Vårferie - aktuelle reiser i april og mai

Vårferie – aktuelle reiser i april og mai

Sommeren kan ikke komme fort nok, så hvorfor ikke unne seg litt ekstra sol og varme etter en lang vinter? Du bestemmer selv når og hvor, så skal vi hjelpe deg på veien! Enten du ønsker deg en langhelg for å komme deg litt bort eller om du ønsker å koble av maks med 1-2 uker på ei deilig solseng.

Aktuelle reiser på våren:

Idylliske Hellas

Charterreiser

Én og to-ukers reiser ferdigpakket til deg! Det eneste du trenger å gjøre er å finne datoen som passer for deg og velge de tilleggene du ønsker.
 

Se aktuelle reisemål
Storbyreise i Europa

Vårens storbyreiser

Hvorfor ikke få noen nye impulser på våren? Våre storbyreiser er fleksible - du pakker reisen selv med fly og hotell slik det passer deg!
 

Se våre storbyfavoritter
Premiumreise til Mallorca

Premiumreiser

En sosial ferie med skreddersydde opplevelser. Bli med på en fellesreise med god mat, spennende utflukter og sosiale sammenkomster. Premiumreiser for våren 2019 kommer!

Se alle Premiumreiser

Aktuelle treningsreiser i april & mai

Våren er perfekt tid å reise på dersom man ønsker å dra på en treningsreise. Da er temperaturene mer behagelige for en aktiv ferie – det er likevel fortsatt varmt nok til å ta noen timer på solsenga i løpet av dagen.

Treningscamp på Rhodos

Treningscamp på Rhodos

Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie med variert treningsprogram til Rhodos.

Les mer om treningscamp på Rhodos