museum, med Colosseum, Peterskirken og Vatikanet, Spansketrappen og Fontana di Trevi – som noen av de mange høydepunktene. Legg til en fantastisk matkultur og weekendreisen er komplett!

2 998,– (Priseksempel for 2 netter)


Weekendreiser til Praha

Praha

Tsjekkias gjestfrie hovedstad Praha tilbyr en mengde severdigheter, kultur, historie, god mat og billig shopping. Er du glad i øl er Praha det rette for deg - her finner du en rekke hyggelige ølhaller og mikrobryggerier.

1 898,– (Priseksempel for 2 netter)


Weekendreiser til New York

New York

New York, byen over alle byer der pulsen alltid er høy. Hele verden møtes i denne fantastiske smeltedigelen som hele tiden fornyer seg. Bestill en reise til New York og opplev severdigheter, museer og restauranter i toppklasse. 

6 898,– (Priseksempel for 4 netter)


Weekendreiser til Berlin

Berlin

Berlin er for tiden en het storby, med et aktiv kultur- og uteliv, bra shopping og interessant historie. Opplev byens fantastiske atmosfære og herlige kreativitet, som lokker bohemer og kunstnere fra hele Europa.

1 898,– (Priseksempel for 2 netter)


Weekendreiser til Paris

Paris

Romantiske Paris er rik på historie og kultur for enhver smak, shopping for enhver lommebok og restauranter i verdensklasse.

2 298,– (Priseksempel for 2 netter)

Se mer og bestill


Weekendreise til Budapest

Budapest

Budapest er byen som er delt i to, og som tilbyr en herlig blanding av vakker arkitektur, pittoreske bydeler og et moderne storbyliv fylt av kultur handel. Denne perlen er også kjent for sine termalbad, så unn deg et herlig bad på ett av de mange spahotellene eller badehusene.

2 398,– Priseksempel for 2 netter)

Se mer og bestill